Клуб на храбрата Шивачка

• 136 246
  • 431
  •   1
Отговори
# 195
  • в сбъднатите мечти
Много, много благодаря gerik !

# 196
gerik , супер си! Wink Много добри неща наистина! Завиждам Sad

Уфф моите са толкова любителски Confused

# 197
Здравейте, това са моите произведения http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=17559&AlbumId=52155. В момента работя над сватбено одеяло със снимки за мои приятели. Скоро ще имам снимки и ще го покажа.
    Поздрави за прекрасната тема и ще ви следя с интерес.

# 198
Много е хубава темичката аз ей сега успях да я открия и нямам възможност да я изчета цялата но ще ви следя защото и аз си шия разни нещица и сега смятам да пошия малко и за бебо но тепърва ще ми се наложи yes и смятам че ще бъде голямо удоволствие.
Сега вече ще ви следя с голям интерес. smile3508

# 199
Здравейте, това са моите произведения http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=17559&AlbumId=52155. В момента работя над сватбено одеяло със снимки за мои приятели. Скоро ще имам снимки и ще го покажа.
    Поздрави за прекрасната тема и ще ви следя с интерес.
  Ей на това му викам аз майсторлък!Убий ме, не мисля, че ще ми стигнат нервите да го довърша.Имах една приятелка в ученическите си години и, честно, направо се изнервях само като я гледам как мери ,реже и натъкмява парченцата.За мен това е същото като гоблените и плетенето.Или с  др. думи- ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ!!!  bouquet
  Nikala, моля те, обясни ми какво представлява това сватбено одеало, newsm78 само по филмите съм го чувала.

# 200
  • София/Овча купел 2
Nikala,страхотни са.Аз много искам да ушия такова одеалце за дъщеря ми.Като търся парчета,еднаква ли трябва да е материята?Извинявай,ако ти се стори тъп въпроса,ама съм начинаеща и.... Embarassed.И изобщо с какво ги пълниш и как ги правиш?А и на мен ми е много интересно какво е това сватбено одеяло.

# 201
Здравейте на всички в темичката.Поздравления за нея.Това е първият ми потинг в бг-мама.По професия съм технолог, но мога сама и да конструирам дрехи.В очакване съм на първото си дете и имам желание да поработя и за него Wink.До сега събира информация за самата бременност, за това какви нещица ще ми вършат работа, да са практични и използваеми.Засега имам трикото, различни десени,направих си и кройки за ританки,гащички и боди.Нямам за сега какво да покажа, но по нататък-обещавам.Много се радвам,че има толкова много мами, споделящи моята страст.В нито една  друга тема не мога да се включа, защото нямям нито познанието,нито опита,а и повечето неща , за които искам да попитам има отговори тук в сайта.Но сега съм в свои води Simple SmileЩе съм щастлива да помогна с каквото мога и да бъда полезна в темата.

# 202
Niunia, Gerik, благодаря за комплиментите Embarassed
И аз съм начинаеща. Ползвам готови схеми и шия на ръка, защото не мога на машина. Има правила за съчетаване на цветовете. Платовете трябва да са от чист памук, аз използвам хасе.Ватата се продава на метър и не е скъпа.
 За съжаление не мога да покажа сега снимка на сватбеното одеало. Аз съм си го нарекла сватбено, защото го правя за сватба, основния цвят е бял.Идеята ми е всички гости на сватбата да напишат своите пожелания ( съвети или ценни мисли ) към младоженците- нещо като книга на гостите. Включила съм снимки на младоженците по отделно, заедно двамата- като гаджета и ще има 2  снимки от самата сватба. Избродирала съм имената, датата и мястото на сватбата. Тъй че одеялото ще го завърша след сватбата, но сега е на 90% готово.  Не е много голямо - около 80/ 110 см. е, може да се сложи и като пано на стената.

# 203
Здравейте на всички в темичката.Поздравления за нея.Това е първият ми потинг в бг-мама.По професия съм технолог, но мога сама и да конструирам дрехи.В очакване съм на първото си дете и имам желание да поработя и за него Wink.До сега събира информация за самата бременност, за това какви нещица ще ми вършат работа, да са практични и използваеми.Засега имам трикото, различни десени,направих си и кройки за ританки,гащички и боди.Нямам за сега какво да покажа, но по нататък-обещавам.Много се радвам,че има толкова много мами, споделящи моята страст.В нито една  друга тема не мога да се включа, защото нямям нито познанието,нито опита,а и повечето неща , за които искам да попитам има отговори тук в сайта.Но сега съм в свои води Simple SmileЩе съм щастлива да помогна с каквото мога и да бъда полезна в темата.
   Здравей и добре дошла!!!С теб сме колежки.То аз ще забравя технологията докато се върна на работа, ама здраве да е.Ще си припомням покрай теб, нали.И аз шиех на бебка и акушерката в родилното беше много впечатлена от къде съм купила толкова миниатюрни дрешки за изписване, защото нали ги знаете какви са гигантски обикновено.Пък аз си я знаех, че ще е бъбрече и такива ги уших.Та така.

# 204
Здравейте момичета,
Скоро си купих едно списание, което не бях виждала преди това - Patrones. Мисля, че е испанско. В поредицата има и списание с  детски кройки, но аз естествено не съм попадала на него Confused Кройките са преведени  на този сайт: http://www.freemex-bg.com/

# 205
  • София/Овча купел 2
Казаха ми,че специалното Бурда с бебешки кройки вече не излиза.Вярно ли е?Моля,кажете ми ако знаете някакви други подобни списания с бебешки кройки.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2006, 22:46 от niunia

# 206
Храбри шивачки Hug, аз така леко притеснено отправям молба към онези сръчни ръчички, които са из Надежда.Вече  заравям лошия си късмет и  няма да се влача при разни  лелки, които ме мотат с месеци, говорим на различни езици и ми резилят дрешките.
Имам дрехи за корекции, ще съм благодарна на тези от вас , които ще помогнат, естествено срещу желаното заплащане. Hug
Може и на лс...отговор ,де, не заплащането. Flutter Joy

# 207

Ето нещо страхотно за специалистките на пачуърк! Предполагам, може да се добавят цветове и въобще вие си знаете.Впечатли ме и реших да ви го покажа.Как нямам нерви за тия красотиии.

# 208
  • София и там където не се пуши

Ето нещо страхотно за специалистките на пачуърк! Предполагам, може да се добавят цветове и въобще вие си знаете.Впечатли ме и реших да ви го покажа.Как нямам нерви за тия красотиии.

Страхотно е. Една позната прави и ги продава и знам, че са страхотни сумички. Ама и трудът е къртовски.

# 209
Наистина е красиво.
Аз имам схемата натези блокове,ако някой се интересува- давам. Аз правих един от вариантите в синьо и жълто,и също се получи много ефектно.
Скоро ще мога да покажа снимка на сватбеното одеало.
Поздрави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт