Боледуване на децата ни - тема 63

• 61 130
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • shumen
Елена,ужас.Откъде сега пък това чудо.
Лайт,как е детето?
Ние другата сряда заминаваме на море и се моля само там да не лепне нещо,че в друг град ме е малко страх да търся лекари.

# 256
Ужас! Елена, откъде пък това  Confused
Ще пуснат ли Квантиферонов голд тест?
Мантуто може да е фалшиво положително.

Незнам какво пуснаха, но дадох 125 лв днес за него. Може да се окаже,че хроничната ни пневмония е от там. Ще видим. Искам вече диагноза.

# 257
Елена стискам палци да не е това.

# 258
  • София
Елена, и аз имам някакъв мътен спомен за фалшиво положително манту, но ми е любопитно какво ще излезе от тестовете до край. Дано получите логично обяснение и съответно адекватно лечение.

# 259
Стискам палци и аз да не е това.
Явно са пуснали кръвен тест.
Вие в Трета градска ли сте още?

# 260
Теста е отрицателен. В Пловдив сме. В къщи. Сега ще мислим за тия високи утайки!

# 261
Теста е отрицателен. В Пловдив сме. В къщи. Сега ще мислим за тия високи утайки!
Оф, от една страна е супер че теста е отрицателен. От друга кофти ,че пак ще продължавате с прегледи. Дано най-накрая да откият какво е и бързо да се оправя детето.

# 262
Елена не беше ли ЦРП? Сега пък и утайка, какво точно му е на детето, какви симптоми има за да ви пускат толкова изследвания?

# 263
Елена не беше ли ЦРП? Сега пък и утайка, какво точно му е на детето, какви симптоми има за да ви пускат толкова изследвания?
.

Лино, црп и суе го водят утайка. Те са високи. Оказа се, че детето е с хронична пневмония с неизяснен произход и отново лекуваме само следствие, а не знаем причината. Иначе няма кашлица, няма хрема, вдига и сваля темп до 37,3. Започнах да давам чай от живовляк  с мед и сироп от черен бъз. Резултатът е, че детето почна да се храни по-късно добре и да качва.

# 264
Да не сте лепнали от престоите ви в болница някоя бактерия?

# 265
И аз не знам вече какво сме лепнали като всичко е отрицателно. Чакам да разчетат  диска от скенера и в Англия. А септември, вместо за нов кат, ще настоявам за ЯМР. За сега си пием лекарствата, чая и сиропа от бъз, подновяваме и боуен терапията и се надяваме да имаме ясна диагноза или да израсте  каквото има там.

# 266
  • shumen
Елена,да се оправя скоро детето.
Моето за сега е здраво да не казвам голяма дума.Другата седмица заминаваме на море и се моля и там да го опазя без да се разболее.

# 267
Елена, може би да направите и консултация с доц. Периновска в София, ако се съмняват за нещо белодробно.

# 268
Елена, може би да направите и консултация с доц. Периновска в София, ако се съмняват за нещо белодробно.

От трета градска щяха да ни пратят там , но не се свързаха с нея. Вече е професор, доколкото разбрах, но ще видим. Иначе да- има хронична пневмония

# 269
Ние ходихме при Переновска със съмнения за астма. Няма много подход с децата и я чакахме с часове, но наистина е добър диагностик.

Общи условия

Активация на акаунт