НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 35 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да, аз имам и не мога без нея вече Simple Smile много е удобна.

# 256
Вчера и аз имах вечерта доста контракции. Забелязала съм, че топъл душ много ги успокоява (не горещ). Неприятни са много. Ще видим днес как ще е. Вчера много се ядосах на едни неща и мисля, че и това оказа влияние.

Woman in Red, лек път. Искам да ти кажа да не се шашкаш заради прегледа, но знам колко е трудно. Яд ме е на такива лекари и то много, защото явно забравят, че тялото не е само месо и кости, но и духът с който се посрещат дадени състояния е също много важен.

Giorgia, щом всички органи са наред, не се притеснявай толкова много. Ще се видят и останалите и пак всичко ще е наред. Да ти кажа, че на дъщеря ми не и се видя лицето на нито един ехограф. Стискам палци всичко да е наред!

Аз пък да ви кажа, че това отлепване дето го имам най вероятно няма да се оправи до края на бременността и ми е доста кофти защото постоянно го мисля.

# 257
KikiMoon, за възглавницата аз имам от самото начало и без нея не мога (както Деси). Дори я взимам на път защото обира много хубаво вибрациите и се чувствам супер удобно.

Десислава, за киното. Ние ходим много често, само последния път като влязохме бебо ритна два три пъти и се успокои веднага, така че ти ще си го усетиш 🙃

Giorgia на мен в Щерев феталната ми беше около два часа и половина, четири пъти ме връщаха на масата за преглед, защото бебо не ставаше. Просто са по мързеливи бебоците 😃

От момичетата които са ходили на моренце вече, вие пекохте ли се на слънце или само под чадъра. Как се чувствахте 😎🏖

# 258
Момичета, аз още съм в болница и се мъчат да ми овлладеят контракциите. Вливаха ми кормагнезий, ношпа, папаверин и гинипрал. От днес ще опитат на орално приемане да видим ще стане ли. Най-гадното обаче е , че в кръвта ми намериха възпалителен процес и сега отново съм на антибиотик /нали допреди седмица пих заради бактерията в микробиологията/. Много ми е скапано, постоянно черните мисли, че ще загубя бебчо са в главата ми....

# 259
Пипинка, ще се овладеят нещата, щом са намерили инфекция значи сигурно от нея са контракциите и сега с антибиотика ще се подобрят нещата. Аз когато лежах с кобтракции бях 2 седмици в болница, така че нещата стават не толкова бързо. Всичко ще е наред!

# 260
  • София
Pipinka стискай зъби и гледай да изгониш черните мисли от главата си, по-добре че си в болница и лекарите ще намерят най-добрия начин да излекуват възпалението. Подкрепям Yakamoz, щом има възпаление, напълно вероятно е то да предизвиква контракциите и като го излекуват да утихнат и те.. Пускаха ли ти микробиология? Попитай за утрогестан вагинално може ли да слагаш, лично при мен това беше ключово, той отпуска матката и тя се разпъва много по-лесно. Вече месец и половина продължавам да го слагам, че ме е страх ако го спра да не започнат пак. Стискам палции и се успокой, всичко ще е наред!

# 261
  • Варна
Animal Dolphin sladkotoo отностно морето ние сме от Варна и в седмицата поне по 2 пъти ходя към 5 часа. Твърдо ми е заръчано само под чадъра, но като изляза от водата за по 10-15 мин. стоя права на слънчице да поизсъхна. Повечето бременни сме с ниско кръвно и слънцето малко ни е враг в момента. Иначе ние пък като плуваме и се прибера после и бебо е супер спокоен. Явно поне на нас водата и плуването ни се отразяват добре, пък и нали сме морски как иначе хахаха Simple Smile Animal Dolphin

# 262
  • Варна
И аз си ходя на плаж вече няколко пъти и ми се отразява супер.Даже имам лек тен.Не стоя само под чадъра, но не ходя и в най-голямата жега, отделно се и мажа за сега още с 50 фактор на детето.Мисля да мина на 30-ти.И в морето влизам, последния път обаче имаше вълни, тази сряда и само се намокрих, че не е хубаво силни вълни да те удрят.
Мислехме и утре да ходим, ако времето става, но пък дъщеря ми от снощи вдига някаква температура, та утре ще я водя до личната ѝ лекарка.

# 263
  • Варна
И аз съм с 30 фактор на нивея и съм доволна.

# 264
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз съм от Варна и честичко си ходим на плаж. Стоя под чадъра, ама то и под него си се изгаря. Ходим в ранните часове или следобед, когато вече не е толкова силно слънцето. Най-после трябва една шапка да си взема, че ще ми се опържи тиквата. Само на плажа изпивам по 2 литра вода, през другото време още толкова долу горе.

# 265
Много полезно. Благодаря момичета. Надявам се и на мен да не ми е топло сега на моренцето което предстои и да се топна веднъж, два пъти ⛱🙃

# 266
И аз няколко пъти ходих сутрин за по 1 час, мажа се с 30 фактор. Показвам се малко на слънце, но съм предимно под чадъра. След болницата не съм ходила още, ама то и времето сега е.... направо си ми е студено 😁
Ще разгледам тогава и аз възглавниците,спряла съм се засега на една като подкова, по-голяма.

# 267
  • Варна
Аз шапки не трая, главата ми става вир вода, направо се пържи с шапка, ама това вероятно е, заради косата.Моята е гъста и къдрава, като вълнен шал е, лятото я нося основно вързана, че не се трае.

# 268
  • София
Кики тази е моята възглавница https://moebebe.com/vazglavnitsa-za-karmene-mother и сега заема една трета от спалнята, кучето вече едвам успява да се намърда до мен от нея Grinning а по-голяма ще заема още повече място имай го предвид.
Аз си купих една шапка за плаж и едно плажно парео, лосион с фактор 50, един с 30 хаха, които най-вероятно ще ползвам на басейна ни в Козлодуй в началото на август. Толкова много обичам морето и като ви слушам пускам по една сълзичкa Grinning ноо броя дните до отпуската на ММ и нямам търпение... 100% ще се пека до 10 ч. и след 6 ч., може би не цялата, но няма да седя само под чадъра Simple Smile Вие какви бански ползвате? Чудя се дали да не си взема цял, въпреки, че много не ги харесвам, че после като се съблека по бельо и е много смешно Grinning ама сигурно и половинките ми ще седят смешно с един огромен шкембак...
Ахххх пясъка... и морето... и миризмата на море и бриза леко подухващ дори в най-голямата жега.. и всичко омацано в плажно мляко и миризма на риба и царевица във въздуха... вечер ресторантите с морска храна и жива музика.... направо се размечтах Simple Smile))

# 269
И на мен ми е много мъчно, че няма да ходим на море.

Общи условия

Активация на акаунт