СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 968
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 765
Санака, даммм... + скромни, но и опасни, не дай, Боже, някой да ни настъпи по мазола или опашката, или пък да извърши несправедливост....
С риск да ме линчуват, аз ще подам за "Златна нива", просто ми липсват цъкането и адреналина от вчера!  Аз не съм виновна, че МОН са направили забавна система. Виж, и бъговете махнаха... Ко му трябва повече на човек.... А има толкова хубави училища. Като се сетя колко пари дадох за уроци(по 25 за 1,5 час), как така сега да кротувам.

# 766
  • София
По въпроса за Спортното: Проверявали ли са дали има качено свидетелство в системата? Нали имаше срок за училищата да ги представят. Може да не им ги дават до 30-ти, но да са изготвени и качени в регистъра. Тогава нямат проблем с кандидатсването.

# 767
С риск да ме линчуват, аз ще подам за "Златна нива", просто ми липсват цъкането и адреналина от вчера!  
Един бивш зам. министър и настоящ директор на известно училище е завършил там. Simple Smile

Ако са към МОН, не вярвам да свършват тогава....
Спортните училища с различна продължителност на учебната година.
Ако не разполагат със свидетелството, няма как да проверят дали е качено в регистъра.

# 768
да нямаме новина - ...тази година ученик с 495 точки беше приет в БУЗЕМ-а...Bowtie

От миналата година във Варна- абсолютно реален случай-
"Горско и ловно стопанство" в дърводелския техникум/ така се казваше преди/- дете с бал 454Минималният бал там е 70.Няма да спра да се удивлявам!

# 769
  • София

Аз се надявам още на първо класиране да я приемат по първо желание в Испанската  и да приключим тази сага.

Добре де, нали се разбрахме до 27-ми да не споменаваме Испанската? Неразбран народ, ей! Frowning1

# 770
  • Sofia
*Камея, на мен ми липсва накрая едно ръкопляскане от системата, като приключи попълването на желания. Толкова зор, толкова тревоги, трябваше да сложат накрая една овация, като се подпише човек!

# 771
  • София
Като в "Стани богат" при верен отговор. Joy

Отивам да работя, че пак почнаха картинките.

# 772
Момичета СПеШЕН въпрос???
Детето на приятелката ми учи в спортно училище.Ще учат до 30 юни.Не им дават свидетелството,а те ще изпуснат срока за кандидатстване....какво да направят???
Децата, които завършват седми клас в спортно училище и са решили да кандидатстват в друга гимназия, подават молба до директора за по-ранно оформяне на оценките, съответно издаване на свидетелството за основно образование и служебната бележка с оценките от НВО. Молбите се докладват на училищния съвет и на МОН. Ако майката е подадала такава молба, вече би трябвало да се получени и всички документи. Такава е практиката.

# 773
Sanaka, само не знам защо собственоръчно си подкопаваш шансовете за Испанската, като твърдиш, че който няма късмет, попада в Бузема?! Ще почнат да го избягват...

Чакай сега! Бузема е конкурент на СМГ. Испанската се конкурира с Шивашкия техникум. Joy

Днес подадохме . След езиковите, на 12-то място ни е Бузема ,а на 13-то СМГ ! Честно !  Детето така искаше да покаже отношението си към СМГ ,където ходи 2 години на съботни уроци по математика в 3-ти и 4-ти клас.
Проблем беше някакъв регистрационен номер на свидетелството... Оказа се ,че не е тоя ,дето всички го бяха написали , а някакъв друг, мъничък. Нейсе.... Язък за прилежно написаното листче на компютър.

# 774
  • София
Вие майтап си правите, но щерката в сегашния клас почти нямат момчета, голяяяяяма мъка.... в събота возих 5 нейни съученички(колата ми е 6 местна  Mr. Green) споделиха, че мечтаят да са 50/50....
В Шилер едно време не е ли имало квоти ?! В класа на малката са 13 момичета и 13 момчета Simple Smile

# 775
  • София
Да се запиша и аз в отбора на нерешителните.  Mr. Green Разкъсвам се между това да ги нащракам у нас или да ида до училището-гнездо. А и за подредбата имам леки колебания. Rolling Eyes Определено ще пиша и паралелки, за които едва ли ще стигне балът на младежа, както и такива, до които предпочитам да не се стига, но все пак...да има... Laughing Не мога твърдо да реша как да подредя 32, 31 и НТБГ. Първото ни е най-удобно като локация, второто хич, третото горе-долу. Но бих преглътнала транспорта, ако си заслужава разликата между училищата. И да, знам, че сравнявам професионална гимназия с такива с езикова насоченост, но точно там ми е колебанието и не мога да реша. newsm78 Синковецът пък хич, така че на мен се пада честта. Rolling Eyes
Моля, ударете едно рамо, защото иначе ще подам в крайния срок и ще чакате по-дълго класирането! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз бях пред същата дилема. Писах първо I и II-ра Английска (там трудно ще се закачи) след това 32-ро (добро училище е, добра локация), 31 не писах, защото ни е далеч и чух разнопосочни мнения. Иначе се разходих до "гнездото", но подадох онлайн.

# 776
  • София
Вие майтап си правите, но щерката в сегашния клас почти нямат момчета, голяяяяяма мъка.... в събота возих 5 нейни съученички(колата ми е 6 местна  Mr. Green) споделиха, че мечтаят да са 50/50....
В Шилер едно време не е ли имало квоти ?! В класа на малката са 13 момичета и 13 момчета Simple Smile

Моята предпочита съотношение 80/20 в полза на момчетата, но не успях да я придумам за Бузема.

# 777
  • София

Едно време нямаше. Simple Smile

# 778
  • София
Наредих вече каквото наредих.
Обаче май ще се надяваме на второ класиране.
Девойката ще е по Европа тогава.
Трябва ли ми пълномощно от нотариус или мога да я запиша и само аз?
Под 14 е.

# 779
  • София
Вие майтап си правите, но щерката в сегашния клас почти нямат момчета, голяяяяяма мъка.... в събота возих 5 нейни съученички(колата ми е 6 местна  Mr. Green) споделиха, че мечтаят да са 50/50....
Разместиха ги в 5ти клас, някой болен мозък премести момчетата в съседния клас а при тях доведоха момичета от английската паралелка..... голяма драма  Mr. Green

Наредих вече каквото наредих.
Обаче май ще се надяваме на второ класиране.
Девойката ще е по Европа тогава.
Трябва ли ми пълномощно от нотариус или мога да я запиша и само аз?
Под 14 е.

На консултацията във Веди, ми казаха, че детето не е нужно да присъства, трябва само да е разписало документите.

Общи условия

Активация на акаунт