КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 703
  • 921
  •   1
Отговори
# 720
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Не мисля,  че Дина е трол,  първо и аз я познавам от майките на тийнейджъри и след това е застанала с името си зад мнението си.  Simple Smile

Иначе мненията за фотографското и аз съм ги чела,  но не знам доколко може да им се вярва,  повечето са доста субективни и предполагам,  че едно будно и амбициозно дете може да научи каквото му е необходимо там.

# 721
  • София
Аз също съм подозрителна към новорегистрирани потребители,особено като се вижда само по едно споделено мнение.Дано все пак пишещите тук да искат да помогнат.Общо взето родители с деца в училищата по изкуства почти не пишат в бг-мама.Поне за Н.Райнов имаше и други мнения на майки,които отдавна са в темата,така че може би мнението на Дина не е само реклама.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 09:55 от gabrielas

# 722
И аз съм се интересувала от мнения , но те за всяко нещо винаги са противоречиви, защото всеки споделя на база собствен опит . Мисля ,че човек трябва да прецени сам за себе от  споделените  мнения , посещения до училищата и накрая усет. И винаги има изненади, които поради една или друга причина не винаги зависят от самото училище.

# 723
Gabrielas, мнението на Дина Христова-Игнатова за Н. Райнов е единственото мнение на този потребител. Регистрирала се е в същия ден, за да пусне едно единствено мнение. Не ги разбирам тези тролове. Това за мен  са хора, които първо не уважават себе си и затова не уважават и останалите.
Същата нагласена работа усещам и при прочитането на мнението за НПГПФ от майката, която случайно видяла темата. Аз смятам, че когато човек  не може да помогне, то поне да не вреди на хората, но разни хора, разни идеали. Тук целта не е някое училище да си направи реклама, а да си помогнем взаимно със споделяне на личен, а не измислен, опит.

Явно не сте прочели моето мнение за училището.

# 724
  • Sofia
МОЕТО МНЕНИЕ:

За всяко едно училище, директор, гимназия, ученици, съученици, колеги ... може да се НАПИШАТ и/ли ЧУЯТ какви ли не мнения. И субективни оценки. Всеки има право да има своя позиция, нагласа, отношение, наблюдение, представи, опит. Всеки гледа от своята си камбанария. Всеки е с различен мироглед, характер, темперамент, желания и очаквания. И има различни изисквания за себе си и околните. Не е ли така?!

ЗАТОВА, предвид горното - аз ще си слушам себе си, сина си и мъжа ми, вие си гледайте вашите си семейства - и в крайна сметка ДАНО НАКРАЯ всеки учи точно там, където ИСКА и където Съдбата го е изпратила. Точка. ... Че малко се ядосах и натъжих след последните няколко поста в тази тема.

# 725
А ти защо се натъжаваш и ядосваш? Другите също като теб са написали мнението си, споделили са информацията, която имат.
Никой на никого не налага какво да мисли. Всеки сам решава и избира.

# 726
  • Sofia
Защото имаше обвинени, затова.

# 727
  • София
МОЕТО МНЕНИЕ:

За всяко едно училище, директор, гимназия, ученици, съученици, колеги ... може да се НАПИШАТ и/ли ЧУЯТ какви ли не мнения. И субективни оценки. Всеки има право да има своя позиция, нагласа, отношение, наблюдение, представи, опит. Всеки гледа от своята си камбанария. Всеки е с различен мироглед, характер, темперамент, желания и очаквания. И има различни изисквания за себе си и околните. Не е ли така?!

ЗАТОВА, предвид горното - аз ще си слушам себе си, сина си и мъжа ми, вие си гледайте вашите си семейства - и в крайна сметка ДАНО НАКРАЯ всеки учи точно там, където ИСКА и където Съдбата го е изпратила. Точка. ... Че малко се ядосах и натъжих след последните няколко поста в тази тема.

Точно така, всеки преценява за себе си и не виждам защо трябва да го приемаш лично Вихрогонче.Вие сте си взели решението, така че не се ядосвай на различните мнения.Хубаво е,че има споделящи своя опит и впечатления от съответното училище.Дано да няма злонамерени такива, които да целят друго, защото аз лично се влияя.

# 728
  • sofia
Аз пък преди малко водих своеобразен диалог с директора на 51. СУ. Дали фактът, че не е особено в час с нормативната уредба, ще повлияе на решението ви да запишете децата си там?
То да беше само тоя директор - да му обясниш.
Иначе на конкретния въпрос - няма да повлияе на решението ми, или поне подобно условие никога не е било в списъка ми за плюсове и минуси. Много други фактори правят един директор добър.

# 729
Вихрогонче ми писа по вайбъра, че са им се обадили от фотографското! Приели са Алекс и до 16ч. трябва да се запишат. Те пътуват натам.
Свърши и тяхната одисея и се изпълни желанието им!
ЧЕСТИТО!!!!! BalloonBalloonBalloonParty TimeParty TimeParty TimeTadaTadaTadaTada

# 730
Вихрогонче ми писа по вайбъра, че са им се обадили от фотографското! Приели са Алекс и до 16ч. трябва да се запишат. Те пътуват натам.
ЧЕСТИТО!!!!! BalloonBalloonBalloonParty TimeParty TimeParty TimeTadaTadaTadaTada
Малееее,ЧЕСТИТА РАДОСТ НА Vihrogonche и сина й! Flowers Four Leaf Clover Голямо щастие!

# 731
  • София

Еее, всеки път отварях новите отговори с нагласата, че ще прочета тази новина. Браво и честито!
Късмет и на тези, които още чакат.

# 732
Малееее,ЧЕСТИТА РАДОСТ НА Vihrogonche и сина й! Flowers Four Leaf Clover Голямо щастие!
И вас ви чака същото!!!!! GrinningGrinningGrinningGrinning

# 733
  • София
Браво, най-после!Честито и от мен!
Каза ли в коя специалност?

# 734
  • София
 Е, че хубава новина. Радвам се за всички, които са приети в желаните училища. Дали някой има информация за Илия Петров всички места вече ли са попълнени.

Общи условия

Активация на акаунт