Кралски работи и клюки - 14

• 67 060
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Директорката се здрависва с новия ученик на Първия учебен ден. Не се покланя нито на него, нито на баща му:
https://www.youtube.com/watch?v=NgGo3Gw9SVc

# 451
  • Sydney
Директорката се здрависва с новия ученик на Първия учебен ден. Не се покланя нито на него, нито на баща му:
https://www.youtube.com/watch?v=NgGo3Gw9SVc

Да... понеже е дете и за да му е на нивото Wink

# 452
  • София
Това е снимка, откакто тръгна на училище.Те нали започват рано, на 3-4 години.
Само тук се очаква децата да козируват и да кълчат врат нагоре към възрастните.

Не мисля, че Хари би се съгласил на изцяло политически брак. Има си чувства там, просто се прави нужното, за да се приеме Меган. Както с Кейт. А не мисля, че е странно и да се възползват от различни възможности покрай произхода и.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 13:26 от Дези.

# 453
Скрит текст:
На мен не ми е чак досадно, беше ми интересно да прочета, просто в един момент загубих нишката и не разбрах накъде биеш. Иначе темата се казва Кралски работи и клюки все пак Mr. Green

Мисля, че s11s11 искаше да каже в дългия си постинг, че сватбата на Хари е била един огромен компромис в кралските среди и това е демонстрирано подобаващо на самата церемония.
Жаве, по-скоро исках да ви изложа своите впечатления и аргументи и да коментираме с тези, на които им е интересно, те какво са забелязали.
Бях и подканена да го направя, а не само да повтарям колко е странно всичко. Наистина се получи дълго.
Редно е да отбележа, че е възможно нещата, които чета, умишлено да ме водят към някакви изводи, към вторачване в неща, които не са пък чак толкова съществени. Затова споделям, не натрапвам. Искам да чуя и други гледни точки.
Самата аз се съмнявам доколко са достоверни разкази/твърдения на хора, които също не са били свидетели.  Не мога да кажа, че "сватбата е огромен компромис и че това е подобаващо демонстрирано". По-скоро имам съмнения на база забелязаното, че не всичко може да се обясни само с голяма любов и че може да бъде разрешено да се случи така, само защото Хари е минал назад. Много е вероятно да има и друго. Да е по-сложно, отколкото изглежда.

Според по-крайните мнения в мрежата, сватбата е изцяло политически избор. Според по-меките, тя е компромис, от който се извлича дивидент за короната, иначе би била невъзможна.
Не знам какво да мисля като гледам как непрекъснато се набляга на африканските корени на новата херцогиня. Като започнем от сватбата с изцяло черно присъствие от страна на булката и се стигне до все по-силно потъмняващия й тен. В очакване съм да се появи катранено черна следващия месец. Joy Това ме замисля дали няма рационално зърно в твърдението, че Короната вече се подготвя за неизбежната реалност на близкото бъдеще, когато тъмното население на Острова ще надхвърли бялото. И е нужно това население да бъде приучено в зачитане на статуквото, в любов към Империята. За тази цел най-прекия път е да се припознаят в някой от кралското семейство. Меган се е оказала подходящия избор. Предстои да разберем дали е вярно. Ако е, на Меган се възлагат определени надежди и ще има очаквания към нея. Тя ще е наясно с тях и ще видим как ще се справи. Ако е само гола любов, както мислят романтичните потребителки на бгмама, ще станем свидетели на всевъзможни пикантерии, които вървят неизменно с такъв тип отношения. Може да надминат епопеята Даяна- Чарлс. Laughing
ПП. Изненадана съм от клюката, че никой от тези, с които е служил, не е отишъл на сватбата, въпреки покана. Това ме навежда на извода, че английското офицерско съсловие е доста по-консервативно от други обществени групи. Помня как масово застанаха зад него, когато беше в немилост заради някакви голи снимки. Изглежда произходът на избраницата се е оказал прекалено голям залък, който не са преглътнали. Ще бъде интересно в бъдеще покрай тях.
Ън,
Четох по форумите (още в началото, когато имаше само съмнения, че между Хари и Меган има нещо), че Баба Бети "го натискала" да се ожени за афро. Имала намерения да му възлага неща, свързани с Африка. Така ли е, не е ли - британците си го пишат и коментират, приемам го. Факт е, че той наистина такава си избра  и че подчертават афро корените й.
Със сигурност населението на острова оказва влияние. Кметът на Лондон нали също е мюсюлманин. Текат разни процеси. Съгласна съм напълно, че на короната й се налага да се адаптира към новата реалност.
В размисъл съм доколко Меган ще "оправдае доверието", че е подходящата личност. Защото за да се случи това, което стана, все някой й е гласувал такова доверие. Другият вариант е тя да е "неуспешно изпълнение" на някакви планове/указания/решения, там каквото и да е.
След инфото от Елфичка, си мисля че може би е по-скоро второто....
Хари... Пишат за него, че прекалявал с алкохола и други работи. Обаче го и оправдават. Настроенията в нещата, които съм чела са "на кантар". Не се съмнявам, че му е трудно - скандал дали е син на Чарлз, загуби майка си. Да, не искам да съм на негово място, нищо че е принц. Би било много жалко да се е изгубил, вместо да е станал по-силен.

# 454
  • Sydney
Хари имаше и една снимка с камуфлажни дрехи и свастика на ръката, след която имаше страшни скандали... общо взето на моменти излиза така, че след снимков гаф на Уили (с/без Кейт) съвсем скоро излиза доста по-хард компромат за Хари... то не бяха оргии с голи снимки в Щатите (мисля и Челси беше на тях), пиянски от армията, и кво ли не...

# 455
Е, то темата не е само за Мегън.
Скрит текст:
Можем за много неща да пишем.
Например за люксембургският престолонаследник и съпругата му, които се местят да живеят в Лондон. И за кофти развода на брат му.
Или за това как зетя на Фелипе влезе в затвора.
Ако се сетя ще допълня
Виж, това ме интересува. Моля те, сподели инфо и линкове.
За зетя на Фелипе и за сестра му, дето Фелипе я лиши от почести след скандала, мисля, че прочетох всичко важно. Там ставаше въпрос за финансови измами, ако не се лъжа. Няма конспирация Grin Обаче, ако имаш инфо за наличие на такава и я споделиш, ще ти бъда много благодарна!

[/spoiler]

Официалната версия е,че отиват в Лондон,за да учат. Из форумите се лансира версията,че се местят там,за да могат да посещават специалисти, които се занимават с безплодие, без да се притесняват,че ще ги разпознаят

За тези ли става въпрос:

Ще следя инфото за тях.

# 456
  • Бургас
s11s11, да. Тези са.

# 457
Royal Ascot или "Парадът на шантавите шапки". Joy
Има и по-ужасни шапки от тези на братовчедките, но пък има и невероятно красиви - за всекиго по нещо.
А баба Бети пак блести! Невероятна е тази жена! 
Heart

https://life.dir.bg/moda/vizhte-kralskoto-semeystvo-na-parada-na … shantavite-shapki

# 458
Хари имаше и една снимка с камуфлажни дрехи и свастика на ръката, след която имаше страшни скандали... общо взето на моменти излиза така, че след снимков гаф на Уили (с/без Кейт) съвсем скоро излиза доста по-хард компромат за Хари... то не бяха оргии с голи снимки в Щатите (мисля и Челси беше на тях), пиянски от армията, и кво ли не...

Да, помня го това. Пуснаха веднага и снимки и на баба Бети като млада с нацистка униформа. Голям скандал беше.
Скрит текст:

# 459

Извинявам се за втория пост. Казваш нещо много интересно, което в първия момент не осъзнах. Хрумват ми 2 възможности:
1. периодично се предприемат (общи) кампании срещу кралските;
2. към определен момент е трябвало предпочитанията/симпатиите към единия от двамата да не надделяват.
Ще разсъждавам и от тази гледна точка по инфото, с което разполам. Много добра идея! Благодаря!

# 460
Малко снимки от мен:
Роял Аскот:

За шапките на Роял Аскот:
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/red-carpet-dresses/g2163 … -ascot-2018-hats/
Принцовете:

У&К

Кралицата и дъщеря й Маргарет Роуз
 Joy

# 461
  • На ръба на нервната криза
Само на мен ли двете братовчедки са ми крайно антипатични? Както и да застанат, каквото и да облекат имам чувството, че никога не изглеждат добре
Принцеса Маргарет е била много красива като млада. Майка ѝ също, хубава жена

# 462
И аз не ги харесвам. Може би, защото имат типичните конски физиономии... Само, защото са с аристократичен произход не гарантира красота. Кейт е страшно сладка на тази снимка. Heart Eyes

# 463
И аз не ги харесвам. Изглеждат като мийн гърлс от филмите. Но пък се радвам за сватбата на Юджини. Със сигурност ще покаже доста стил.

# 464
Скрит текст:
На мен не ми е чак досадно, беше ми интересно да прочета, просто в един момент загубих нишката и не разбрах накъде биеш. Иначе темата се казва Кралски работи и клюки все пак Mr. Green

[/b]

Ън,
Четох по форумите (още в началото, когато имаше само съмнения, че между Хари и Меган има нещо), че Баба Бети "го натискала" да се ожени за афро. Имала намерения да му възлага неща, свързани с Африка. Така ли е, не е ли - британците си го пишат и коментират, приемам го. Факт е, че той наистина такава си избра  и че подчертават афро корените й.
Със сигурност населението на острова оказва влияние. Кметът на Лондон нали също е мюсюлманин. Текат разни процеси. Съгласна съм напълно, че на короната й се налага да се адаптира към новата реалност.
В размисъл съм доколко Меган ще "оправдае доверието", че е подходящата личност. Защото за да се случи това, което стана, все някой й е гласувал такова доверие. Другият вариант е тя да е "неуспешно изпълнение" на някакви планове/указания/решения, там каквото и да е.
След инфото от Елфичка, си мисля че може би е по-скоро второто....
Хари... Пишат за него, че прекалявал с алкохола и други работи. Обаче го и оправдават. Настроенията в нещата, които съм чела са "на кантар". Не се съмнявам, че му е трудно - скандал дали е син на Чарлз, загуби майка си. Да, не искам да съм на негово място, нищо че е принц. Би било много жалко да се е изгубил, вместо да е станал по-силен.

Радвам се, че в темата се прокрадват и хора ,които се интересуват от други въпроси, освен коя каква рокля облякла и колко е хубава/смешна/глупава шапката й. Laughing На мен поне защо нещо се случва/позволява или не ми е много по-интересно от модата на шапките на Роял Аскот.
Не бих се учудила бабчето наистина да е оказала натиск на Хари да вземе афро съпруга заради английските интереси в Африка. Челси беше одобрявана, макар че е бяла, но живее в Африка и след като тя не се съгласи, да са преминали към друг вариант на афро съпруга, по цвят Laughing
Баба Бети изобщо не се церемони с тях, използва ги според това ,което трябва да се постигне някъде. Спомням си ролята, която беше дала на Кейт при посещението на китайския президент. Едва ли я е питала дали иска, нито пък Уили. Беше твърде интересно. Mr. Green

Кейт от дясната страна на президента, докато Уилям никакъв не се вижда на приема.

Кейт си изигра добре ролята.
https://a-specto.bg/pogled-varhu-badeshteto-na-sveta/

Тук доста подробно е разказано за цялата символика на приема и какво означава.
Сега е време е за Меган. Изобщо не допускам, че за нея нищо не е предвидено. Мисля, че нейната роля няма да е епизодична, а постоянна предвид произхода й и внезапното озоваване в кралския двор. Вече се очертава някаква представа за идеята: афро принцесата в главна роля Меган Маркъл. Не знам какво се предвижда, ако не се справи.
Даяна също добре се справи с ролята си навремето, надмина очакванията да придаде шик и блясък на институцията, но си надхвърли правомощията. Засега новото попълнение цялото трепери от желание да се справи, щура се насам-натам, препъва се в протокола Joy Да видим нататък. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт