НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 35 708
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Промивки на носа с физ рр, за гърлото фитолор и тантум верде.

# 691
  • На север
Преди малко съседката ми ме пита дали скоро ще раждам. Като й казах че има много време ме пита дали чакам близнаци... Rolling Eyes

# 692
  • София
Преди малко съседката ми ме пита дали скоро ще раждам. Като й казах че има много време ме пита дали чакам близнаци... Rolling Eyes

Хахай, уман, кажи и че коремчето ти е добре оформено, за да е по удобно на бебето.. Какво я интересува точно кога ще раждаш ? Много нетактични хора има.

# 693
И аз имам въпрос, от два часа съм със силни дразнене в гърлото и сополи. Пих още 1 биозин, защото знам че едната лекарка, при която хода даже по принцип предписва по две на ден... Та въпроса ми е какво друго да приемам за гърло и евентуално да прекъсна настинка...?
ММ въобще не иска и да се чуе да тръгна на морето такава една леко разболяваща се, а тази почивка я чакам от преди да знам, че съм бременна Sad

Georgea, аз вече на два пъти смуча по три прополки на ден, напълно безвредни са защото са чист прополис. Има едни други прополки с ехинацея, които са противопоказни, но тези с мед и малина са ок. И също така по цял ден се наливам с хладка вода повечко мед и лимон 🙂

# 694
  • София
Georgea, на мен в началните седмици много ми помогна лимон с мед. Изтискат цял лимон и малка лъжичка мед и така пиех по няколко пъти на ден. В едно бурканче също имах нарязан лимон с МВР и си го хапвах. Правех още гъргара д малко сода за хляб и вода. В носа пръсках стеримар.

Аз сега пътувах за работа и на едно кръстовище при нас, което е по-тясно един ТИР така се изнесе, за да вземе завоя, че ни удари трамвая. Аз бях седнала от другата страна, но бая се разтресе и доста се стреснах.

# 695
Georgea, на мен в началните седмици много ми помогна лимон с мед. Изтискат цял лимон и малка лъжичка мед и така пиех по няколко пъти на ден. В едно бурканче също имах нарязан лимон с МВР и си го хапвах. Правех още гъргара д малко сода за хляб и вода. В носа пръсках стеримар.

Аз сега пътувах за работа и на едно кръстовище при нас, което е по-тясно един ТИР така се изнесе, за да вземе завоя, че ни удари трамвая. Аз бях седнала от другата страна, но бая се разтресе и доста се стреснах.

Аз от както съм бременна, докато шофирам често ми се случват кофти работи. Преди това изключително рядко. Скоро 2 деца изскочиха пред колата, удариха ме на светофар, един друг пък щеше да ме удари странично, щото не спря на СТОП и още такива, за които не се сещам в момента. Често ме засичат, ама и аз пък не се отказвам.

# 696
И аз имам въпрос, от два часа съм със силни дразнене в гърлото и сополи. Пих още 1 биозин, защото знам че едната лекарка, при която хода даже по принцип предписва по две на ден... Та въпроса ми е какво друго да приемам за гърло и евентуално да прекъсна настинка...?
ММ въобще не иска и да се чуе да тръгна на морето такава една леко разболяваща се, а тази почивка я чакам от преди да знам, че съм бременна Sad
Аз бях така преди няколко дни. Пих много билков чай (лайка, липа, шипка) с много лимон и мед. Когато гърлото ми беше зле смучех прополки. Имам душ за нос, малко е неприятно, но благодарение на честите промивки не се запуши, а само течеше. Ядях много пилешка супа, опитвах се да ям и чесън. Пиех и фрешове и зелени смутита. Важно е и да почиваш, за да се възстанови организма.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 10:59 от Chochita4

# 697
  • София
niksana324, много неприятно наистина. Лошото е, че сме заобиколени от супер неадекватни шофьори и не знаеш откъде те дебне опастност.

# 698
Момичета не съм видяла дали е обсъждано това вече, ако е така се извинявам. Искам да попитам за д-р Румен Маринов, някой ходел ли е при него за фетална ехокардиография и колко е прегледа? Аз мисля да отида за всеки случай.

# 699
Излязоха ми резултатите от обременявнето с глюкоза.На гладно 4.73,след 60 мин-5.28,след 120мин.-4.74.Дали е добреили зле..нз?!

# 700
 Излязоха ми резултатите от обременявнето с глюкоза.На гладно 4.73,след 60 мин-5.28,след 120мин.-4.74.Дали е добреили зле..нз?!

Мисля че всичко е ОК...в рамките на нормалното:)

# 701
  • На север
Morello, нищо ти няма. Отивай да ядеш един сладолед и за мен. Simple Smile

# 702

На мен вчера ми назначиха такива изследвания (не помня за кога, май август беше... оф, забравих Sad ) и преди никога не съм правила такова чудо. Какво правиш в тези два часа между изследванията?

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 16:54 от Fossy

# 703
  • На север
Fossy, стоиш и чакаш в чакалнята. Не бива да се движиш много. Трябва да си в покой.

# 704
Fossy, стоиш и чакаш в чакалнята. Не бива да се движиш много. Трябва да си в покой.
Това ми каза и на мен ендокриноложката. Аз ще изкукам 2 часа в чакалнята Sad Може би ще отида с колата и ще си лежа там... Благодаря, Woman! Heart

Общи условия

Активация на акаунт