НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 35 930
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ние сме си харесали това креватче Мен пък ме е страх да спи при нас на спалнята, много при това, баща му спи като пън и ме е страх да не го затисне или пък да не падне от спалнята. Та мисля да свалям преградата като го кърмя нощем и в присъница да го взимам при мен. Не знам дали ще ни се получи номера Laughing

# 301
Аз не съм сменяла памперс през нощта, но дъщеря ми не е акала през нощта. Също не съм я оригвала винаги, само първите месеци, после я кърмех направо спейки.

Деси, според мен най-доброто решение е бебешко креватче залепено за леглото на родителите. Бебето до 5,6 месеца не се върти, така че няма как да дойде само във вашето легло.

# 302
  • Варна
Аз съм се спряла на това Thinking https:// https://www.hippoland.net/lorelli-classic-transformirascho-se-le … 15030-0024a-82910 После става и на юношеско легло и смятам, че е практично.

# 303
  • София
Деси много исках такова да вземем и ние, но се оказа, че не ни стига мястото в спалнята Sad иначе са страхотни.
Yakamoz това ще е залепено за спалнята и е със сваляща се преграда за да не ставам.

# 304
  • Варна
Ние още гледаме апартаменти, дано скоро да харесаме, че да почна да оправям.Аз ще съм секцио и ще родя или в края на октомври или първите дни на ноември.Гледаме 3-стайни жилища, т.е. с две спални.Едната спалня ще е детска, но ще я направим за сега за дъщеря ни, тя ще я ползва поне 3г. сама, после и бебо ще се премести там.До тогава ще е в нашата спалня, ще си има отделна кошарка, която имам от бъдещата кака.Тя е зелено-бяла и е така да се каже унисекс Grinning Ще спи и в кошарата и при нас на леглото.Така беше и с дъщеря ни, като почна да спира нощното кърмене / при нас стана рано на около 8м., за кърмено бебе си е рано, да не се чуди някой/, та почна да си спи само в кошарата.Колкото е спала де, тя не беше от спящите деца.Иначе да, нощното кърмене и изобщо вкъщи си го практикувам легнала предимно и ако заспи така не я закачам и я оставях да спи при нас.И с бебо така мисля да действам.
За смяната на памперси, бебетата не винаги се изхождат на всяко хранене, освен може би докато са съвсем малки.За оригването, хубаво е, но не е задължително, освен ако напр. бебето не е с рефлукс.Дъщеря ми заспиваше на гърда и не винаги съм успявала да я оригна.

Нашето легло е подобо на това, което сте показали по-горе.В момента дъщеря ми го ползва като юношеско вече, но на нея ще купим ново, а това пак ще сглобим за бебо.

# 305

Аз за сега на тази съм се спряла защото и ние нямаме място за по голяма пък тези които са от плат не ми изглеждат и много стабилни

# 306
  • На север
Сега се връщам от уж първият безплатен ултразвук в болницата, която ще раждам. Както и очаквах беше пълна пародия. Първо не беше лекар. Може би беше акушерка. Второ на въпроса ми за изследванията за съсирването на кръвта, хемоглобина и тнт дори не ги погледна, а каза да говоря с лекар за тях т.е. личният ми, а той няма никакъв опит с тромбофилия и гледа само референтните стойности, които не са за бременни. На въпроса какви проби ми взеха предният път там, когато прокървих ми каза че не може да ги намери в системата и не знае. Взеха ми микробиология тогава и исках да знам каква че имам бяло течение сега. Бебето го измери с 8 см по-малко от колкото при Сигридов. Сложи ми термин 21ви и че ако до 2ри декември не родя щели да го предизвикат. Не видя кръв или нещо странно в матката. Според нея нямам двурога матка. За капак ми даде един лист и вика да я попълня като дойда да раждам. Аз очудено попитах няма ли да ме прегледат отново до тогава и тя каза че не било нужно. Не знам да се смея ли вече... Да им имам и здравната система!

# 307
Сега се връщам от уж първият безплатен ултразвук в болницата, която ще раждам. Както и очаквах беше пълна пародия. Първо не беше лекар. Може би беше акушерка. Второ на въпроса ми за изследванията за съсирването на кръвта, хемоглобина и тнт дори не ги погледна, а каза да говоря с лекар за тях т.е. личният ми, а той няма никакъв опит с тромбофилия и гледа само референтните стойности, които не са за бременни. На въпроса какви проби ми взеха предният път там, когато прокървих ми каза че не може да ги намери в системата и не знае. Взеха ми микробиология тогава и исках да знам каква че имам бяло течение сега. Бебето го измери с 8 см по-малко от колкото при Сигридов. Сложи ми термин 21ви и че ако до 2ри декември не родя щели да го предизвикат. Не видя кръв или нещо странно в матката. Според нея нямам двурога матка. За капак ми даде един лист и вика да я попълня като дойда да раждам. Аз очудено попитах няма ли да ме прегледат отново до тогава и тя каза че не било нужно. Не знам да се смея ли вече... Да им имам и здравната система!

Мале,ние плюем нашите тук,ама вашите просто са уникати!

# 308
Bella0509  в айко има същото легълце от пдч на промоция. Само дето е бяло или бяло и кафяфо. Сега в момента имат намаления и на матраци там https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=95890&sgid=51 🙂

# 309
  • София
Тази акушерка ми звучи като моята бивша АГ и тя така, само дето не им даде обходния лист миналия път в 4 месец, даже не ме и прегледа. Какво да ти кажа, явно както и тук ще трябва да ходите на частно. Аз съм озадачена как толкова бързо и категорично лекарите обаче казват, че имаш двурога матка или че нямаш такава. Все съм чела, че трябва лапароскопия или хистероскопия за да се постави диагноза, направо егати докторите.

# 310
Да ви кажа с опит от дървената кошара и сгъваемата,не бих разчитала за постоянно ползване на сгъваема.
Имам сгъваема ,която много я ползваме като ходим някъде,но не мога да си представя ,детето да спи там нон стоп,въпреки че е с хубав матрак.
Сега ако нямаш възможност за друга,го разбирам.
Едно време аз съм спала в кутия за хляб Wink и дядо ми отишъл и ми купил детска кошара.

Сгъваемите са олекотени и паянтови,за първите 2-3м ще свърши работа,но бебето като стане активно и да шава,да се изправя,за мен си стават опасни.
Иначе са идеални за през деня,ако стоите повече в хол или пък за игра.
Моят син освен да се обърне с нея,друго няма да направи.

Само ви обръщам внимание,всеки сам си преценява.

# 311
Много мои приятелки си отгледаха децата в сгъваеми кошари и в София и ние имаме такава, но не ми се виждат изобщо паянтови. Предполагам зависи и от марката.

# 312
  • София
Ние вече си купихме такова креватче. Това е единственото, което ни отговаряше на изискванията за размери, колелца, чекмедже и механизъм за люлеене. Със сигурност ще вземем и две преносими кошарки, едната ще стои при нашите, а другата при свекърите и ще я ползваме и за път.

# 313
  • На север
Ако ползвате люлеещ механизъм за заспиване детето не свиква ли така и после да е трудно да заспива без люлеене?

# 314
  • София
Нямам идея Simple Smile От приятелки знам, че е полезно да го има.

Общи условия

Активация на акаунт