Боледуване на децата ни - тема 63

• 61 130
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Може и прахче Стоперол Хидра за обезводняването, ако го пие. Моят трудно понесе вкуса, въпреки че уж е ягодов и затова давах глюкоза през 5 минути с малка лъжичка.
Дано се оправите бързо!

# 241
  • Северозапада
Благодаря, Пухелин! До обяд повърна е-3 пъти вода, спа, едва я будех. На обяд стана, яде ориза, после игра, пита за още храна, искаше да я водя у баба и, че племенника е при нея, абе добре изглеждаше. Към 17 пак заспа, да видим до кога 🤔 Дали няма да играем през нощта.

# 242
  • Варна
И някакъв пробиотик може да се включи. Като цяло от обезводняването е нормално да спи. Хидратирай я, малки глътки през интервали от време.

# 243
    Здравейте!Яключвам се в темата,защото малкият ми син ходи на ясла от месец.За този месец боледува 3 пъти-едно червено гърло и два пъти кихане,хрема,пристъп(астматик е).Уж трябваше да спрем бейбихалера лятото,а той и сега е с него.Педиатърката настоява да го спра от ясла,ако се разболява толкова много.Да питам-някой ползвал ли е продуктите на Форевър.Питам по конкретно за детските витамини и спрея за гърло и нос -фърст?Ще съм благодарна,ако ме насочите.

# 244
    Здравей Геричка, ползвали сме в къщи витамините, спрея и алое за пиене. Добре се отразяваше приема на всички. Доволна съм, но сме ги ползвали преди години. Като цяло продуктите са качествети, но и скъпи. Ако имйш възможност, вземай.
    Пропуснах да кажа, че може да си ги поръчаш с отстъпка.

# 245
    Как използвате точно лавандуловото масло против комари?

# 246
    Мацваш по капка-две на няколко места по тялото -по краката, ръцете и врата основно го правя аз -много е ароматно и на 4-5 места е абс.достатъчно, за да се разнесе ароматът навсякъде.

# 247
    Рали,благодаря ти  bouquet

# 248
    • На брега на реката
    Аз да препоръчам едно много ефикасно рол он-че за след ухапване/ ужилване от насекоми. Успешно тествано и след ужилване от оса. Билково, много бързо успокоява и освежава мястото. От ДМ е.

# 249
    # 250
    • София
    Друго масло против комари е това от лимонова трева (цитронела - мисля, че е същото). Миризмата е трепач и се капе съвсем по малко.

# 251
    Аш  bouquet
    Тъкмо тези ми предложиха в Лили одеве.
    Ще взема и от тях , да видим.

# 252
    • shumen
    Аз купих на Бочко против комари и като го напръскам не го хапят вече.
    Лайт,какво стана?Как е ръката на малкия?

# 253
    Ние може да се окажем с туберкулоза. Мантуто ни е положително. Днес пуснахме кръвни и утре чакаме резултати. Отхвърлиха муковисцидозата. Клетъчния и хуморалния имунитет са в норма. Стискайте палци вече за диагноза.

# 254
    Ужас! Елена, откъде пък това  Confused
    Ще пуснат ли Квантиферонов голд тест?
    Мантуто може да е фалшиво положително.

Общи условия

Активация на акаунт