ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 356
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Е, аз говоря за прическата Grinning, но айде стил Маугли тогава, ако ги видя и двамата така лично ще отида с машинка и нула номер ще ги подстрижа Joy

Slow and furious Wink Joy Особено яростни няма да ги откажа Heart Eyes А хубавите неща ставали бавно...казват Wink

# 346
  • София
Хаха, Майче, Фродо, добрее, хареса ми.
Но все пак да дам нагледен материал, за да е ясно за какво говорим. Очилцата също може да са част от новия стайлинг на шефа на спешното.

Скрит текст:

Айде, отивам да се мъча.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 11:36 от rosita_ta

# 347
Хаха, Майче, Фродо, добрее, хареса ми.
Но все пак да дам нагледен материал, за да е ясно за какво говорим. Очилцата също може да са част от новия стайлинг на шефа на спешното.
Скрит текст:

Айде, отивам да се мъча.

Умрях и отидох в рая.....
ама другата с нацупената устничка, е по-готина Wink

Гледам го сега....и си казвам - е, той ако изглежда така, няма да е Марио...ще е няоой друг. Трудно ми е да възприема Марио така, но пък кой знае?

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 11:27 от Анонимен

# 348
Любимата ми серия
Чета ви тайно , защото  ДулсиДуди  ме дебне  като лайквам Joy
Ако Слави  е отпуснал тена , ще му трябват очилца  за прикриване -харесвам тъмнокоси:stuck_out_tongue_winking_eye:  мъже , но не много мургави  .
Аз си реших проблема  с вредното /за  тялото ми/ лечение с имуностимуланти - купих си бански танкини .
Лягаш , вдигаш си потничето и се печеш , ставаш , пускаш го  и лишаваш  околните от  пищната гледка Joy
Доне , вампирче такова Imp , ти кога спиш ?
Ще се включа  след обяд , по обекти съм Sunglasses

# 349
С тея очилца Марио го виждам само ако го направят директор на болницата и да гледа лошо Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се предпочитам да си е шеф на спешното, за да има повече време да се задява с уроложките по операционните и кабинетите. Kissing Heart

# 350
Чета ви тайно , защото  ДулсиДуди  ме дебне  като лайквам Joy
Доне , вампирче такова Imp , ти кога спиш ?
Ще се включа  след обяд , по обекти съм Sunglasses
Ааааа, лайквай! Вдигам си акциите така! Веднъж си казах - сега, ако Ели и Моски ми лайкнат коментар, значи съм написала нещо УАУ...или просто съм четкала Марио Joy

В последните месеци не спя особено (5-6 часа за мен е малко) и това взе да ми влияе зле, но съм си казала да го променя. Отразява ми се на красотата People Woman
Айде, изшъткай ги обектите набързо

# 351
С тея очилца Марио го виждам само ако го направят директор на болницата и да гледа лошо Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се предпочитам да си е шеф на спешното, за да има повече време да се задява с уроложките по операционните и кабинетите. Kissing Heart
Уф, искам Банков да ги сгащи в операционната....
А, Банков като беше директор, да не би това да му пречеше някак? Съпругата беше проблем, не работата. Че и Мураками четеше.....
А Пешко де що види, опложда Grinning Пък все е на шефска позиция Joy

# 352
Ахахаха, Донатела, представих си се и аз с очила и с пръчка, която те пляска през ръцете Joy

Марио не ща да припарва до директорския кабинет, освен ако не реши да го оскверни с някой от урологията Sunglasses
Иначе той си каза, че мрази администрацията и единствено го вълнува да кълца бедните пациенти Joy

# 353
Ахахаха, Донатела, представих си се и аз с очила и с пръчка, която те пляска през ръцете Joy

Марио не ща да припарва до директорския кабинет, освен ако не реши да го оскверни с някой от урологията Sunglasses
Иначе той си каза, че мрази администрацията и единствено го вълнува да кълца бедните пациенти Joy
През ръцете, през устата - където свариш.
В 9-10ти сезон директорското място е запазено за Ковачев. Доцент доктор по неврохирургическите науки Ковачев.
Марио да кълца, като толкова го влече.
На друг е отреден Кралския трон SunglassesSunglassesSunglassesWear Crown

добре де....по-скоро към 15ти сезон би станало това....

# 354
Дона, аз понеже не съм привърженичка на Банковите изрази на любов та предпочитам Марио да не е зает да си блъска главата, какво да прави с тея от общината, с поръчки за техники и градинките в болницата, а да се съсредоточи по изпълнението на хард сцените писани от теб. Няма да му отклоняваме вниманието, я. А Банков, ако се появява и не ги хване поне веднъж да правят секс, ще обявя гладна стачка.  Joy

# 355
Сори, не обичам къдрокоси, бъркат ми в здравето Satisfied

В 9-10ти сезон директорското място е запазено за Ковачев. Доцент доктор по неврохирургическите науки Ковачев.
Марио да кълца, като толкова го влече.
На друг е отреден Кралския трон SunglassesSunglassesSunglassesWear Crown
Ето го наш Банбини

# 356
Майчеееееее!
Прекрасен наш, единствен и неповторим! Heart Eyes
Най-умен, способен и благороден! Роден да владее седемте морета, през девет планини в десета, кабинетите, операционните и подпокривното на кралство Свети Кирил!
LaughingGrin

(изтрещях)

# 357
Майчеееееее!
Прекрасен наш, единствен и неповторим! Heart Eyes
Най-умен, способен и благороден! Роден да владее седемте морета, през девет планини в десета, кабинетите, операционните и подпокривното на кралство Свети Кирил!
LaughingGrin

(изтрещях)
😁😂😃

# 358
  • София
Марио директор - абсурд, по негови думи разбира само от това да лекува, това и обича, заедно с една уроложка Wink

Само да припомня един разговор между Марио и Захариев:
З: Доктореее
М: Директореее
Край

Това според мен ясно говори за отношението на хирурга към директорския пост.

Хаха, Тони директор. Ма вие сериозно ли искате да го налазят Феите Кръстници, да висят в кабинета му, да го гледат с влажен поглед и да му опяват "Антоне, моля те.....".

Сега сериозно. Захариев доста хейт отнесе, ама я си представете ако Стаменова беше станала още в началото директор на Св. Кирил - ужас, такова безсърдечно същество. Докато Пешко, може да е женкар и в доста случаи да е страхлив, но никога не е бил надменен и винаги е можело да се говори с него.

# 359
Марио директор - абсурд, по негови думи разбира само от това да лекува, това и обича, заедно с една уроложка Wink
Едно от любимите ми неща в тия двамата е колко еднакво мислят. Много беше хубаво, като бяха на гости в Генадиеви как Марио се беше разпалил как само това обича, това иска и изобщо не го интересуват никакви директори и единственият коментар на Зорница беше - напълно съм съгласна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт