Прахосмукачка робот- 15

• 137 127
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • UK
jijibiji, може ли да споделиш кой е модела и къде ти я сервизираха?
Аз имам 8ма серия и не мога да си намеря цилиндричните четки. Купих цял резервен комплект от китайците, но не чисти хубаво.

# 571
Здравейте,
Извинете ме за въпроса , но съм с малко бебе  и нямам много време да чета много назад в темата.
Искам да ви попитам дали прахосмукачките роботи почистват и килими или не могат? Въобще съвместими ли са с текстилни настилки? Такава прахосмукачка би ми била много полезна , особено като малката започне да лази , но искам да знам дали ще ми влиза в употреба , преди да отделям солидна сума.
Благодаря предварително! 😊

# 572
Здравейте,
Извинете ме за въпроса , но съм с малко бебе  и нямам много време да чета много назад в темата.
Искам да ви попитам дали прахосмукачките роботи почистват и килими или не могат? Въобще съвместими ли са с текстилни настилки? Такава прахосмукачка би ми била много полезна , особено като малката започне да лази , но искам да знам дали ще ми влиза в употреба , преди да отделям солидна сума.
Xiaomi 2ро поколение е вашия модел! Една приятелка си продава нейния ако имате интерес пишете на лично. Иначе аз също имам същия. Важно е какъв е килима и какъв цвят. Аз имам тъмно син на бели цветя и нямам проблем с чистенето му. Ако обаче е черен,мисля че може да има затруднения. Също и ако целия е на дълги ресни. Поне това знам аз. Нямам такъв тип килим и не мога да бъда категорична, това съм чела из нета. Иначе ксиаоми има включен и моп в комплекта, което е още един плюс. Дано да съм ви помогнала .

# 573
Здравейте,
Xiaomi 2ро поколение е вашия модел! Една приятелка си продава нейния ако имате интерес пишете на лично. Иначе аз също имам същия. Важно е какъв е килима и какъв цвят. Аз имам тъмно син на бели цветя и нямам проблем с чистенето му. Ако обаче е черен,мисля че може да има затруднения. Също и ако целия е на дълги ресни. Поне това знам аз. Нямам такъв тип килим и не мога да бъда категорична, това съм чела из нета. Иначе ксиаоми има включен и моп в комплекта, което е още един плюс. Дано да съм ви помогнала .
Много благодаря за изчерпателния пост и обърнатото внимание. Определено ще разгледам модела!😊

# 574
  • София
Не искам да правя реклама, ще ви пусна на лични фирмата, от която закупих робота. С Roomba 980 съм. Почти всичко си купувам от чуждестранни сайтове, от БГ магазини и сайтове почти не пазарувам, но този робот беше на една и съща цена и тук и в чуждите сайтове. Т.е нямах дилемата от къде да го закупя и предпочетох да е от тук, заради гаранцията и заради това че не чакам доставка.Ако цената в читав европейски сайт беше по-изгодна щях да си го поръчам онлайн.
GreenP, средните гумени четки си купих пак от тях, след като си го взех отремонтиран, струваха 59 лв. Пак търсих и онлайн, но с доставката до БГ пак на тази цена излизаха...

# 575
Здравейте, вмъквам се само да се похваля с добрите впечатление от нашата прахосмукачка робот Xioami Mi Robot Mijia. Това е първата генерация. От БГ я купихме с 2 години гаранция за 620 лв. Избрах я, защото имаше по-добра смукателна мощност от повечето на пазара и заради добрата навигационна система. Мисля, че като цяло това са двете неща, които трябва да знае човек преди да си купи такъв уред.
За мен беше важно да се движи напред-назад, а не на случаен принцип. Само заради тези две причини не си взех Ilife A4.
От два месеца я ползвам всеки ден и не съм пускала нормалната прахосмукачка.
Не се блъска в мебели, не се пропуска нищо. Има си 4 режима на работа и съответно на мощност. Единствено леко й се объркват сензорите от много рошавия мокет в едната стая. Понякога казва, че има препятствия, а то няма. Но власинките са много високи и й подлъгват сензорите. Наистина е по-рошав мокета от препоръчаното от производителя. В такъв случай просто я премествам 10 см и пак я пускам. Иначе го почиства перфектно мокета и пълни кошницата за боклук.
С изключение на мокета нямаме килими. Само паркет и плочки. Така че мисля, че това улеснява. Пробвала съм я в приятелка - качва се на клими и ги чисти. Обаче ако имате от меките чергички, които завършват с дългите ресни - събира ги и трябва да се махнат преди да я пуснете. Това мисля, че ще е така с всяка такава прахосмукачка.
Ами, от мен това е.
Приятели имат ilife V5s pro. Донесоха за сравнение. Тя съвсем не се справи с този мокет.
Филтри си поръчах от Али Експреса 2 броя за 7 лв. Сменят се на 6 месеца, така че.... не е болка за умиралка.

# 576
  • Русе
Да напомня, че китайският Черен петък ще е тази неделя на 11-ти

smile3508

# 577
Това за алиекспрес ли важи Grinning
Или друг сайт имаш предвид?

# 578
  • Русе
И за Gearbest

# 579
Привет! След тежък размисъл (10 минути) дали да почръчам роботчето от Ali Express или да го взема от магазина в София и с побутването от страна на мъжа, който заподозря, че цяла седмица ще рия в земята и ще му говоря за робота ако се наложи да го чакам от Германия, се вдигнахме и отидохме до магазина. Искаше ми се да спестя някой лев, но като се замислих за мъките, които ще настанат ако се повреди реших, че не си заслужава. Та да ви докладвам, както обещах: взехме Proscenic COCO 790t, тя прилежно успя да изсмуче и измие навсякъде преди да й падне батерията и в момента спи спокойно. Според мен се справи добре, но нямам база за сравнение. Много по-тиха е отколкото очаквах и ще мога да я пускам между 14 и 16 часа спокойно ако се наложи. Мъжа ми също ходи по нея да я надзирава и й се радва. Само папагалът не я одобри, но се надявам, че ще свикне Laughing
Хубава вечер на всички! Relaxed

Няма много информация за този модел.Как ви се вижда?

# 580
Здравейте на всички, от многоо време обмислям тази покупка и вече момента назря. Прочетох темата, но не цялата адски много е, затова ще питам конкретни въпроси или по точно ще кажа какво искам от робота и ако можете да ме насочите. И такаааа... живеем в малко жилище 70 квадрата с малко прахове на вратите и дебели килими, важно ми е да се качва на килима да не запецва някъде по него и така нататък. Идеята ми е да го пускам и да излизам за работа и той да си прави каквото пожелае 😂😂😂 имаме малко детенце и често има пластелин, ядки или такива средно едри твърди неща по пода. Ценовият клас ми е до 600-700лв като мисля да го закупя на черния петък, което се надявам да значи ценови клас 800-900лв и да го взема с отстъпката в рамките на моя бюджет. Искам да е от бг сайт или магазин, не ми се занимава с поръчки и недай боже нещо не му е ок искам да си спестя разправията. Гледах ревюта на самсунг и бях очарована, но вие явно не мислите така. Искам да огранича избора си до 2 3 модела и на черния петък ще реша спрямо намаленията

# 581
celine_alisha, добре се справя роботчето. На второто пускане (1 ден след първото) успя да изсмуче много фин прах. На паркет сме, имаме само две малки изтривалки с къс косъм в коридора, които също почисти много добре. След първото зареждане почисти 80 кв.м. Може да мие и смуче едновременно и поотделно. Много е тиха, но нямам база за сравнение (през затворена врата се чува много слабо, трябва да се заслушаш за да я чуеш), ако е в стаята при мен шума не ми пречи (мога да чуя телевизора ясно като го увелича малко). За миенето е ясно, че не може да премахне примерно засъхнало петно от капка кафе, но като взема дистанционното и й завъртя няколко пъти края с парцала върху петното успява да го изчисти 😂 Побутва мебелите леко, когато чисти покрай тях, но има предпазна част отпред, която е на пружини и поема лекия "удар" (предполагам, че всички прахосмукачки имат). Друго не се сещам какво да пиша. Питай ако съм пропуснала нещо.

# 582
Здравейте!
Прочетох цялата последна тема и после отново се върнах на първият пост.След като прочетох всичко, мога да кажа, че вече имам някакво понятие какво искам.
Спряла съм се на Roomba.
До колкото разбрах от прочетеното последната версия е 9, а тази преди нея- 8 била също толкова добра.Спряла съм се на този модел.
Нямам кой знае какви изисквания.Просто искам някой да чисти вместо мен.Жилището ни е около 65 кв.м. всичко е в теракот, без прагове.В едната стая има килим.Живеем на доста натоварена улица и вкъщи е ужасно прашно, а сме с бебче.Всяка сутрин пускам прахосмукачка и моп.Просто вече не се издържа.
Живеем в Германия и разглеждам моделите в Амазон.Само че когато напиша в търсачката " IRobot Roomba 800" ми излизат различни модели; 880;865;866.
Има и разлика в цените.
Към кого бихте ме насочили?И на какво още бихте ме насочили,като параметри?
Мисля да изчакам черният петък.

# 583
Аз съм си доволна от Xiaomi- то. Обаче заради килимите у вас ти препоръчвам да погледаш малко сравнителни клипчета в ютуб между марките. Просто да видиш как се държат на различните настилки. Защото има килими и килими. Даже и някой да те посъветеа нещо, твоят килим може да не е подходящ. Ядките ще ги обира без проблем.

Здравейте на всички, от многоо време обмислям тази покупка и вече момента назря. Прочетох темата, но не цялата адски много е, затова ще питам конкретни въпроси или по точно ще кажа какво искам от робота и ако можете да ме насочите. И такаааа... живеем в малко жилище 70 квадрата с малко прахове на вратите и дебели килими, важно ми е да се качва на килима да не запецва някъде по него и така нататък. Идеята ми е да го пускам и да излизам за работа и той да си прави каквото пожелае 😂😂😂 имаме малко детенце и често има пластелин, ядки или такива средно едри твърди неща по пода. Ценовият клас ми е до 600-700лв като мисля да го закупя на черния петък, което се надявам да значи ценови клас 800-900лв и да го взема с отстъпката в рамките на моя бюджет. Искам да е от бг сайт или магазин, не ми се занимава с поръчки и недай боже нещо не му е ок искам да си спестя разправията. Гледах ревюта на самсунг и бях очарована, но вие явно не мислите така. Искам да огранича избора си до 2 3 модела и на черния петък ще реша спрямо намаленията

# 584
  • София
Може ли да споделите как са роботчетата на Самсунг и Филипс? Гледам промоции в Техномаркет и се блазня.

Общи условия

Активация на акаунт