Прахосмукачка робот- 15

• 137 103
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Не мога да намеря линк за xIAOMI 1 ОТ али експрес европейски склад.някой би ли помогнал ,че не съм пазарувал от китайците.

# 511
  • Русе
https://www.aliexpress.com/item/2016-Original-Xiaomi-Robot-Vacuu … ansAbTest=ae803_5

Ето от Али-то с европейски склад (произволно избран по рейтинг)

и този магазин също много го хвалят:

https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_009816316347.html?wid=1349303

Също имат европейски склад, май  newsm78

# 512
Заглеждам се към Xiaomi 2.Притеснява ме дали ще се справи с шаги и обикновен килим по около 1,5 кв.м. всеки и козя кожа /няколко броя/,заедно с две дългокоси момичета.
Необходимо ли е да раздигам кожите и ако има дреха на пода хвърлени от децата ще и попречи ли на робота или трябва да я пускам ръчно като разчистя "препятствията по пътя".Алтернативата е стандартна прахосмукачка с контейнер - въпросът е кое е най-удачно при тези условия?
Благодаря предварително!

# 513
Здравейте, имам много сериозно колебание между ilife а4s и roomba 606. Чакам 11.11 да поръчам от алиекспрес айлайф, но видях , че в метро румбата е 400 лева. Знам, че румбата е класи над айлайф, но специално този модел дали си струва? Притеснява ме батерията и това, че не намирам почти никаква информация за конкретния модел.
Търся от вас съвет и евентуално ако някой има тази румба впечатления. Айлайфа съм го проучила отвсякъде вече.

# 514
  • Русе
Тази Румба би трябвало да е от базовите модели. Из чуждите форуми няма ли мнения?

Между тези двете бих вземала Xiaomi  Mr. Green

# 515
Шиомито ми е мнооооого над бюджета. На този етап това са ми алтернативите. Не мога и да разбера колко е мощна тая румба и за каква площ е.

# 516
  • Русе
Виж в официалният сайт на Irobot дали има инфо. С друго не мога да помогна.

# 517
Шиомиото от gear best, алиекспрес или амазон излиза много по-евтино. А има и бюджетен модел xiaowa - погледни го .

# 518
Отзиви за irobot 606? Намирам го на много изгодна цена

# 519
  • София
Отзиви за irobot 606? Намирам го на много изгодна цена

Дали погледнахте постовете преди вашия?

# 520
  • ...
Здравейте Simple Smile

Аз още проучвам и съм си решила до Коледа да имам роботче. Не можах да се ориентирам за филтрите ... кои са по-добри? ММ има алегрия към домашен прах и искам да взема продукт с добри филтри

# 521
Здравейте Simple Smile

Аз още проучвам и съм си решила до Коледа да имам роботче. Не можах да се ориентирам за филтрите ... кои са по-добри? ММ има алегрия към домашен прах и искам да взема продукт с добри филтри

HEPA филтрите са по-хубавите. Повече роботи са с такива. В момента за irobot от 600 серия се сещам, че не са с HEPA

# 522
Здравейте,
някой има ли опит с робот Vileda 100?
Пуснат е на мн ниска цена – 200 лв, в Кауфланд.

Очевидно е, че не е като скъпите модели /тествали сме такъв преди години, но не помня марката/, но въпросът е дали някой има опит с подобен и къде са му недостатъците.

# 523
За Виледа имаше коментари, че е само електрическа метла и не се справя добре. Потърсете в гугъл, в някоя от старите теми беше.

# 524
Моето Неато ми иде да го хвърля през прозореца. Така се скапа за две години. Само пищи, рестартирам, зарежда. Ако имам късмет, тръгва и след няколко минути спира, не му се върти четката. А беше най-хваленият робот като четях тук.

Общи условия

Активация на акаунт