Слава Богу, че малкия вече е по-добре. Облякох го като за Северния полюс и му пуснах печка и сега спинка и се хили на сън.
Абе, не знам с тея пищови на нашите юнаци какво да правим. Лекарката ни каза да не го пипаме, ама Пепи едно време е имал проблем, точно защото не се го пипали. В книжката ми пише, че забелването трябва да се направи от лекар още в съвсем ранна кърмаческа възраст, но в никакъв случай по-късно от 1 годинка, защото можело да донесе трайни психически травми. Баси, не знам какво да го правим. Май предпочитам да го заголваме, ама както изглежда ще трябва да отидем при друг лекар, щото тая нашата явно няма да ни покаже как да го правим.
Мале, днес ще се побъркам цял ден в нас, още повече, че имам да чистя и само като си помисля, ми става зле. Обаче довечера съм на фризьор и мъжете ми ще се гледат сами. Ние с Пепи се разбрахме всеки да си има по една вечер в седмицата да си ходя нанякъде и аз мойте не пропускам да си ги използвам. Пазарила съм се от есента да станат 2 вечери и съм решила да ходя на народни танци - много се кефя да играя хора. Аз още поне година няма да тръгвам на работа, но като свърши Световното сме се разбрали с едни прители да им върша малко работа от къщи, че да подпомагам и аз семейния бюджет.
Абе, вие проучили ли сте как стои въпроса с детските ясли, че нещо май си спомням да казват, че нямало места и трябвало децата да се записват много по-рано?
Успех ти желая, и кажи какво е станало 

И да го похваля, че беше много кротък през цялото време, което чакахме (а то беше повече от час) и докато го преглеждаха.
Ама е с характер, като спра на светофар и недоволства, а като тръгна е супер доволен.
.... и се омаза до под мишниците точно! 

че сложихме най-накрая снимки на бебина, само толкоз имахме тогаз от предния ден правени, че тук от работа ги слагахме. Ще сложа и още, дано не е след още 2 месеца обаче.
подгизнахме и замръзнахме...