Звездни компромати- 367 част

• 77 952
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
На Тита гърдите ми се видяха естествени. По позицията и движението им съдя, беше без сутиен и се виждаха добре. Ако е силикон е много лошо поставен, но по скоро не е.

# 166
Хубав имот, но на всички снимки на известни личности не виждам "дом".
Ще ми е интересно някой да си пусне фотосесия от дома си, но с реално ежедневие и живот. С разхвърляни играчки на децата, с пердета, дръпнати наполовина и с половин чаша портокалов сок, оставена в мивката за да я измие чистачката...

# 167
Хубав имот, но на всички снимки на известни личности не виждам "дом".
Ще ми е интересно някой да си пусне фотосесия от дома си, но с реално ежедневие и живот. С разхвърляни играчки на децата, с пердета, дръпнати наполовина и с половин чаша портокалов сок, оставена в мивката за да я измие чистачката...
Кухнята много ми хареса

# 168
  • Rock & Roll feeling ...
За мен Тита си има силикон,просто е поставен така,че да "пада естествено" ( на мен ми стои провиснало) .
На 14- 15  нямаше  и помен от по-едър бюст,камо ли от вимето в момента.
Скрийн от песента й с Криско през 2016. 2017  направо й изникнаха.
Скрит текст:
Подеобен тип силиконов бюст направен провиснал с цел да стои естествен има и фолк певицата Гергана.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 12:00 от Летящ Кактус

# 169
Е на 14- 15 все още се развива, това е тийн.
И аз я слушах в интервю, че бюста си е неин.

# 170
То не е задължително да казва истината.
Всички момичета с големи гърди, които познавам, казват, че гърдите им са почнали да им растат още от 2-3 клас и винаги са били по-големи от на останалите. А не от нормални изведнъж като стана на 17 и известна да пораснат и да станат такива:

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/d3a45b9470d041496946 … 15537965056_n.jpg

# 171
На 14 дъщеря ми беше А чашка, на 17 е пълно С.
На снимката с банския още по малко ми изглежда “правен” бюста. Просто тази свиква на една гърда, която се вижда не стои така.
Може, но ако е на 5-6 години операцията или ако е над мускула, което не знам някой да практикува още.
Тя си знае. Ни казва че не е. Изглежда че не е. Защо да лъже?

В лице е нежна на живо, не е се е орезилила, дано така се запази.

# 172
Тита преди да замяза на Гери-Никол много ми харесваше. Не разбирам защо трябва да са като от калъп всички.

# 173
  • Rock & Roll feeling ...
Хубаво да кажем,че не е нужно да има наченки за големи гърди на 14.
Но 2016 няма никой, 2017 изникна това. И от показаната снимка пак ги намирам за правени,просто с идеята да стоят естествено. Във всички случаи не ми харесват.

И друго не разбирам, толкова е сладка в личице, за кво са тия филтъри в инстаграм?!! Ужасни са, глупава ли е ?

# 174
Мода, к'во да правиш....

# 175
  • София
Ирина Флорин ново парче ли има, че е на наградите или просто присъства?

# 176
  • Gotham City
За мен бюста на Тита е естествен.
Моите гърди също бяха едва едва запълващи чашка В, а към момента обиколката на бюста ми е над 108 см и чашка С понякога ми стяга (зависи от модела) и това "израстване" на бюста стана някак за кратко време.

# 177
  • София
Ирина Шейк с нова прическа, нещо не ми харесва, подчертава й лицето в недобра светлина
Скрит текст:

# 178

Всички момичета с големи гърди, които познавам, казват, че гърдите им са почнали да им растат още от 2-3 клас и винаги са били по-големи от на останалите.

Аз, пък, не съм срещала момиче, на което гърдите да са тръгнали от втори клас Hushed  и определено съм срещала такава, която на 14 нямаше нищо, а на 18 бяха огромни.

# 179
Да, и бюста и' е естествен.
Наталия Гуркова с Бони
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт