Иначе за ваксините, действително е важно да се спазва определеният срок между тях за изграждането на имунитета. А кога да се слага ваксината - първия, втория или който и да е месец е важно от друга гледна точка - заболяванията, за които са тези ваксини са най-опасни за най-малките. Затова и се почва от толкова рано ваксинирането - за да може да се изгради по-рано имунитет към тези болести.
Брех, току-що над нас профучаха с гръм и трясък три военни самолета. Сигурно има някакво учение, ама защо над града, тяхната такова???
Аз съм дежурна по кенеф
Вчера ядохме едни пици навън и точно аз съм улучила разваления вид. На човечко обаче нищо му няма, даже тази нощ реши пак да ни отпусне 6 часа да се наспим. Аз да кажа за забелването на пишката на момченцата.Ние бяхме с пълна фимоза и педито ни посъветва да я забелим хирургически.И така вчера се случи-плака малко датето,предупредиха ни, че нощес ще е доста неспокоен-пък той цала нощ си спинка

Та да ви кажа/за тези,които не мислят да забелват-и аз бях в дилема/колко мръсотия излезе от пишлето не е истина
-смегма,а дупчицата ни беше торлкова малка,как се е събрала за 40 дни не ми го побира главата Аз от време на време след баня лекичко почиствам с едно памуче с риванол - дръпвам малко кожичката, колкото да се отвори (то даже не е точно дръпване, ама не знам как да обясня
, по скоро си е определен начин на хващане и кожичката сама се разтваря - като цветенце изглежда) и отгоре минавам с памучето, така всичко си излиза. При пишкане излиза със сигурност - виждала съм бял секрет при смяна на памперса, лошото е, че май не винаги става и понякога му се зачервява връхчето на пишлето. Не знам точно какво се има предвид под забелване, но аз никога не дърпам кожичката със сила; детето нищо не усеща по време на процедурата по почистване.Иво също е доста ревлив тия дни, то даже не е рев ами си е едно такова нещастно хленчене. Аз също мисля, че е поради липса на достатъчно забавления, вече си познава всички играчки и много бързо им се насища, иска непрекъснато някой да му говори и да му се смее. А на разходка е голям хитряга станал - щом поспрем количката, се буди и почва да циври или да вика сърдито. Иска да му се друска главето непрекъснато. Щом си влезем във входа, веднага се ококорва и заскимтява.
И при нас памперсите пропускат, но то е заради неправилно поставяне най-вече. Но това, че няма достатъчно подложка отзад на гърба е много кофти - сутрин редовно е оакан до ушите си малки сладки. А като споменах уши - някак си е успял да се подсече зад ушите (много е способно това дете, ей!). Мажа го с цинков крем, ама нещо не помага много.

дори да мрънка настоявате в тази поза за да разбере, че друго няма да има, така се успокояват и заспиват.
Обаче нещата се промениха - вече й познавам плача, знам кога плаче от лигня (което е в 99% от случаите) и кога от болка или глад. Оставям я да плаче и тя се кротва (вече 3 ден го практикувам това и определено има резултат - не се носим на ръце по цял ден).
Махнете това, но свекър ми дойде и искаха да го побутат още, а аз бях уморена и исках да се прибера. Беше близо до хранене, но не пречеше това. Не можах да им го оставя! Нещо ми стана и просто не можах!Отделно си мисля, че нещо може да му се случи и да не зависи от мен - ако е с друг на разходка примерно!

аз сега ги гледах през терасата и вече 40 минути изперквам а иначе по цял ден като няма да съм с него???

и ще ходим повече на разходки.