Кралски работи и клюки - 14

• 66 858
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
 Кралица Летисия, откакто гледах клипа със свекърва и, изобщо не я харесвам, изглежда ми зла и изпита...
https://www.instagram.com/p/BknOMsuAWyS/?utm_source=ig_share_she … shid=nkpqqazy1ik1

# 631
Здравейте,
Следя ви от няколко теми и все се опитвам да се въздържа от коментар, но не ми се получава.
Харесвам и двете млади семейства. Едно нещо не разбирам:
Кейт чака незнамколко години Уили да се находи, наиграе и накрая да се ожени за нея. Пренебрегна връзките му с други жени, а не знаем още колко други неща в името на това да е кралица някой ден. Но нейното е любов вечна, като от приказките. Да бе да.
Меган - тепърва ще разберем как ще се развият нещата.

# 632
А кой е последният филм за Даяна, някой може ли да ми каже ?

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 09:24 от monii

# 633
Харесвам и двете млади семейства. Едно нещо не разбирам:
Кейт чака незнамколко години Уили да се находи, наиграе и накрая да се ожени за нея. Пренебрегна връзките му с други жени, а не знаем още колко други неща в името на това да е кралица някой ден. Но нейното е любов вечна, като от приказките. Да бе да.
Със съпруга ми ходихме няколко години,няколко пъти се разделяхме и всеки беше свободен да има други връзки.Тези връзки винаги приключваха с неистова нужда да сме заедно.Наричахме го приятелство.До момента,в който разбрахме,че както и да го наричаме,това е Истинското.И то се доказа в най-пълноценния и щастлив съюз вече десетилетия.Нещо подобно съзирам в Кейт и Уилям.Тяхната близост и хармония си личи  в начина,по който разговарят,жестовете,енергичността,с която изпонасят досадното празнеене на ангажиментите им и златната клетка,увеличаването на семейството им...Ако и при Хари и Мегън стане така,никой и нищо няма да ги раздели.

# 634
Лично на мен усмивката на Кейт ми изглежда точно служебна. Освен това има и вид на англичанка с английско самочуствие и чувство за превъзходство. Красива и елегантна е и я харесвам много, но не ми е никак естествена.
В Даяна пък се долавяше неувереност, срамежливост и липса на самочуствие, тя ми стоеше много непринудена и естествена.
За Меган още впечатленията са пресни, личи си че тепърва навлиза в “дворцовия” живот, но ми е много сладка. Личи си, че се старае.
Препокрива се с моето мнение!

# 635
  • Пловдив
Намерих интересна статия, но е на английски - https://brightside.me/wonder-people/11-stories-of-real-life-cind … =fb_gr_brightside

# 636
Здравейте,
Следя ви от няколко теми и все се опитвам да се въздържа от коментар, но не ми се получава.

mar4ela, защо се въздържаш от коментари?
Всяко мнение, изложено без заяждане и дребнавост е интересно и приятно за четене.
За мен ще бъде полезно да прочета твое мнение, дори и да мислим различно.
Дори смятам, че когато пишещите сме на различни мнения е по-добре, защото има дискусия.

# 637
# 638
  • На топло
Първи снимки на Мегън, на поло мач.

# 639
  • София
Интересно е дали Чарлз като стане крал, Камила ще бъде кралица или с друга титла. Сега нагласата към Камила е много по-добра от "народа". За последния и рожден ден Уилям и Хари не казаха нищо публично, т.е. по-студено отношение. Някога са се изказвали по-ласкаво, колко тя прави щастлив баща им. Няма как Уилям да стане директно крал, първо трябва Чарлз да абдикира.

Също не мога да повярвам как Елизабет на 94 години има тази форма, желание и разум и работи това!!! Да знаеш, че всеки един момент може да си заминеш от Земята и Кралството си и да не искаш да се оттеглиш и това около теб е да толкова изискващо и поглъщащо времето.

# 640
Най ми допада тиарата на сватбата на Георг Трети.

# 641

Страхотни тоалети има. И на всички снимки жените са застанали изправени, опънати, със самочувствие и излъчване - само Меган на снимка № 6 се е свила, като срамежлива гимназистка.

# 642
  • До морето
Абе все ме напира да питам, но не искам да съм груба, защото авторката на темата много се е постарала - ама къв е тоя Георг???? Английските крале се зоват Джордж Трети, Пети, Десети......

Само мен ли ме дразни?

# 643
  • Варна
На днешния поло мач Мегън е облечена в рокля с марка Шошана.  Laughing
https://www.shoshanna.com/

# 644
  • До сърцето...
Абе все ме напира да питам, но не искам да съм груба, защото авторката на темата много се е постарала - ама къв е тоя Георг???? Английските крале се зоват Джордж Трети, Пети, Десети......

Само мен ли ме дразни?

Извинявам се, прието е наистина Джордж да се казва, но наскоро прочетох някаква статия, че имената при превод трябва да по-близо до национално звучащите имена, а и при търсенето на снимки ползвах и руски статии, та и затова...
Ако толкова те дразни, ще помоля модератор да ги преименува.

Общи условия

Активация на акаунт