Прахосмукачка робот- 15

• 137 057
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • София
anbibian, за този модел на Irobot не мога да споделя наблюдения, пробвала съм само 8-ма и 9-та серия. Приложението не е кой знае какъв плюс, аз почти не го използвам. Пускам си я сутрин, като излизам за работа, робота си изчиства и си се прибира. Ползвала съм го няколко пъти да го стартирам от разстояние да чисти, но това може да се програмира и да му се зададе предварително ден и час, в който да започне да чисти и предполагам че дори и моделите без приложение имат тази възможност.

Колкото до Braava...общо взето глезотия си е. Наскоро се сдобих с 390Т, доволна съм, но както и момичетата писаха тук тя си иска повече обгрижване. Пускам я от стая в стая, след всяка стая препирам парцалчето, за да не замазва в следващите. Като плюс мога да споделя че е супер безшумна, не се чува изобщо и може да си я пускаш по всяко време. Примерно робота ако е измел през деня, то вечер може да си пуснеш Braava-та да освежи. Но като пишеш че апартамента е с много килими няма голям смисъл от нея. Не е евтина, а ако ще я ползваш основно за коридор и баня...не си заслужава да си даваш парите. Но ако все пак решиш подебни я малко, аз я купих за 222 евро преди около месец и половина от немския амазон. Другото, от което момичетата се оплакваха е че бързо и се скапва батерията...Определено не е уред без който не мога, докато без Румбата вече не мога, зависима съм Grinning

# 91
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0711BY54H/ref=ox_sc_act_image_2?s … R8XB7XF&psc=1

Някой има ли наблюдения върху този модел /или друг подобен с мобилно приложение/ на  Irobot?
Искам да мога да я контролирам през мобилно приложение и да чисти целия апартамент, когато са отворени вратите докато няма никой в къщи. Удачен избор ли е и на добра цена ли е? Дали има възможност да бъде намалена повече?

Също умувам за мопа? Има ли смисъл от него ако по-голяма част от жилището е с килим.
https://www.amazon.de/iRobot-Braava-Wischroboter-mehrere-Flä … p;keywords=iRobot

Само 900 серия на irobot чисти методично, всички останали модели на irobot се движат хаотично. Иначе и мобилното приложение не е кой знае какво

# 92
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, някой поръчвал от mobisector ? За колко време става доставката? Поръчах преди няколко дни, но още никой не се е свързал с мен за потвърждение, както пише в сайта. Чудя се дали имат налични роботите или ги доставят от чужбина и се чака повечко 🤔

# 93
Здравейте, някой поръчвал от mobisector ? За колко време става доставката? Поръчах преди няколко дни, но още никой не се е свързал с мен за потвърждение, както пише в сайта. Чудя се дали имат налични роботите или ги доставят от чужбина и се чака повечко 🤔

Най-добре им се обадете Simple Smile: Иначе в началото на темата има списък с търговци, от които най-често се купува Simple Smile

# 94
  • Sofia, Младост 3
Да, те са в този списък, затова поръчах и питам тук Simple Smile Аз се свързах с тях, казаха, че ще звъннат, за да се разберем за доставката. Интересуваше ме просто дали поддържат на склад роботчетата по ваши наблюдения.

# 95
Да, те са в този списък, затова поръчах и питам тук Simple Smile Аз се свързах с тях, казаха, че ще звъннат, за да се разберем за доставката. Интересуваше ме просто дали поддържат на склад роботчетата по ваши наблюдения.

Ясно, ми дано някой си каже, аз не съм взимала от тях Simple Smile

# 96
# 97
anbibian, за този модел на Irobot не мога да споделя наблюдения, пробвала съм само 8-ма и 9-та серия. Приложението не е кой знае какъв плюс, аз почти не го използвам. Пускам си я сутрин, като излизам за работа, робота си изчиства и си се прибира. Ползвала съм го няколко пъти да го стартирам от разстояние да чисти, но това може да се програмира и да му се зададе предварително ден и час, в който да започне да чисти и предполагам че дори и моделите без приложение имат тази възможност.

Колкото до Braava...общо взето глезотия си е. Наскоро се сдобих с 390Т, доволна съм, но както и момичетата писаха тук тя си иска повече обгрижване. Пускам я от стая в стая, след всяка стая препирам парцалчето, за да не замазва в следващите. Като плюс мога да споделя че е супер безшумна, не се чува изобщо и може да си я пускаш по всяко време. Примерно робота ако е измел през деня, то вечер може да си пуснеш Braava-та да освежи. Но като пишеш че апартамента е с много килими няма голям смисъл от нея. Не е евтина, а ако ще я ползваш основно за коридор и баня...не си заслужава да си даваш парите. Но ако все пак решиш подебни я малко, аз я купих за 222 евро преди около месец и половина от немския амазон. Другото, от което момичетата се оплакваха е че бързо и се скапва батерията...Определено не е уред без който не мога, докато без Румбата вече не мога, зависима съм Grinning
Благодаря за отговора.
Серия 8 чисти ли всички стаи сама или само 9?
За мопа ще помисля, коридор, кухня, баня   ако чисти е супер, само това с парцала ме притеснява, но ако може да взема 3 и после на куп да ги пера в пералнята, няма да ми е проблем.

# 98

Благодаря за отговора.
Серия 8 чисти ли всички стаи сама или само 9?
За мопа ще помисля, коридор, кухня, баня   ако чисти е супер, само това с парцала ме притеснява, но ако може да взема 3 и после на куп да ги пера в пералнята, няма да ми е проблем.
Аз така направих, купих си допълнително 3 мопа за Брава, с този в комплекта станаха 4.
Пера ги в пералнята и стават, като нови, мисля че станаха на 2год и още са здрави и си ги ползвам.

# 99
  • Пловдив
Здравейте, една колежка си поръча от ebay прахосмукачка робот, но ми се вижда много ниска цена. Някаква уловка ли има? https://www.ebay.co.uk/itm/iRobot-Roomba-880-Robot-Vacuum-Li-Ion … :IKAAAOSwY3tbPVCo

# 100
Здравейте, една колежка си поръча от ebay прахосмукачка робот, но ми се вижда много ниска цена. Някаква уловка ли има? https://www.ebay.co.uk/itm/iRobot-Roomba-880-Robot-Vacuum-Li-Ion … :IKAAAOSwY3tbPVCo

Според мен продават батерия за сьответния робот, а не самия робот

# 101
  • Пловдив
И на мен това мина като идея, но не виждам да пише, че е само батерия. Rolling Eyes

# 102
Определено е написано подвеждащо, но няма как за тази цена да е робота, дори и копие (продавача мисля че беше от Китай)

# 103
  • София
Не е възможно да получат робота на тази цена...или ще получат само батерия или нищо. Странното е че продавача е с добър рейтинг, но все пак не бих рискувала. Не бих очаквала да получа този робот за 45$, нереално е.

anbibian, 8-ма серия също го оставях да чисти целия апартамент, но вече съм забравила дали трябваше да се навигира с виртуалните стени по някакъв начин. Тук има потребители ползващи този робот и могат да споделят повече, аз го бях взела само за тест за 2-3 седмици и вече нямам много спомени Grinning

А за Braava-та и аз съм решила да си купя един комплект с подложки и после всичките в пералнята Simple Smile

# 104
  • Пловдив
Може ли да помоля да споделиш как се е развила след това ситуацията - получила ли е робота, върши ли изобщо някаква работа.... Wink Може и на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт