На лафче!

• 19 237
  • 556
  •   1
Отговори
# 105
  • София
абе,не мога да маркирам текста и не ми излизат човечетата!!!!!!!!

Това е, защото вече си РЕДОВЕН ПОРТРЕБИТЕЛ с над 2000 мнения  hahaha Joy
Честито - да черпиш бира  Party  Laughing

# 106
  • sofia
абе,не мога да маркирам текста и не ми излизат човечетата!!!!!!!!

Това е, защото вече си РЕДОВЕН ПОРТРЕБИТЕЛ с над 2000 мнения  hahaha Joy
Честито - да черпиш бира  Party  Laughing

ми и ти си така,ама си имаш клоуни в постааааааааааа

# 107
а на теб за кво са ти клоуни  hahaha hahaha hahaha
Иве - аз пък нали съм полицейска жена ти видях последните псотинг- как ме сърбят ръцете да се включаааааааааа, ама няма че юе стане мътна и кървава - слушай душо - споко, мисли позитивно, ша мине - поне не кудкудякаш като тях, сцелувам те

# 108
  • София
Иве - аз пък нали съм полицейска жена ти видях последните псотинг- как ме сърбят ръцете да се включаааааааааа, ама няма че юе стане мътна и кървава - слушай душо - споко, мисли позитивно, ша мине - поне не кудкудякаш като тях, сцелувам те
Крискаааа, как е Виксата бееее, нищо не пишеш за него.Оздравя ли вече малкия юнак.Кога ще се видим  Hug

# 109
  • sofia

стига дееееееее

как да ми се появът пак,кажете стисли такива

# 110
Криси, а  ти как си ?

# 111
  Янита, биричка? Joy
  Роси, аз какво да кажа с тоя мечешки глас и опърлената ми коса Crazy Бъзикай се, аз откога чакам Mr. Green
  Дамаянти, кажи къде да насочим мерника?

# 112
Роси, случайно да не си кликнала на "Допълнителни опции..." (точно под усмивките) и там ти се появяват три нови опции, едната от които е да не ползваш усмивки! Я пробвай! :pray:

# 113
Ох, днешния ден не знам колко е  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil (666), ама на мен ми е двойна тая доза #Crazy
Както и да е! Криси, имам един мехлем, баба ми го прави и пусто не дава рецептата, но имама в нас.
За изгаряне е специално, не остават белези. Лично изпробвано върху мен след едно жестоко изгаряне по ръцете с вряло пр. мляко. Сега мажи с каквото имаш, а когато се видим ще ти дам от вълшебното мехлемче. Гарантирам.

# 114
Тука егати чата стана...
Опърлената, тази нощ няма ли да се черпим по една Кю игра?! newsm78

Стели, аз имам приятелка, дето днес има рожден ден! hahaha

# 115
  • sofia
Роси, случайно да не си кликнала на "Допълнителни опции..." (точно под усмивките) и там ти се появяват три нови опции, едната от които е да не ползваш усмивки! Я пробвай! Praynig

сега ще пробам Весе........не,не е маркирано
Стелинче,да неес НЕВЕН мехлема!!!!!
аре,аз се спасявам в брачното ложе

# 116
Роси, случайно да не си кликнала на "Допълнителни опции..." (точно под усмивките) и там ти се появяват три нови опции, едната от които е да не ползваш усмивки! Я пробвай! Praynig

сега ще пробам Весе........не,не е маркирано
Стелинче,да неес НЕВЕН мехлема!!!!!
аре,аз се спасявам в брачното ложе

Цък, меси някви восъци, ама вълшебно е това...поне мен ме спаси, както и на баща ми един колега, след жестоки изгаряния след инцидент в цех.

# 117
  • София
[Цък, меси някви восъци, ама вълшебно е това...поне мен ме спаси, както и на баща ми един колега, след жестоки изгаряния след инцидент в цех.
Ми като не казва рецептата поне да ни забърка по едно кремче да си имаме  Laughing  Hug

# 118
Иве, теб кой ми те е ядосал , та чак разревал ?

# 119
[Цък, меси някви восъци, ама вълшебно е това...поне мен ме спаси, както и на баща ми един колега, след жестоки изгаряния след инцидент в цех.
Ми като не казва рецептата поне да ни забърка по едно кремче да си имаме  Laughing  Hug

Сега по Великден я накарах да забърка и взех, така, че който има нужда...аз съм насреща Hug Сериозно...слага се по малко и на често и не остават белези Peace
На следващата среща носете бурканчета, а аз черпак Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт