април си замина и вече всички са двамина

• 13 679
  • 314
  •   1
Отговори
# 90
За пъпките и аз да кажа.НИЕ ИМАХМЕ СТАФИЛОКОКОВА ИНФЕКЦИЯ.Третирахме обрива с пиоктанин и след тожа с някакво мазило по рецепта от педито/цинкова маз и още 3 съставки/.Доста упорити бяха пъпките-2 седмици ги мазахме,но минаха слажа богу.За сметка на това сега май имаме в ухото,защото има течение от ушето и утре ше ходим да видим какво ше правим-дано не е нещо по-страшно.
Днес ни четоха чиста молитва.
Та това е от нас-приятен ден ви желая.
Ани,пробвай с либеро-класи над памперс са!

# 91
какво им става на тези памперси от 4-9 кг?   newsm78
предишните от 3-6 нямаха нито един пропуск макар че бяха два пъти по тежки с урина! тези изпускат отзад на гърба и винаги в дясно! каква е причината????
дайте съвет Praynig
хм, на мен не ми пропускат, напротив, точно тези от 3-6 на Памперс ми пропускаха и към 20-я ден след раждането му взех 4-9 и не съм имала пропуск
 newsm23, ти къде се изгуби?

# 92
danislavkova,
мойта мома също имаше пъпчици по лицето, че дори в косата Sad Мнението на няколко педиатри беше че е претоплена, но аз не приех това за истина понеже по тялото нямаше нито една. Сменихме шампоана, сега къпя със Себамед, а бузките и главата мажех със Стелакер на Мустела. Незнам дали от това но изчезнаха изведнъж Grinning Най добре се съветвай с педиатър, пъпките са радлични "модели" Wink и трябва точно да се разбера от какво са. Аз дори ходих до Шейново, тамошните неонатолози да кажат тежката си дума. Ти си решаваш Wink доста упорити са пустите му пъпки #Crazy абе въобще майка да си не е лесна работа Simple Smile

Приятен ден на всички, аз мисля че с този вятър и днес разходката ще е от едната стая в другата Rolling Eyes

# 93
какво им става на тези памперси от 4-9 кг?   newsm78
предишните от 3-6 нямаха нито един пропуск макар че бяха два пъти по тежки с урина! тези изпускат отзад на гърба и винаги в дясно! каква е причината????
дайте съвет Praynig
Az otkrih, 4e Pampers namat uplytnenie za absorbirane otzad, spestili sa si go! I se opikawame na wsqko obuwane!Zatowa minahme na Nanis, 4-7 li ne6to takowa sa. Sega sme m/u razmerite i sa ni  golemi, no pone namalih opikawaneto... Naughty
Hugies ne sa lo6i, no sa ni golemi....
Libero 5-8 sywsem sa ni golemi, no i tqh 6te podpukame!
Zatowa obqwihme wojna na Pampers.
Toj zapo4na da kiha, dave se zaka6lq ot wreme na wreme, da ne e nastinal?Ili se u4i da prawi dqwolii?Zatowa besneeh - pampersite propuskat, we4no mokyr be6e na krysta i gyrba... #2gunfire

# 94
Мами здравейте! Ужасни колики ни започнаха. ю
Мами, които давахте Бебенос - колко време го давахте и по колко на ден. Аз засега карам по упътването, но незнам колко време да го давам.
Памперс 4-9 и на мен ми пропускат чат-пат, но незнам какви да взема. Мисля Молфикс да пробваме. Това Либеро не го откривам тук по магазините.

# 95
Рина, пиши как сте, къде се изгубихте Hug

# 96
Черпя ви виртуално взех с 5 изпита и завърших годината Hug Hug Hug

# 97
  • София
Здравейте!

Чета за кошниците и шезлонга. Мойта бебка прекарва целия ден в кошницата, когато не сме навън. Спи си вътре, играе си, бодува, гледа през прозореца. В креватчето спи само нощем. Дано нещо не я объркам така. Но на мен така ми е много удобно, защото през деня си е при мен в хола в кошницата.

И ние по цял ден не спим - какво е това будуване не знам... Но пък нощем е о.к. - прави си 6 часова пауза. Но определено откакто нямаме нощно кърмене, кърмата ми намаля. Стига и да се нахрани, но преди беше повече  Sad

Кога минахте на памперсите от 4-9 кг? Ние със сигурност сме над 4 кг, но ми се струва рано за по-големи памперси.

Честито Мимка!!! Сега се радвай на бебка.  bouquet

# 98
Честито, мимка!  bouquet
как ти остава време и да учиш...

# 99
какво им става на тези памперси от 4-9 кг?  newsm78
дайте съвет Praynig

при нас няма пропуск, само 1 път - на гърба, така хубаво се омаза с ако - до ушите Joy hahaha, че и аз го гушках и аз бях омазана цялата, но определено не бях го сложила като хората тоя памперс...та минахме от 4 до 9 още в края на първия месец Peace засега най-доволна съм си от Pampers, но мога само с Libero да ги сравня, другите не сме ги пробвали
сега къпя със Себамед

много яка козметика за бебчета, аз няколко пъти съм писала, но и сега пак - само с нея сме, невероятна е Peace
Черпя ви виртуално взех с 5 изпита и завърших годината Hug Hug Hug

Мимка, браво, мила, честито  bouquet
В креватчето спи само нощем. Дано нещо не я объркам така. Но на мен така ми е много удобно, защото през деня си е при мен в хола в кошницата.

Ренка, Не мисля, че бъркаш, и ние сме така, само през нощта си спи в неговото легло, през деня е с нас, където сме и ние, досега беше или на дивана на негова постелка, или в количката, но ще му вземем и ние кошничка, по-удобно ще му е..... как ли пък ще го оставя само детето и да пропусна като се смее толкова хубаво, или като си говори и т.н Hug

Мами, които давахте Бебенос - колко време го давахте и по колко на ден.

