Прахосмукачка робот- 15

• 137 127
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Цената в този сайт е 445,99 лв. освен това има ли и митнически такси.

# 646
  • Русе
Няма ако изберете Евро склад. В темата са дадени кодовете на евро складовете.

Линк към прозоречният: https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_009456347614.html?wid=1 … LDNY7m9Udg&lk

# 647
  • Бургас

Линк към прозоречният: https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_009456347614.html?wid=1 … LDNY7m9Udg&lk

А дали би почиствал стените с плочки в банята ? Това дали сте го тествали ?

# 648
  • Русе
Не съм го тествала и даже не мисля да го правя. Абсурдна  ми е тази идея. Аз използвам Доместос за банята а той и робота едва ли ще се спогодят.

# 649
  • Стара Загора

А дали би почиствал стените с плочки в банята ? Това дали сте го тествали ?
[/quote

Незнам за модела на Ели но моя HOBOT 288съм го тествала на доста повърхности. По назад в темата съм описала подробно. Извода:Въпреки че в описанието на продукта пише че мие ,под и плочки в баня -не става. Все пак е робот за прозорци /все едно да искаш прахосмукачката да ходи по стените/
Нестава защото между плочките има фуги,и въздух,някои плочки са релефни. Все пак се задържа за прозореца посредством вакум,и ако вакума изстърве. Имаме счупен робот.

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 21:35 от DANGAB

# 650
  • Тополовград
Ще следя за робот i robot 9 серия. Ако някой мерне да свирка. Благодаря.

# 651
Ще следя за робот i robot 9 серия. Ако някой мерне да свирка. Благодаря.

Tози е намален https://www.amazon.co.uk/d/Robotic-Vacuums/iRobot-Roomba-960-Vac … ywords=roomba+980
Вчера имаше един модел от високите серии, който беше доста намален, но не си спомням кой

# 652
Може ли някой запознат да ми каже разликата между i robot 980 и 981? Четох по разни чуждоезични сайтове, но нещо не схващам, тъй като досега не съм ползвала такъв уред.
Благодаря!

# 653
  • София
Записвам се при вас, току-що ни доставиха Румба 980. Още не сме я отворили и стартирали (аз бях в командировка, а ММ беше много уморен вечер за да отдели време да започне да я учи). У нас има специфика, че къщата ни е с много нива, робота го избрахме по описанието, че помни разположенията на до 10 етажа.

# 654
От миналата година се каня да си купя робот и съм се спряла на Румба но се чудя коя серия.Интересува ме понеже сме в къща,мога ли да си го разнасям на двата етажа?В Амазон в момента е намален 866,но не намерих мнения за него.Моля ако някой има такъв да каже дали ще ми свърши работа или да ме насочите към някой друг модел.

# 655
В коя група във ФБ говорят за Ксиомито и гаранцията.Искам да проуча как стои въпроса с гаранция от чужбина на Ксиоми, защото за момента вариантите са ми два ЛГ на намаление от Амазон или Ксиоми.И аз чета от много време и по мои наблюдения, тези двата са най-добрите за сега!

здравей, аз чета от групата във ФБ, даже с помощ от там си поръчах Шаомито 1 ген, очаквам доставката от ЕУ склад.
Групата е:
iLIFE, XIAOMI и други роботи. https://

# 656
И мен малко ме притеснява ilife дали ще се справя с особеностите на площта, която ще чисти. Има ли някой а4?

# 657
За момента Шиомито държат първенството в това отношение (според мен, разбира се). Надявам се с годините да не ме разочароват.

Шаомито, го очаквам до дни. Чета за приложеншето, инсталиране... Китай и т.н. може ли малко помощ как става. Благодаря

# 658
  • В сбъднатите си мечти :)
Издирвам някой с ilife a4s ... Имам го от 5м, супер доволна съм. До вчера, когато като го пуснах - направи половин метър и спря пиукайки с червена светлина. Така мрънка, когато хване нещо голямо - отворих го, четката беше чиста, вътре всичко също. Пробвах я няколко пъти да го пусна - без успех, повтаря същото.
Обаче после опитах да го пусна без централната четка, работи си без проблем. Тоест нещо с тази четка се е случило и явно не влиза като хората. Някой с опит? ...
Не искам да го пращам горкото в сервиза за месец, ще ми липсва Grinning

# 659
  • Русе
Питай или виж коментари във ФБ групата. Все има някой да се оплаква от Ilife Sad
За Шиомито- ще потърся по-късно поста в който на мен ми обясняваха как става свързването.
По спомен: първо се прави Рег. в сайта на марката.
После се изтегля приложението, вкарва се регистрацията, правят се настройките по регион и т.н. включва се 🤖, трябва да започне да мига, от телефона там където излизат wifi мрежите се избира тази която е създала робота. Тук още нещо се нагласяше и после тел се връща на обичайната мрежа/ рутера, за да се закачи и робота.
Нещо ей такова беше...

Общи условия

Активация на акаунт