Прахосмукачка робот- 15

• 137 103
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Питай или виж коментари във ФБ групата. Все има някой да се оплаква от Ilife Sad
За Шиомито- ще потърся по-късно поста в който на мен ми обясняваха как става свързването.
По спомен: първо се прави Рег. в сайта на марката.
После се изтегля приложението, вкарва се регистрацията, правят се настройките по регион и т.н. включва се 🤖, трябва да започне да мига, от телефона там където излизат wifi мрежите се избира тази която е създала робота. Тук още нещо се нагласяше и после тел се връща на обичайната мрежа/ рутера, за да се закачи и робота.
Нещо ей такова беше...
[/quot

Благодаря, и там ще питам.. аз от там си го избрах, вече 3 дни го чакам... и ми се искаше да знам, за да може веднага да започне да чисти. Нямам търпение... до сега не съм имала робот.. Party Party

# 661
Аз имам ЛГ 9та серия от година и половина, Ренидент ми го препоръча.  Много много доволна съм, прекрасен помощник. Напоследък започна да издава по странен звук и трябва да го пратя в сервиз. Знаете ли какъв е реда?Като си помисля обаче да съм без него за някакъв период от време и ми се плаче. Наскоро сменихме четките и трябва да поръчам консумативи. От къде?

# 662
Аз да се похваля днес ми дойде Xiaomi Roborock 2  .жената е видимо доволна от подаръка.   Simple Smile

# 663
  • В сбъднатите си мечти :)
Питай или виж коментари във ФБ групата. Все има някой да се оплаква от Ilife Sad
Жив е! Мъжо се ядоса и  разглоби четката...с риск да останем бз гаранция. Оказа се,че някак са се навили 2 косъма вътре в четката... на място,което не ср вижда. Не предполагах,че ее възможно...
Добре,че отървах сервиза Simple Smile

# 664
Здравейте!
Съвсем наскоро писах, но все още не съм се решила.А и чакам 23.11 и евентуално да има намаления в немския Амазон.
Спряла съм се на IRobot Roomba.Но се лутам между няколко модела.
Моля, помогнете! 
866; 886; 895 или 896...
Чета им характеристиките и вече съвсем се обърках, разликите са минимални.
Посъветвайте ме, или кажете, ако някой от моделите има някакъв недостатък в сравнение с другите.
Вкъщи нямаме прагове, всичко е теракот.Живеем на главна улица и има страшно много прахоляк.Чисти се постоянно и имам намерение да го използвам по 2 пъти на ден ( ако е от значение ).
Благодаря много на отзовалите се.

# 665
Здравейте, едно време ми помогнахте да си купя робот, но днес май стана фал. Както си е чустел в коридора в бутнал вратата на банята, която, явно, не съм затворила, а притворила и го намерих да чист мократа част. Бях се къпала, а той си чистеше съвсем спокойно. Вдигнах го веднага, махнах контейнера и изключих от копчето, включих сешоара и 5 мин го суших. Не смея да го пусна, мисля поне два дни да не се опитвам, но ще откача. Най-верният другар ми е. Той е Нийтко -нийто ботвак 80. Моля ви, обнадеждете ме.

# 666
  • Русе
Моят беше изчистил кучешко разстройство  Mr. Green Нямаше поражения по него но аз колко ревах докато го чистя ooooh! Crazy

# 667
Здравейте, едно време ми помогнахте да си купя робот, но днес май стана фал. Както си е чустел в коридора в бутнал вратата на банята, която, явно, не съм затворила, а притворила и го намерих да чист мократа част. Бях се къпала, а той си чистеше съвсем спокойно. Вдигнах го веднага, махнах контейнера и изключих от копчето, включих сешоара и 5 мин го суших. Не смея да го пусна, мисля поне два дни да не се опитвам, но ще откача. Най-верният другар ми е. Той е Нийтко -нийто ботвак 80. Моля ви, обнадеждете ме.
Xiaomi-то ни няколко пъти е влизало така в банята - все се случва някой да отвори вратата, докато чисти. Нищо му нямаше, но все пак си беше притеснение. Решихме перманентно проблема с виртуална стена на входа на банята.

# 668
някой запознат може ли да ми каже разликата между https://www.robotite.com/product/irobot-roomba-616/ и https://www.robotite.com/product/irobot-roomba-605/

Бях се спряла на Neato от немския Амазон ,  ала тази цена на Румбата много ме изкушава...

# 669
  • Русе
Май няма човек в темата дето да знае всичките модели на Румба. Конкретни модели - да, но чак всеки модел... Sad

Да напомня, че китайците продължават  с черните петъци  Peace

# 670
Явно в темата никой не отговаря за Румба.. поне в последните страници има няколко въпроса, но нито един отговор...

# 671
  • Русе
Има хора с такива но нямам спомен някой да ги е разучавал всичките. В началото имаше доста но спряха да пишат. Последно се купува все последните модели. Вижте в линковете в първият пост дали няма някакво инфо.

# 672
Много малко от хората пишещи преди в темата се включват пак.Повечето потребители идват, задават няколко въпроса и си тръгват.Рядко остават и дават мнение за закупения от тях робот. Ели_Дечкин е един от малкото, който пише все още и дава съвети.Няколко човека са, погледнете и ще видите сами.
Румбата са класика.Те с LG и Ксиомито за сега са най-хвалени.Прегледайте какво ви се предлага за тези цени, начин на чистене, вместимост, сила на засмукване и преценете дали ще ви свърши работа.
Успех!

# 673
Може ли някой запознат да ми каже разликата между i robot 980 и 981? Четох по разни чуждоезични сайтове, но нещо не схващам, тъй като досега не съм ползвала такъв уред.
Благодаря!
Здравей. Имам Румба 980 и съм много доволна от нея.
Като си я купих преди 6 месеца, тя беше последния модел.
Разрових се, но не можах да намеря разликите между 981  и 980 освен цвета. Simple Smile Успех!

# 674
  • София
Mersi.

Общи условия

Активация на акаунт