Галче, ние ги даваме от един месец вече, на опаковката нали пише по 3 пъти и по 6 капки, ние го обърнахме - 6 пъти по 3 капки и да чукна на дърво, нямаме грам колики Peace

# 100
Момичета благодаря ви за отговорите,сега се връщам от педито и тя каза,че се е чистел и ще минат от самосебе си,ама е доста грозничък-миличкия  Tired Face дано отминат скоро  Praynig
мимка браво на теб за изпита! и аз уча магистратура ама нещо не мога да се амбицирам да завърша,а пък и трябва да ходя до Благоевград,нали там уча....... smile3529
за памперсите,ползвам на памперс №2 и от време на време пропускат-мисля,че като не ги сложа хубаво и памперса пропуска..........
galiabalq аз ползвам бебенос давам му по 7-8 капки,но не всеки път и незнам дали има ефект,даже ги комбинирам със сааб
 до скоро аз отивам да чистя  newsm79

# 101
  • София
Мимка, честито за изпита и добрата оценка
  bouquet  bouquet  bouquet
Много се възхищавам на всички майчета, които освен че си гледат бебенцата си вземат и успешно изпитите. Аз отдавна забравих какво е това и си мисля, че не бих се справила, като го гледам моето ревливо бебе и как никой друг освен татко му няма да ми помогне поне малко. Това бабите понякога са ужасни егоистки, да не си нарушат спокойствието

Вече дълго време обсъждате въпроса с юмлучетата и аз искам да задам един въпрос за тях. Тони свива юмручета когато има колики и интересното е че палеца винаги му е между средния пръст и показалеца. Вашите бебчета правят ли така? Нормално ли е?

Моето бебе е едно от най-ревливите, а това на моята приятелка, което е с 17  дни по-малко е толкова тихо и спокойно, че чак и завиждам. Не плаче дори когато е гладно или има газове, а елате да видите Тони като стане чак червен. От какво дали едно бебе ще е ревливо или не? Както чета не е от това дали си бил спокоен по време на бременността или не. това засега, че моето пиленце пак се дере без да знам защо..

# 102
Здревейте мамчета,
Отдажна не съм писала. Сега съм малко сжободна, но докато ви изчета стана обяд. добре че Иван днес е послуше, яде в 11 и заспа. Тъкмо го похвалих и го чувам че мрънка.
ренка - за бибероната на Авент, ние го сменихме с номер 2, като навърши 1 месец.
Много е лакум и отказа да суче от мен и се га се цедя на всяко хранене, голяма мъка е, като го сложа на гърда след 1 минута плюе зърното, а е гладен. Изцоква до 120 гр всеки път. Като го вдуигна да оригне повръща, незнам каква е причината. днес съм решила да го водя на гастроенторолог да го види, ве и с акането имаме голям проблем, не иска да ходи сам а само му помагам с термометър през ден два. а е само на кърма. давам му на Хип чайчета за храносмилане и онзи ден му взе и успокояващия. Но както прочетох по-гпре , верно може да се запича от анасона.
за коликите му да Лефаксин. Пратиха ми го от Австрия, ефикасен е .
иначе Иван като му няма нищо е много спокоен.
памперсите припускат и при мен, ползвам на Памперс 4-9 кг.
хайде за сега чао че се занесе отивам да го видя
приятен и спорен ден

# 103
Здравейте и от нас.

Мимка, честито за изпита. Grinning
renkata, аз също ползвам шишетата на Авент и вече смених бибероните с 2-ри размер, защото от първият размер когато сучеше постоянно се получаваше някакъв звук като вакуум и така разбрах, че трябва да се сменят, сега с 2-рия размер не се получава.

елима и ние много обичаме бибата, аз бях  решила да не давам биби, но си промених мнението много бързо.

чаено момиче, аз преди да сложа кърмата в хладилника я оставям да престои около 5 мин. на стайна температура и тогава в халдилника, досега не се е пресичала.

За шезлога- моята бебка не обича да стои дълго в него, след 15 мин. започва да плаче, без значение дали е на вибрация или не, но пък в кошницата за кола много обича, понякога като не мога да я успокоя и я сложа там и я залюлея веднага млъква, вчера почти цял ден спа в нея в градината.

ДаниСлавкова и при нас пъпчите по лицето минаха  сами, с нищо не съм ги мазала.

Филипа, Татяна, стискам палци, всичко да бъде наред с вашите мъници. Hug

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 13:15 от Rina

# 104
Здравейте!

Чета за кошниците и шезлонга. Мойта бебка прекарва целия ден в кошницата, когато не сме навън. Спи си вътре, играе си, бодува, гледа през прозореца. В креватчето спи само нощем. Дано нещо не я объркам така. Но на мен така ми е много удобно, защото през деня си е при мен в хола в кошницата.

Кога минахте на памперсите от 4-9 кг? Ние със сигурност сме над 4 кг, но ми се струва рано за по-големи памперси.

Nie minahme predi sedmica na 4+ peleni, poneje se opikawa6e s predi6nite i re6ihme, 4e e ot r-ra. Sega se zamislqm, 4e e ot pampers firmata, a ne ot r-ra.

Ko6nicata e gotino ne6o, no mi se struwa, 4e e sgynat w neq. Ot 6ezlonga ne move da padne, nali ima kolani ako e tolkowa 6awliwo bebeto. Kazwat, 4e ko6nicata e za kola, za kratko wreme t.e., ne za 4asowe nared w neq. Kupih 6ezlong Hauk, za 40 lw o tokazion w kwartal, dowolna sym, 6tew i go snimam.

Общи условия

Активация на акаунт