Спам тема (предваканционна) 18.06. - 24.06.2018

• 16 701
  • 228
  •   1
Отговори
# 180
Тук съм, Джу. Grin Астрологствам си на воля и току отбивам щедрите покани на милото да ходя утре за риба с него и детето.... Да съм ставала в три часа и да съм се забавлявала с тях до седем, осем вечерта на един гьол... Хм, тоз човек иска да си спихне удоволствието зорлям. Ама аз съм благородна душа. Отказах.

# 181
Луничке, ти направи ли вечерята ? Като твойте хора утре са на риболов, що не им направиш една баничка да има какво да похапват та, сандвичи че може и едни палачинки да врътнеш. найш ли само как вървят палачинки с кафе от термос рано сутрин докато си на риболов ?
То утре и е Еньов ден - може и билки да ти наберат.

# 182
  • Тра-ла-ла
Я кажи какво индианско име ти сложиха ?
Индианското ми име е измислено още преди мнооого години от една колежка - "Малкото гадже с големите претенции"  Laughing Или по индианскому - "малкото перо с голямата томахавка"  Joy

Горе главата, ща вкараме у час одма - почва се с чаша студено бяло вино Wink
Ужас, на грешен път съм - бира и мачове  JoyЯвно смяната на режима ще отнеме време  Mr. Green

Тук съм, Джу. Grin Астрологствам си на воля и току отбивам щедрите покани на милото да ходя утре за риба с него и детето....
Ох, умирам си да вися по язовирите. От кога не съм ходила....ама нивгъз не бих станала в 3 сутринта и цял ден да стърча като щъркел  Mr. Green За астрологията - като побарам некой друг мъж - ще те питам става ли или не става, въпреки, че и докито уж ставаше по документи, ама хОй Joy

# 183
Ааа, утре, на Еньовден тъкмо да си обрежа гьозума, че изпърчил...
Вечерята направена, изядена, баници не правя повече и в скоро време. Има гьозлеми, катми, хапки, филии, да си мажат...Grin
Аз обичам да се плацикам, Джу. Да съм по банцки и да е удобно за лягане, не да се тръшна и изръбя на камънаците и да ходя на синки един месец, пък и изпохапана от мухите и комарите и още някакви дребни гадинки...  Даже и в риболова ми върви, ама то е щото хич не ми дреме... И пътъци съм хващала. Bowtie
Подозирам, че ме викат да им вадя манджата от торбата и да наливам кафе... Тъ цъ! Твърдо Нииие!
За гаджето ще се разберем. Ще му намерим слабото място, де...Laughing

# 184
На малкото перо с голУемата томагавка мое посочим купчина дърва, да почне подготовката за зимата, оти у нашиО бивак арабски принЦеси не се въдят Wink Пиела бира и гледала мачове ... не стига че беше в командировка ами и релаксира пред телевизора.
Луничке, найш ко хубаво е дореде си за риба да ти сервират кафе и сандвичи, докато блаженно си зяпаш плувката. Отивай за риба, не му мисли ! Гюзума ще почака.

# 185
  • Тра-ла-ла
Аз съм от рибарите, дето се молят да не хванат риба, че после няма кой да я яде Laughing Не съм фен на язовирната риба. Ние си ходим порядъчно екипирани...разбирай - маса, айляшки столове, плажен чадър, фотоапарат, хладилна чанта с бири, готова храна, табла Laughing На кой му дреме дали нещо ще се хване Laughing Някъде в това време се хвърлят по едни мързеливи въдици и чат-пат някой мята по едно очо и хвърля наново.

Къде я намирате тази риба? Последните години е една мъка навсякъде....не само по мои наблюдения. Освен на платените....

Пиела бира и гледала мачове ... не стига че беше в командировка ами и релаксира пред телевизора.
Ела да те опънем на терен.....бяло вино ще бълнуваш всяка вечер. Тихо сълзи ще рониш  Laughing

# 186
Ахахаххахахах! Абе, тва, мъжете, сте от едно тесто месени. Хахах!
Аз не се впечатлявам от сто хванати шарана, Лане и хич не ми дреме дали на някой му се пие кафе. Нека му е хубаво, де! Нямам против.
Аз да се погрижа за моето хубаво... пък и да не им развалям рахатлъка още от десет сутринта... Ей това е най-хубавото хубаво . Да помислиш за хубавото на ближния.Laughing

Джу, милото си има места за щука, места за други разни. Пък детето го води на едно място, дето е пълно с шарани - зарибено. Да е хепи. Цял ден избиват рибата. Признавам си, че е вкусна - чиста и не мирише. Като ми я сготвят, ям.

# 187
Искало и се да ма опне да терен, че и сълзи щял съм на роня ... ех това женските мечти и мераци край немат ! Това за таблата ще го пропусна покрай ушите и няма да задълбавам на тази тема. А ако ти почнеш да ми се пънеш на тема табла - щи дам едно корито където да се учиш да хвърляш вътре зарчетата Stuck Out Tongue

# 188
  • Тра-ла-ла
Алоооу, плашиш Малкото перо с голямата томахавка....да не станеш за мезе на рибите?! Laughing

# 189
Малкото перо со голямата томахавка ако продължава да се пъне, има да стои като кибик на слънце и да гледа как майсторите играят табла от разстояние - демек няма да му се даде да пипне зарче и да помирише пул. Щяла да ме прави за мезе на рибите ... а в очото корабче плува ли ? 

# 190
  • Тра-ла-ла
Малкото перо со голямата томахавка ако продължава да се пъне, има да стои като кибик на слънце и да гледа как майсторите играят табла от разстояние - демек няма да му се даде да пипне зарче и да помирише пул. Щяла да ме прави за мезе на рибите ... а в очото корабче плува ли ? 
Минаваааа, голямият кораб минаааавааа  Laughing
Ма играйте си табла. Аз в това време ще мезя, ще фиркам, ще пека баджаче и ще ви се смея как се нервите  Laughing

# 191
Цитат
Аз в това време ще мезя, ще фиркам, ще пека баджаче и ще ви се смея как се нервите
Блаженни са мечтаещите ! Mr. Green

# 192
Приигра ми се белот. От сто години не съм. Ма много обичам да бия.

# 193
Направи баница и може да си помислим да ти раздадем карти Wink
Оффф отивам аз да чета, че работата трябва да върви.Ай лека и умната.

# 194
  • Euskal Herria
Пфуу, докато се прибера... вече сте изпозаспали. Е, поне ви изчетох.

Общи условия

Активация на акаунт