ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 061
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Майче, да, така е ужасно красива, а в този епизод като говореше с Марио, някак изглеждаше и много уязвима с така прибраната коса и тъжната муцунка.

Признавам, че на рибена кост не винаги я харесвам.

# 376
Диана е изключително красива, когато е с прибрана коса и по-специално сплетена и леко небрежна Heart
В тази конкретна сцена с Марио беше особено красива.

Надявам се също така през новия сезон да я гледаме повече с изправена коса, много и отива.

Иии да споделя и един много любим момент, който ме хвана за гърлото Heart

# 377
Фиф снимката на тайното докосване  ми е една от най-любимите и как се погледнаха. Монолога на Ина за миговете които са само веднъж и как са се превърнали в рецидивисти, който крадат без страх, че ще бъдат арестувани.  Heart

# 378
Когато отиде при Марио и му говореше за палпирането също имаше едно очарование в нея, по-различно от всякога. И той я гледаше толкова хубаво, май за първи път беше да я погледне така с нежност в очите.  Даже и в съблекалнята после, като накова Марио, че бил бездушен мрачен робот, беше по сутиен и изглеждаше толкова изящна, направо прекрасна. Чудя се как му даде сърце на Марио тогава да й каже онези неща, че не е тайна за никого в болницата.

# 379
Диана е много красива всякак. Аз я харесвам много и с веселите, небрежни къдрици от четвърти сезон. Heart Eyes
Ама каквото и да си говорим, най-много си я харесвам с всякаква прическа, но с розово екипче.

Малко назад да се върна. Дона, а ти обеци купи ли си? Grinning Аз подозирам, че голям % от дрешките на Фотева са от Зара. Синята раница на Зорница пък е от Теранова. Grinning Joy

# 380
Зайко, прекрасни са. Толкова любов и нежност има и в двамата. След това, след прегледа на пациента, когато я погали по бузките и и каза да я чака беше друг много хубав момент. Яд ме хвана много на Марио обаче, че така я заряза за киното, направо ми идеше да го хвана за врата.... Постъпи много гадно, а тя милата как го чакаше и имаше толкова радост в очите и, която след това се помрачи Sad
 Яница, това беше първата им нежна сцена. Марио тогава за пръв път изглеждаше уязвим, а тя за пръв път му се разкри. Много ценен момент Heart

# 381
Тук как се разминаха, а тя как го гледа... Heart Това май беше след момента, когато тя го беше поканила на по една бира, а той й каза, че наистина онова предишната вечер е грешка и я остави да си тръгне. Тогава с такъв ентусиазъм го покани, с такава надежда му се усмихна, лицето й направо грейна и в момента, в който я отряза помръкна. Той също изглеждаше нещастен, че я отряза.

# 382
Нали се разбрахме,че за това накрая му се наложи да иска прошка на колене,заради тези гениални решения.Аз лично съм си представяла,че го душа всеки път,като я нараняваше само и само,за да не каже на Тони.

# 383
Нали се разбрахме,че за това накрая му се наложи да иска прошка на колене,заради тези гениални решения.Аз лично съм си представяла,че го душа всеки път,като я нараняваше само и само,за да не каже на Тони.

Да, тя затова му каза ''Съзнаваш ли колко ме разколебаваш'' когато се сдрънкаха за пръстена и презервативите.. И той пак нещо се правеше на остроумен. Тогава беше ужасен и честно помислих си, че Зорница ще му тегли една.

А за сцената с киното бях убедена, че на следващия ден ще ги дадат, неговото обяснение и извинение, нейната реакция, но сценаристите си питаха ушите.... Аз лично се успокоявам като си представям как след операта с Тони Марио решава да отиде направо при Зорница. Тя има някъде скрит ключ, за който той знае. Взима го, отключва и я заварва да спи, след което ляга до нея и я гушка и той заспива. The end.  (като по филмите...) Grinning

# 384
Викам си аз, че и днес сигурно ще е по-спокойно (за мое щастие, за да мога да ви настигна, че днес не съм сядала), а то какво, влизам и баам - 10 страници Joyни то не какви да е, ами разни идеи за секс с Банков и свадба на Зори с Тонката. Моля ви, недейте така, че инфаркт ще получа от тези предложения Grin Знам аз, на Хъмбъл й писна от нашите романтични съчинения и затова иска да изкара от нас малко други емоции - я агресия, я шок Smiley Аз при идея за повторен кекс с Банков съм ей така в главата 🤯 айде, ако може без, нали! Smile
Хъмбълче, споко! Няма нужда Банков да отвлича Зори, за да гледаш Батко като терорист. Той само да припари до нея и гледай как Батко налага чалмата, готов веднага да трепе германци Smiley
Много хубави снимки и моменти пускате, всичките са ми любими! Blush Трябва и аз да седна да си припомня моментите, че от на есен нови драми ще се гледат Rolling Eyes

# 385
С тази прическа много й отиваше. Моментът, когато онзи пациент със смешната прическа я сваляше, а после Тони се появи и почна с поезията хаха.

И специално за Дона. Grin Знам, че чете и върти очи с нашата романтика. Joy Kissing Heart

Скрит текст:

# 386
Викам си аз, че и днес сигурно ще е по-спокойно (за мое щастие, за да мога да ви настигна, че днес не съм сядала), а то какво, влизам и баам - 10 страници Joyни то не какви да е, ами разни идеи за секс с Банков и свадба на Зори с Тонката. Моля ви, недейте така, че инфаркт ще получа от тези предложения Grin Знам аз, на Хъмбъл й писна от нашите романтични съчинения и затова иска да изкара от нас малко други емоции - я агресия, я шок Smiley Аз при идея за повторен кекс с Банков съм ей така в главата 🤯 айде, ако може без, нали! Smile
Хъмбълче, споко! Няма нужда Банков да отвлича Зори, за да гледаш Батко като терорист. Той само да припари до нея и гледай как Батко налага чалмата, готов веднага да трепе германци Smiley
Много хубави снимки и моменти пускате, всичките са ми любими! Blush Трябва и аз да седна да си припомня моментите, че от на есен нови драми ще се гледат Rolling Eyes
почти съм сигурна, че в новия сезон ще наблегнат на екшъна с елементи на драма. Малко, ако не никак, ще има либов. Затова поне тук си помечтайте👍😀😛

# 387
Хъмбъл, каква драма, ако няма любов? Joy Нали отнякъде трябва да започнем все пак? Доста голяма част от драмите в тоя сериал се градят върху любовта. Wink

# 388
Хъмбъл, каква драма, ако няма любов? Joy Нали отнякъде трябва да започнем все пак? Доста голяма част от драмите в тоя сериал се градят върху любовта. Wink
ще има либов за около пет минути за два епизода на целият сезон😂 колкото да ни припомнят какво се е случвало в 5сезон. Дори няма да се учудя, ако не се ограничат в рамките на 3 минути ретроспектива😀😂

# 389
Аз много се кефя на онзи момент /хванат е  в подписа на Хъмбъл/ , когато тя отиде при него  под душа , а той се обърна и я изгледа подробно от долу нагоре  Blush  Joy Ама хич даже не се и дърпа и не и отказа  Joy  После не знам защо толкова дълго пуфтя - ти си ..., всички те познават ....! Всъщност знам  Thinking, той лапна по нея още в колата  като спасяваха  сина на Фотев .
Интересно ми е  като каква ще е кримката - ще има ли брутални  стрелби  и спасяване на пациенти  или  докторите  ще участват  като консултанти в разследване на разни случаи   заедно с полицаите .
Ами ако дойде  някое убаво високо ченге  .. Close  ../в момента не си представям някой , който да  измести Батко  Peace /.

Общи условия

Активация на акаунт