ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 395
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Роси, недей така ни стряска с това море. Joy

Перличке, а ти има ли какво да криеш, че да внимаваш? Smiling Imp

# 331
Перла, нали знаеш,ч е морските чада сме най-бели Grinning Grinning
Аз миналата година се появих на плажа за пръв път от....10 клас... JoyJoy

А онзи концерт на Металика преди 20 години беше легендарен (не че съм била) Simple Smile То да дойдат в тая ншата соц държава Металика ехеееееееее хихиихих

И...за да не е тотален спам....някаква идея с колко е пораснала косата на Велислав, колко е потъмняла Диана и с колко см се е увеличил бицепса на Димитър?
На Велислав бицепсите чакам да пораснат, не косата.
Донсиела,  да не искаш Тон Кихот да заприлича на Попай Шопов, а? Стига му толкова 😁

# 332
Велислав ако му е отпуснал и той като Диде края с прическата, го чакам юли месец да се появи къдрав като мериносова овчица за мое пълно удоволствие Heart Eyes

# 333
  • София
Велислав ако му е отпуснал и той като Диде края с прическата, го чакам юли месец да се появи къдрав като мериносова овчица за мое пълно удоволствие Heart Eyes

О дааа, Вездесъщият Емил stile 😍😍😍

# 334
Москита, недей така с тази коса...Че като почнат да снимат, че като заимат някоя по-така сцена ще вземат да им се заплетат косите, не мож ги отплете после
Айде всеки да си знае дължината на косата по време на снимки Joy През ваканцията ако искат може и до кръста Joy

Димитрова, аз освен някой и друг килограм, друго за криене нямам Joy

# 335
А нее, никакъв стил Наймар, ако може. Това важи и за прическата на Митака Joy

Aз в петък заминавам за Созопол, да си пека дупето Satisfied.........с мъж Wink

# 336

ПРЕСТАНИИИИИИ, с глас се смея на работаааааааааааааааааа
Ммммм....няма да откажа един Емил в ОЖ Wink
А, Росита ме изпреварита Grinning Доволна съм, че си съчетала морето с културния живот Wink
Момичета, няма сега да си мерим килцата Joy
Проблемът е, че отива много плат да се покрие това изваяно до съвършенство и грижливо пазено тяло Joy
Донсиела,  да не искаш Тон Кихот да заприлича на Попай Шопов, а? Стига му толкова 😁
САКЪН!
Aз в петък заминавам за Созопол, да си пека дупето Satisfied.........с мъж Wink
Грешница такава....

# 337
Перличке, шести сезон. Марио и Зорница са на покрива. Гушнали са се един в друг както само те си могат, Зорница успокоява Марио, че присъствието на Банков изобщо не бива да го притеснява и през това време се бори с косата му да я махне от лицето му Joy

# 338
Перличке, шести сезон. Марио и Зорница са на покрива. Гушнали са се един в друг както само те си могат, Зорница успокоява Марио, че присъствието на Банков изобщо не бива да го притеснява и през това време се бори с косата му да я махне от лицето му Joy

"Ако не ги разкараш тези масури, скъпи Антонио Бандерас от младите му години, ще те обръсна"

Антонио Бандерас - защото не се сетих за друг мъж с дълга коса. Да не си помислите, че намеквам нещо с името.

# 339
Москита,
И после и той почва да се бори с нейната, докато я пита "Обещаваш ли?" и настава една неравна борба, и накрая като опитат да станат да си ходят установяват, че косите им са се заплели и трябва да викат на помощ Тон Кихот и лейди Шипка да ги разплитат
Долче Вита, да ме прощаваш, ама в началото на сезона Шипката още не сме я разкарали и няма друга подходяща да се завърти край твоя човек

# 340
  • София
Дулси, Виго Мортенсен, един чуден дългокос Арагорн пасва пивече на характера на Марио 😇😍

# 341
Долче Вита, да ме прощаваш, ама в началото на сезона Шипката още не сме я разкарали и няма друга подходяща да се завърти край твоя човек
Само да уточня - тя не е лейди  JoyJoyJoy Много шипки с черен хайвер има да изяде еееххх
Дулси, Виго Мортенсен, един чуден дългокос Арагорн пасва пивече на характера на Марио 😇😍
Това Властелинът на пръстените не е моето нещо, но Виго Мортенсен е моето нещо Joy I like!
Абе, да вземем да пратим Мис Шипково 2018та на Мордор? Нали така се казваше?

Много ми е яко като пусна коментар и си видя подписчето Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 11:07 от Анонимен

# 342
А бе, по-скоро като Фродо ще е с тая прическа дето искате Joy

# 343
Да, Фродо -около метър по-висок и също толкова по-мъжествен Joy
Виго е и моят човек, одобрявам Heart

# 344
Е, аз говоря за прическата Grinning, но айде стил Маугли тогава, ако ги видя и двамата така лично ще отида с машинка и нула номер ще ги подстрижа Joy

Общи условия

Активация на акаунт