Великобритания - Тема 75 Лятно - Морска Ваканционна

• 58 308
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Аз сама го направих на Ексел и е приложен в картона му. Включва датата, на която е бита, възрастта на детето, болестите срещу които е и марката на ваксината.
Взех имунизационните паспорти. Не беше лесно. На сина се оказа, че липсват данни за ваксините за първите четири години. Ама как така, ще липсват, питам?! Госпожа, вашият син е 2006г роден това е преди ерата на компютрите. Това е!
Добре, че си пазя стар картон на детето и там бяха описани ваксините, та ги носих отново и ми ги вписа. С химикал, дано разчета, няма марка, но и аз така ще направя на екселска таблица и ще приложа към картона. Благодаря за идеята!
За август оставих Stratford Upon Avon както и https://m.wmsp.co.uk изглежда страхотно за деца:)

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 09:43 от Happythought

# 196
Благодаря,че споделяте разни интересни места за посещение  bouquet  Отдавна искам да вляза в истински замък,но все не намирам време, а се оказа,че Уоруик ми е на два часа път. Всъщност,била съм в Ланкастър касъл, но той е по-скоро затвор и съдебни зали,отколкото замък за живеене.Въпреки всичко,беше много интересно, видяхме затворническите килии,бяхме затворени в една от тях и така  Simple Smile
  Когато децата излязат ваканция,планирам да отидем до Лейк дистрикт. Кое е най-привлекателното място там, знам,че някакви водопади имало? Три дена ще ни стигнат ли да стоим там или по-скоро ще ни омръзне?И къде са най-приемливи цените за нощувка?

# 197
  • ENGLAND
На мен любимо място ми е Бленам палас, страхотно място, а близо до Уорик касъл е Лемингтон спа, супер за пикник и разходки.

# 198
  • York
Благодаря,че споделяте разни интересни места за посещение  bouquet  Отдавна искам да вляза в истински замък,но все не намирам време, а се оказа,че Уоруик ми е на два часа път. Всъщност,била съм в Ланкастър касъл, но той е по-скоро затвор и съдебни зали,отколкото замък за живеене.Въпреки всичко,беше много интересно, видяхме затворническите килии,бяхме затворени в една от тях и така  Simple Smile
  Когато децата излязат ваканция,планирам да отидем до Лейк дистрикт. Кое е най-привлекателното място там, знам,че някакви водопади имало? Три дена ще ни стигнат ли да стоим там или по-скоро ще ни омръзне?И къде са най-приемливи цените за нощувка?

Ние като бяхме в района наскоро спахме в https://www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Pine-Lake-Resort. Потърси оферта някъде. Страхотно място с всичко необходимо за почивка.

# 199
  Когато децата излязат ваканция,планирам да отидем до Лейк дистрикт. Кое е най-привлекателното място там, знам,че някакви водопади имало?
Много любимо ми е Windermere😍 Места за спане има по целия бряг не само в градчетата, но и в караван паркове и къмпинги. Някои са приспособени за къпане във водата и с доста екстри. Цени не съм гледала - на нас ни е сравнително близо и ходим за ден. Ако ще сте там някъде, задължитвлно посетете The World of Beatrix Potter.
Водопад сме посещавали на Ullswater.
Има много какво да се прави и види на Лейк Дистрикт.

Сафари паркът в Уест Мидландс е ЖЕСТОК! Искам пак, ама едва ли ще ме огрее скоро. Имаме набелязани места по маршрута за следващите няколко лета напред.

# 200
Благодаря ви,ще разгледам и ще решим,като наближи да ходим  Simple Smile  То и до Шотландия ми се ходи,и до оня остров на юг,как му беше името  - Уайт. Но за съжаление лятото тук е много кратко ,а и на нас до България ни се ходи, на топла морска почивка някъде и така...

# 201
  • Истински се вижда само със сърцето.
Като гледам тази година в БГ се оплакват повече от времето в сравнение с тук Simple Smile май изобщо няма да е толкова кратко лятото, поне за нашият район прогнозата за следващите 10 дни е между 27-29 гр и без дъжд.

# 202
  • Leeds, UK
Ние с една приятелка обмисляме уикенд с децата до Скарбъро за плаж че. Ще видим какво ще излезе😁

# 203
Като гледам тази година в БГ се оплакват повече от времето в сравнение с тук Simple Smile май изобщо няма да е толкова кратко лятото, поне за нашият район прогнозата за следващите 10 дни е между 27-29 гр и без дъжд.

И при нас е истинско лято вече втора седмица...Аз  казах на сестра ми оня ден по скайпа,че май българското лято се е преместило тук вече. Simple Smile С тия климатични промени ще да вземе да стане субтропичен климата.Гледам тревата навън доста е пожълтяла и изсъхнала,хем я поливам през вечер.

Какво исках да споделя...Ходих до B&Q вчера да видя за тапети,че искам на едно място да залепя съвсем малко.И снимах някои от тях.Но какво ми направи впечатление и не го знаех до тоя момент-хората си късат без притеснение от тапетите от тия ,които са отворени и сложени като тестери.Една жена доста си накъса от различни рула вероятно за да ги покаже в къщи и да решат какво да вземат.Аз не знаех,че може така да си късаш тапети и да си взимаш парчета за в къщи....Та ако на някой му се наложи да гледа за тапети да знае. Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 18:09 от Zhani

# 204
  • На острова
Аз тапети не съм виждала много, много тук 🤔 Има де, един колега показваше наскоро снимки на ремонт у тях с тапети, но като цяло не  съм срещала.

Ние сме по бански, ММ се пече, на двора под чадъра има надуваем басейн, корито за бебето, има студена Corona, студен таратор в хладилника.Сега и бебето, ако заспи и идилията ще е пълна ☀😎💦🍻

# 205
  • София
Момичета Помощ....във болницата сме със дъщеря ми,оперираха я- остър апандисит...проблема е,че тя е при мен само за месец и ни се случи това,в БГ казаха,че не ми е нужна карта за нея и тук не дадоха да я регистрирам,защото е само за месец...травел иншуранс не се сетих да направя....Въпроса е,къде мога да видя,колко трябва да платя?? И трябва ли ми болничен за гледане на зависим болен,въобще всеки съвет ще ми е от помощ,за да се организирам....Много Благодаря.

# 206
Сън в лятна нощ, не мога да ти помогна, но ти пожелавам бързо възстановяване на детето!

# 207
Сън в лятна нощ,странно защо са ти казали в БГ,че не ти е нужна карта за нея.За европейската здравна карта става въпрос,нали-която е валидна за всички спешни ситуации на територията на ЕС?
http://www.ezok.bg/rights.html
Нашите близки ,които ни идват на гости тук винаги си вадят такава...за всеки случай.
Острия апандисит е спешна/неотложна операция и би трябвало да се покрие от касата...
Сега най-добре е да питаш на място -те ще ти кажат какво трябва.Тя нали е под 18г?
Иначе за болничен за теб до 7 дни не ти е нужна бележка от лекар.Само се обаждаш на работата да кажеш какъв е проблема.

Много съжалявам,че така ви се е случило .....Скорошно оздравяване !

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 22:01 от Zhani

# 208
  • София
Благодаря момичета,ще се оправим само време трябва....в БГ казаха,че само за възрастните е нужно,децата под 18 са ,,зависими,, ооооф....кога ли ще се науча да не слушам лелки от гишетата.....

# 209
Не се притеснявай, попитай в болницата тук, мисля че ще ти обяснят как да процедираш.

Общи условия

Активация на акаунт