СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 114
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 240
  • На черешата
Само нашето училище ли още няма резултат и в онлайн системата?

# 241
От свидетелството ли? При нас също няма.

# 242
  • На черешата
Уф, аз ще трябва онлайн да подавам и ми е важно. Cry

# 243
И аз. А няма оценки.

# 244
  • София
A за какво са ви тия кодове Rolling Eyes В системата ще излизат автоматично, а в гнездата ще ги попълват длъжностните лица.

Повечето май си ги пишат на хартията, не разчитат на дл.лица. Само си представям каква ще е лудница, нали са длъжни да ги попълват/сверяват. Не го разбирам това с подаването на хартия, но хора всякакви, всеки сам преценява.

Няма да е лудница. Дори преди, когато се подаваше само в училище-гнездо, пак не беше лудница. Отидох с попълнено на компютър, вкл. с кодове, заявление и минах за 5 минути. Имаше хора, но повечето попълваха на място и това ги бавеше.

# 245
  • София

Няма и да има. Ще се появат после. Дидева вече писа, ама кой да чете. Joy

# 246
Днес най-накрая им дадоха свидетелството + служебната бележка и характеристика. Аз набавих медицинското.
Сканирано е, има копие на всички хартийки.
Да подаваме заявленията, да излиза класирането, че вече нерви не ми останаха. Мудна работа.
Имам чувството, че две години се влачи прословутата сага "кандидатстване след 7-ми клас" Mr. Green
И при нас няма нанесени оценки от свидетелството в системата.

# 247
Ако нещо наистина ви е важно, можете да потърсите информация в темата.
Как да търсим в темата:
Влезте в темата. Кликнете върху трите точки най-отгоре на страницата и изберете " отпечатай". Едновременно натиснете бутоните ctrl и f на клавиатурата си. В горния десен ъгъл на прозореца ще се отвори поле за търсене. Напишете избрана от вас ключова дума - например оценки, заявление, свидетелство. Използвайте стрелките, за да се придвижвате по откритите съвпадения.

При прилагането на описаните действия с дума оценки например в тази тема се появяват 16 съвпадения. Второто и  седмото от тях съдържат информация по въпроса. Може да не е актуална и изчерпателна, но е единствената налична тук към момента.

# 248
  • София
Дидева, Joy

И още 20 пъти да го напишеш, и в ярко-цикламено-мигащ шрифт да го сложиш - все тая. Но се възхищавам на упоритостта ти. Joy

# 249
  • София
Имам въпрос за подаването онлайн на Заявлението :
По всяко време на денонощието ли може да се подава в периода от 20.06.2018 до 26.06.2018 ? ( Би трябвало да е така, ама за всеки случай да попитам Wink )

# 250
Майките, които казахте, че още не са ви качени свитеделствата, вече имате ли ги ?
Ние все още не.

# 251
  • София
От свидетелството ли? При нас също няма.

И нашите ги няма.. .да видим утре дали ще се появят.

# 252
Дидева, Joy

И още 20 пъти да го напишеш, и в ярко-цикламено-мигащ шрифт да го сложиш - все тая.
Как ме подведе. Ходих да търся ярко-цикламено-мигащ шрифт. Няма. Disappointed Relieved

# 253
  • София
Имам въпрос за подаването онлайн на Заявлението :
По всяко време на денонощието ли може да се подава в периода от 20.06.2018 до 26.06.2018 ? ( Би трябвало да е така, ама за всеки случай да попитам Wink )

Не! След 17:00ч. и в събота и неделя - не работи. Дърпат му щепсела! Joy

По всяко време може.

# 254
Майките, които казахте, че още не са ви качени свитеделствата, вече имате ли ги ?
Ние все още не.

Общи условия

Активация на акаунт