ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 068
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Нали се разбрахме,че за това накрая му се наложи да иска прошка на колене,заради тези гениални решения.Аз лично съм си представяла,че го душа всеки път,като я нараняваше само и само,за да не каже на Тони.

Да, тя затова му каза ''Съзнаваш ли колко ме разколебаваш'' когато се сдрънкаха за пръстена и презервативите.. И той пак нещо се правеше на остроумен. Тогава беше ужасен и честно помислих си, че Зорница ще му тегли една.

А за сцената с киното бях убедена, че на следващия ден ще ги дадат, неговото обяснение и извинение, нейната реакция, но сценаристите си питаха ушите.... Аз лично се успокоявам като си представям как след операта с Тони Марио решава да отиде направо при Зорница. Тя има някъде скрит ключ, за който той знае. Взима го, отключва и я заварва да спи, след което ляга до нея и я гушка и той заспива. The end.  (като по филмите...) Grinning

Ееее, това и в най-смелите си мечти не съм си го представяла.
Би било повече от прекрасно да видим как Марио си ляга до спящата Зорница, прилепва се до нея и тя не се стряска, защото усеща, че е той, а само се сгушва още повече в него.
Марио я гледа с любов и лекичко целува едно кичурче коса, което се е доближило до лицето му.
Припадам..

# 391
А най-красива беше в ритуалната зала. Heart Eyes Толкова емоции преминаха през лицето й, беше истински щастлива. Напълни ми душата. Heart Извод: когато Зорница е щастлива е най-красива. Grinning

Оооо, Вера, това звучи толкова мило, чак си го представих и ми стана едно такова хубаво. HeartНие тук имаме толкова желания и фантазии, че сезонът няма да им стигне ако трябва да ги показват. Grinning

Детективските ни умения са големи хахах. Познахме, че Диана е на морето. Joy Обаче руса не е. Я някой да познае къде е това, аз не мога. Grinning

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 20:59 от yanitsa.s

# 392
Сега въпроса е - Кой я снима? Joy е тука, няма да разберем Satisfied

# 393
Аз ще ти кажа - слага фотоапарата на статив и пуска таймера. Просто е. Joy

# 394
....
Аз ще ти кажа - слага фотоапарата на статив и пуска таймера. Просто е. Joy
А защо да си няма гадже ?
Ралица и Дария по време на филма  си забиха  гаджета , а и чакат бебоци  Hug

# 395
Ели, може и да си има, но някак не дава вид на сгаджосана. Но все едно, изглежда усмихната  и щастлива, и само с котарака да е, пак й е готино явно Simple Smile)

На тази снимка никога нямаше да я позная, ако не беше в профила й, но се радвам, че все още е с тъмна коса Simple Smile

Дами, само да кажа, че с Роси почнахме Отплата, ако някой иска да гледа и да обсъждаме, да почва. Simple Smile

# 396
А аз си мислех, че е котаракът Joy

Ели, ние се шегуваме, защото дори и да има, ние няма да разберем, но тя си изглежда щастлива, пък ако има мъж до нея, браво, ако няма, пак браво Grinning Simple Smile

# 397
Чакайте сега да ви кажа пък аз. Диана нали беше казала, че ще ходи на Варвара. Аз съм на Ахтопол. Моето скромно мнение е, че единствената причина някой да реши да ходи на почивка на Варвара или Ахтопол Юни месец е или да има вила там или да е с някой, който има. При мен е второто, предполагам и при нея. Иначе не знам как ще реши точно там да ходи, защото там няма НИЩО. То и хора няма в момента. Та предполагам, че е на гости на някой.

# 398
Мисля, че такова нещо няма да остане скрито. Ако наистина има, поне ще се разбере, че не е сама, не е нужно да разкрива кой е човекът. На Дария приятелят също не е известен и не се знае кой е май, но пък тя отдавна разкри, макар и неофициално, че има човек до себе си.
Диана ми изглежда като човек, който обича свободата. И то си личи - тя не стои на едно място, постоянно пътува. Ако имаше приятел може би щеше да ограничи малко.

# 399
Аз залагам за котарака!
Да почвам ли да търся къде е това? Joy

# 400
Зайко, очевидно сте тръгнали на море едновременно с Диана, нещата се нареждат идеално. Не виждам каква друга работа можеш да имаш, освен да обиколиш варварските плажове, едва ли са толкова много Wink

Аз пък мисля, че тя спокойно може да е решила да отиде там, щото там няма НИЩО. Изобщо не си я представям да почива в Китен, примерно Grinning

# 401
Аз пък мисля, че тя спокойно може да е решила да отиде там, щото там няма НИЩО. Изобщо не си я представям да почива в Китен, примерно Grinning

То Китен пак е добре, ама представете си я на Слънчака хахах. Не можете нали? Joy Там сред всички напомпани кифли, чак ще стои като някой експонат - тя е недокосната от скалпел и никога не е стъпвала при д-р. Енчев. Joy Толкова ще ги засенчи, че ще има "Борбата е безмилостно жестока". Joy

# 402
А Москита то на Варвара плажа е по малък от плажа на някой софийски басейн, аз затова казвам, че не знам как някой ще реши да ходи там. Ако и аз отида на него с моя приятел и тя е с някой ще стане пренаселено.  Joy Не сте уцелили човека,. Аз ако знам, че ще я срещна нарочно няма да отида. Не обичам някой да ми се вре в личния живот и затова се въздържам и аз да го правя. Като си реши момичето само ще си каже.

# 403
Аз много се кефя на онзи момент /хванат е  в подписа на Хъмбъл/ , когато тя отиде при него  под душа , а той се обърна и я изгледа подробно от долу нагоре  Blush  Joy Ама хич даже не се и дърпа и не и отказа  Joy  После не знам защо толкова дълго пуфтя - ти си ..., всички те познават ....! Всъщност знам  Thinking, той лапна по нея още в колата  като спасяваха  сина на Фотев .
Интересно ми е  като каква ще е кримката - ще има ли брутални  стрелби  и спасяване на пациенти  или  докторите  ще участват  като консултанти в разследване на разни случаи   заедно с полицаите .
Ами ако дойде  някое убаво високо ченге  .. Close  ../в момента не си представям някой , който да  измести Батко  Peace /.
абе има един дето, висок и той 187, ако дойде да играе ченгето, ще забравя за Батко😁

# 404
Хъмбъл, кой е тоя? Който и да е аз не вярвам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт