април си замина и вече всички са двамина

• 13 637
  • 314
  •   1
Отговори
# 270
Цвети,
какви са очите на Ицето? На Велина са подобни - много тъмно сиви и пъстри. Така искам да й се запази този цвят, но не знам, дали не е от кърмата... newsm78

Нуни,
пиши диетата на всички ни, моля те!  Praynig Praynig Praynig
Аз имам да свалям още 4 кг от общо 18-те кг, които качих.  bowuu Много съм доволна от това! Откак съм родила, макар да кърмя - свалям, може и грамчета, но кантарът все върви надолу. Това не е за вярване, защото не гладувам, заради кърменето, но внимавам какво ям. Но мисля, че за фигурата най от полза ми са - безсънието, грижите по двете деца и цялото домакинство - без помощ. Та, всяко зло - за добро, понякога... Joy

# 271
ужасно време ей няма излизане
хайде за срещата сме на линия но както каза Аги да я направим при НДК
За пръцкането нашто е доста звучно даже понакога се стряска и започва да плаче и аз му викам "егати страхливия мъж"
За пишката нашто педи каза че му било рано
РОСИ и ние същия проблем с нослето ще стане 1м. и нашта така каза само с физиологичен разтвор и да почиствам с фитилче, но докога само се мъчи горкото

# 272
Цвети, и моят таз се събра, но си имам 1-2 килца дето трябва да сваля, не са болка за умиране, влизам си в дрехите Peace
А като попита за 1000 бебета и реших да проверя в страничката им
http://1000bebeta.retroradio.bg/2006/ и видях снимката на Сами - на мама Креми Party Flutter

# 273
Енвиа-Очичките му са синьо-сиви.и на мен ми се иска така да останат
Абе мами,на малчовците като се мъчите да забелите пилетата, вижда ли се главичката?При нас дупката е супер миниатюрна newsm78
Аз диета не пазя,,но и не ям много(по природа съм си така)Влизам без проблем във всички дънки и панталонки newsm44без усилия ,спорт,диети и т.н.Физика!Това е моето мнение Peace
Сминшчо-а записват ли още,че нещо не схващам къде,ако е да newsm78

# 274
Цвети, като гледам станали са 1000 и едва ли записват още...а ние като забелваме се вижда главичката...но след 2 седмици упоритост, иначе и нашата не се виждаше

# 275
  • София
Ех това време пак ни прави затворници  Sad вкъщи. Та да се включа и аз по темите.

Ето темата за срещата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=102485.40 за по-прегледно, а и да не пропусне някой нещо.

За кръвоизливите - и аз виждам понякога в очичките на малчо, но си минават самички. Те може да са се появили от косъмчето, ще му минат, на мен често ми става така на очите ако например не съм си почистила добре грима, а през лятото съм с постоянно зачервени очи.

За пръцкането - бебчо не, но аз как се стряскам  ooooh!.....

За забелването - вчера реших да правя нещо, ама пишленцето му е толкова мъничко, че почти взех окончателното решение да не правя нищо аз. Смятам, че е по-добре специалист да пипа вместо аз и да взема да сбъркам нещо.

За къпането и преобличането - мълчиме по време и на двете операции. Одеве много плачкаше и както го сложих на плота, за да му проверя памперса и млъкна, съблякох го постоя малко голичък и пак го облякох - действа му явно успокояващо като е полугол  Mr. Green

Нуни, идеята за такъв плакат или календар ме подсети, че все ми се върти в главата идейката да си направиме наш календар. Какво ще кажете?

Ей значи спокойно мога да си завивам количката с тензухена пеленка! Мерси!   bouquet

Мисти беше питала за смяната на каучуковите биберони - аз кърмя с каучукови накрайници и все още не лепнат, въобще нямат промяна, дали е до марка  newsm78

# 276
  • 2 етажа над тавана
[А като попита за 1000 бебета и реших да проверя в страничката им
http://1000bebeta.retroradio.bg/2006/ и видях снимката на Сами - на мама Креми Party Flutter

И девойките на Зори ги има Grinning

Цвети, търсеха се кърмещи майки, за да бъдат снимани от фотограф и тези снимки да се направят например на календар, който да се разпространи из лекарските кабинети и така да се насърчава кърменето, а не адаптираните млека. Но май има доста желаещи за тази инициатива Grinning
Искам и аз!!! Mr. Green

# 277
Цвети, като гледам станали са 1000 и едва ли записват още...а ние като забелваме се вижда главичката...но след 2 седмици упоритост, иначе и нашата не се виждаше
Ти ме уплаши малко Thinking

# 278
Цвети, ама голям сладур е тоз твоя Ицак HugИ прилича на теб Peace

# 279
  • Sofia
И на Ивчо на пишлето не се вижда главичката, мен ме е страх да го пипам, татко му от време на време прави опити по-малко, но аз умирам от страх.
И аз пратих снимки на бебока в 1000та бебета. Simple Smile
Аз с килограмите не съм много добре, а сега пък като е гадно времето само се тъпча. Бях 57 - като забременях станах 76, това са 19кг. отгоре - още в болницата свалих 11кг. в нас още 3кг. в началото и от месец насам не мърдам от 62кг. а има още за сваляне ама нещо не ми пука, влизам в един два панталона, купих си още един, та дано лятото да го преживея, но другата година живот и здраве ще се напъна повечко.
И нашите очички са синьо-сиви тъмни, много искам ад останат такива или поне да са зелени като на тати, ама ми се струва че ще са като моите кафяви.

# 280
Данче, с две ръце ЗА наш календар, или нещо подобно, за спомен да си го имаме. Аз ви чувствам страшно близки и ще е хубаво да си направим такъв подарък за нас , а и за дечицата. Heart Eyes

Бъбълче, виж в кърмаческия темата за снимките  Hug

Знаете ли дали ако похапвам черешки, на бебчо могат да му се появят пъпчици??? Гледам по коремчето на Яна едни такива мънички червенички и се чудя от какво може да са. А череши доста ям напоследък Thinking

# 281
Nuni, аз кротко си хапвам черешки пред РС-то, преглеждам форума и хоп - чета за пъпчиците на адашката. Спирам до изясняване на въпроса. Но ако и череши не може, то плодове не останаха. А Симона още не пие сокове и мама трябва да набавя витамините. А нали черешите са едни от първите съставки на плодовите сокове.

На Симона очичките със сигурност ще са сини, защото и двамата сме със сини. И вече според мен са и избистрени, тоест имат си съвсем нормален син цвят. Не искам да ви разочаровам, но този синьо-сив тъмен цвят, един такъв като хематитов, ми се струва, че при големи хора не се среща и очичките ще се променят.

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 15:00 от Cherepahova

# 282
Ама поне да питам - на тези, на чиито бебчета вече сложиха ДТК и полиото казаха ли ви нещо от сорта, че 1 час след това не трябва да им се дава на бебчетата нищо да пият и ядат?
BUBLEНе се яде след живата полио, защото е в устата. Ако купиш се бие в ръчичката и се яде.

# 283
Nuni, аз кротко си хапвам черешки пред РС-то, преглеждам форума и хоп - чета за пъпчиците на адашката. Спирам до изясняване на въпроса. Но ако и череши не може, то плодове не останаха. А Симона още не пие сокове и мама трябва да набавя витамините. А нали черешите са едни от първите съставки на плодовите сокове.

На Симона очичките със сигурност ще са сини, защото и двамата сме със сини. И вече според мен са и избистрени, тоест имат си съвсем нормален син цвят. Не искам да ви разочаровам, но този синьо-сив тъмен цвят, един такъв като хематитов, ми се струва, че при големи хора не се среща и очичките ще се променят.
Я си яжте череши и да не ви пука! Не може алергия към черешите да направи бебето бе хора! Ягоди, горски плодове да, но череши! Даже някои мами започват наравно с ябълки и моркови да дават черешов сок.

Моите очи са записани навсякъде като сиво-сини. Светли са, но са точно сиво-сини.
И бебо засега е така.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт