Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с трансплантацията на Тони и как възприемат героите времето?
Какви са мислите на героите относно възрастта на персонажите и противоречията в сценария?
Какви са мненията на форума за сцената в операционната и разговора между героите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с трансплантацията на Тони и как възприемат героите времето?
-
Какви са мислите на героите относно възрастта на персонажите и противоречията в сценария?
-
Какви са мненията на форума за сцената в операционната и разговора между героите?
-
Защо Зорница отстрани Врабчев от операционната?
-
Какво се случи в спешното отделение между Мариус и Зорница?

Аз подозирам, че голям % от дрешките на Фотева са от Зара. Синята раница на Зорница пък е от Теранова. 
Знам аз, на Хъмбъл й писна от нашите романтични съчинения и затова иска да изкара от нас малко други емоции - я агресия, я шок
Аз при идея за повторен кекс с Банков съм ей така в главата 🤯 айде, ако може без, нали! 
Трябва и аз да седна да си припомня моментите, че от на есен нови драми ще се гледат

, той лапна по нея още в колата като спасяваха сина на Фотев .
../в момента не си представям някой , който да измести Батко
/.