ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 286
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
А няма вече тайни погледи и докосвания в операционната, направо Доктор Огнянова обичам те, довечера ще ти сготвя мусака. И от там Врабчев, мълчете бе ще се изповръщам не си чувам техниката. Joy

# 406
Сценаристите трябва много да се надскочат , за да продължат с любовната линия между двамата  Thinking
До тук беше  бурно , с трудности , с нежности и целувки , с недомлъвки , кекс /понякога  tooth /,
много силна  любов , привличане и обяснение  пред служителката в обредния дом /щях да напиша данъчната  Embarassed /.
Не съм сигурна ,че ще могат  да поднесат нещо по-интересно , освен един триъгълник , който   според тяхното разбиране е забавно   newsm34   ooooh!
За Тони и Албена има на къде да ги развиват , но М-З /???/ . Надявам  Praynig се поне  леко да ги сложат встрани и да ги оставят да са щастливи . Да си се заиграват с новите , а нашите да са както Калин и Натали - да  присъстват с отделни етюдчета  , но не в основния екшън  .

# 407
Ели, хич не искам Марио и Зори да са новите Калин и Наталия, на тях какви ли не щуротии не им сътвориха и без да са в центъра - изтрещяване на Наталия, изневяра на Калин, депресията му и т.н.. Ясно е за всички ни, че няма да ги оставят сценаристите да си живуркат щастливо, знаем способността им да измислят гадости, но ако имат проблеми нека те да са професионални сблъсъци, а не нещо свързано с връзката им - проблеми между д-р Огнянова и д-р Ковачев, разбирателство и любов между Зори и Марио.
А Тони и Албена, хич не искам да ги свързвам в едно изречение, ама няма да имам тоя късмет........

# 408
А Тони и Албена, хич не искам да ги свързвам в едно изречение, ама няма да имам тоя късмет........

Що?
“Тони е щастлив без Албена” Wink
Ето Joy

# 409
Дона, това е нещото, за което нямам против да сгреша изобщо Grinning. Дано докарат някоя нова, готина мацка за него, а Шипката си има не един, а двама бащи, те да се оправят с нея Grinning

# 410
  • София
Ах, ама сте. Да ви припомня ли какво каза момчето за Албена, в коридора, преди да сдаде черния дроб. Кво сега, искате да няма кой да му сложи една упойка ли?
Предлагам първо да видим новите попълнения, че може да се окаже, че Албена си е слънце пред тях.

# 411
Най сетне да успея и аз да се включа в темата. Мъжа ми беше няколко дни беше командировка и децата ми разказаха играта.
Почвам да чета днеска и не вярвам на очите си спомени за Банков. Ако го върнат си представям ситуацията: Ковачев е в коридора, Банков минава и без да говори само вади една 🍭 със неговата типична самодоволна физиономия и Марио му се хвърля. После в спешния кабинет нова готона лекарка превърза счупения Банков и се залюбват. Така всички ще са доволни.
На Марио и Зорница със сигурност ще им измислят нещо няма шанс да ги оставят. Но като се замисля наистина много наблегнаха на тия лични драми, та или трябва нещо ново да измислят или да почнат да повтарят. Да не стане като съдби на кръстопът. Съвсем забравиха за болницата и пациентите. Ако вземат да направят и някаква промяна в болницата ще е супер.
За Шипката много се чудих как са избрали Теодора пред Ирина и като гледах стари серии ми светна. Ами заради приликата с Захариев.

# 412
Леле, просто не мога да ви опиша как ме възмущава вашия хейт по Албена Stuck Out Tongue Winking Eye Не мога да разбера защо толкова го мразите момичето, като то не е направило абсолютно нищо лошо на Тони. Да не говорим, че даже и хубави работи прави, като е покрай него. Иначе на кого щеше да си излива душата за злите му брат и снаха, м?

Мелани, днес се чудех къде си, хубаво, че се появи, че аз съм като пастир, броя ви от време на време. Grinning Сега другата Мелани ми се губи, но се надявам, че някъде се плацика и е добре Simple Smile

# 413
Дона Joy:
Ах, ама сте. Да ви припомня ли какво каза момчето за Албена, в коридора, преди да сдаде черния дроб. Кво сега, искате да няма кой да му сложи една упойка ли?
Леле, просто не мога да ви опиша как ме възмущава вашия хейт по Албена Stuck Out Tongue Winking Eye Не мога да разбера защо толкова го мразите момичето, като то не е направило абсолютно нищо лошо на Тони. Да не говорим, че даже и хубави работи прави, като е покрай него. Иначе на кого щеше да си излива душата за злите му брат и снаха, м?

# 414
Абсолютно, Майче!!!!  Joy Кажи им го Joy
Ама гледай ги какви са - хейтят Тони, а ние не можем да си нахейтим Албена.....еееееее!
Какво са се лепнали за туй Бени, не разбирам.

Теодора, милата, кво я забиха с тая Аблена братче.....

# 415
Ааа, Дона, не така. Ние хейтим Тони аргументирано. Вие хейтите Албена, щото...не знам, щото е Албена явно. Или защото няма достойна за вашето еленче, трансформирало се рязко в лъвче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 416
Ааа, Дона, не така. Ние хейтим Тони аргументирано. Вие хейтите Албена, щото...не знам, щото е Албена явно. Или защото няма достойна за вашето еленче, трансформирало се рязко в лъвче Stuck Out Tongue Winking Eye
Дрън, дрън, та пляс.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Той не е лъвче.
ЛЪВОЕЛЕН!!!!
И ние я хейтим аргументирано, ама вие не четете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 417
Е ми, вие, като го изгонихте от семейство Еленови, той еволюира в нов вид   WinkJoy

# 418
Лъв със сърце на кошута Joy

Майче, ми дай Еленови да го завиват да не настине до към 50 Grinning

# 419

Мелани, днес се чудех къде си, хубаво, че се появи, че аз съм като пастир, броя ви от време на време. Grinning Сега другата Мелани ми се губи, но се надявам, че някъде се плацика и е добре Simple Smile
Честно казано и аз се чудя кога и заради какво Албена стана толкова мразена. Предполагам, че покрай гнусното залитане по Захариев, за когото знаехме, че ще се окаже неин баща, и това, че непрекъснато му се натискаше.

Днес пък си мислех за Зорница. Как се промени от ерата Банков досега. Промяната почна още след като я отряза след мача, дори и в най-незначителния детайл - прическата, си пролича. Видях я как от очарователна, невинна на пръв поглед и жизнерадостна жена, стана сериозна, малко студена, сякаш порасна. А в 5ти сезон вече беше се съсипала и там беше още по-различна, но пък много повече ми харесва.

Теодора милата, ако знае какъв хейт понася хахаха. Във фейса Зорница е грешницата и тя е на топа на устата, все го отнася. Тук пък Албена е на почит. Joy

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 01:40 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт