КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 834
  • 921
  •   1
Отговори
# 435
И ние ще чакаме второ класиране за 51-во. Явно тази година балът е по-висок, защото спрямо миналата година би трябвало да влезем..
Това е единия вариант!Другия е доста деца да са се застраховали с Мон-ско училище,а да са кандидатсвали и в такова към МК.

# 436
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И ние ще чакаме второ класиране за 51-во. Явно тази година балът е по-висок, защото спрямо миналата година би трябвало да влезем..
Бал 380,25

Еха, значи и моят нямаше да влезе на първо, ако го искаше това училище! Той е с 377,5, ама предполагам на второ, като изпаднат тези от МК и борещите се за ЕГ и МГ ще падне доста балът!

gabrielas, честито, значи ще са съученици!  Hug Събираме се, значи, новият клас!  Grinning

# 437
  • Sofia, Bulgaria
Не съм, честито! Simple Smile

# 438
Да, обадиха ми се преди малко от художествената, че сме приети на второ класиране, явно информирането ще е лично по телефона. Ние освобождаваме мястото там, успех на другите, които чакат. 
В художествената ли освобождавате?

# 439
Ние сме приети на първо класиране в Райнов, както и очаквахме.  Grinning
Честито и успех!!!

# 440
Ние сме приети на първо класиране в Райнов, както и очаквахме.  Grinning
Честито!Ние ще участваме на второ класиране.Нашето първо желание е 51-во.
Желая ви успех!
Моят син е приет там, та може да съученици!

# 441
Бал 380,25
Успех! Стискаме ви палци! Така биха се събрали поне 3 форумски деца в 1 клас! Simple Smile
То и в Николай Райнов така се заформя Simple Smile

# 442
Ние сме приети в Н.Райнов по първо желание.Много се радвам,че дъщеря ми ще учи нещо,което иска.
Честито! Много се радвам за дъщеря ви!
Ако Н. Райнов беше по-близо и ние щяхме него да изберем. Мисля, че не сте сбъркали.

# 443
Знаете ли какви документи са необходими за записване?
Ще водите ли децата с вас при записването?

# 444
  • София
Някой има ли идея в НПГПФ към колко ще излезе калсирането?

# 445
  • София
Ние сме приети в Н.Райнов по първо желание.Много се радвам,че дъщеря ми ще учи нещо,което иска.
Ако Н. Райнов беше по-близо и ние щяхме него да изберем. Мисля, че не сте сбъркали.
Благодаря,много!Не ни е близо,както и 51СОУ не е.Колебаехме се много между двете, но дъщеря ми избра Н.Райнов.Може би е по-добре, предвид локацията, защото учат от 9ч.и не са на смени.

# 446
1. Заявление по образец - осигурява се от училището.

2. Свидетелство за завършено основно образование (завършен седми клас) - оригинал.

3. Медицинско свидетелство - оригинал.

4. Удостоверение за раждане - копие (оригинал за сверяване).

6. Актуални лични снимки - 3 броя.
 Това е от сайта на НПГПФ.За 51-во и Райнов не знам дали трябва медицинско!

# 447
Някой има ли идея в НПГПФ към колко ще излезе калсирането?
Най-добре звъннете да ги питате.
Ние нямаме шансове и не мисля да звъня.

# 448
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Благодаря,много!Не ни е близо,както и 51СОУ не е.Колебаехме се много между двете, но дъщеря ми избра Н.Райнов.Може би е по-добре, предвид локацията, защото учат от 9ч.и не са на смени.

На нас 51 ни е сравнително близо и с удобен транспорт, но предпочетохме Райнов, което ни е ужасно далече, със смяна на поне 2 транспорта, но пък си е специализирано училище само за изкуства.  Grinning Както обикновено, и в избора на училища подходихме емоционално.  Crazy

# 449
1. Заявление по образец - осигурява се от училището.

2. Свидетелство за завършено основно образование (завършен седми клас) - оригинал.

3. Медицинско свидетелство - оригинал.

4. Удостоверение за раждане - копие (оригинал за сверяване).

6. Актуални лични снимки - 3 броя.
 Това е от сайта на НПГПФ
Благодаря!!
За 51-во мисля, че не се изисква медицинско, но за Н. Райнов - да.

Общи условия

Активация на акаунт