От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 695
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Оффф...

Аз имам няколко поръчки от ГГБГ и виждам, че веднага ги отразяват в профила ми. Направо съм възхитена и от снимките. Браво за новата им система!
GGBG нямат нова система.

# 361
...но явно копират неуспешната нова система на Габиели. Докато те я въведат, нищо чудно всички да предлагат това за да вдигнат цените си. 

# 362
  • София
За GGBG: снимките са само от Германия.

# 363
Да, може да е само от Германия, но все пак я имат тази опция. За мен е нова частта със снимките, при предишни поръчки снимки нямаше. Но така категорично да се твърди нещо на обратно, което виждам с очите си....

# 364
Темата е за превоз от Великобритания, не от Германия. Нормално е тези, които не поръчват от Германия и не я виждат тази опция да твърдят, че няма такава. Ако нещата се описват малко по-точно и където им е мястото, няма да има недоразумения, може би.

# 365
Да, мерси за уточнението. Дано да има скоро такава опция и за доставките от Великобритания. И спирам до тук по темата със снимките.

# 366
  • Sofia
Темата е за превоз от Великобритания, не от Германия. Нормално е тези, които не поръчват от Германия и не я виждат тази опция да твърдят, че няма такава. Ако нещата се описват малко по-точно и където им е мястото, няма да има недоразумения, може би.

Така е, но за тази цел трябва да има и малко мисъл...

# 367
То след брекзита не знам до колко ще е изгодно да пазаруваме от там. Ще видим де.
Кога беше brexit-а, май се разбраха последно, обаче аз забравих.
Иначе аз харесвам пазаруването на Англия и се надявам да се разберат нещо, защото колкото пъти ми се налага да поръчвам от Америка ми излиза солено. В смисъл 30% от стойноста на предмета.

# 368
  • Sofia
В смисъл 30% от стойноста на предмета.

20% e ДДС-то.

# 369
В смисъл 30% от стойноста на предмета.

20% e ДДС-то.
Да правилно, нещо не съм догледал. За малки пратки е ОК според мен, обаче примерно 7 кг х $10, и ДДС отгоре идва малко нагорно. Все пак някои неща ги има само в САЩ или цените там са много ниски и е изгодно, но винаги предпочитам Англия.

# 370
Скрит текст:
Става въпрос за Gabco, въпросът ми е - преди бях избрала като опция доставка в склад Русе. Сега видях, че само се е сменило да бъде доставка до офис на Спиди (няма опция до склад Русе). Това означава ли , че ще ми бъде начислена е вътрешна доставка в БГ, освен 2.20лв на кг за транспорта?

Да, разбира се, че точно това означава. GabCo вече нямат склад в Русе, както писахме наскоро. Няма как да ти доставят пратката, освен чрез вътрешен куриер. Peace

Благодаря за бързия отговор. Отдавна не бях пускала поръчка, но си проверих профила и там си ми стоеше запазено Склад Русе. Сега като пристигнаха пратките в склада им в UK и те са го сменили на доставчик. Ще мисля варианти, мерси мн.

Здравейте, имам следният въпрос, т.к. звънях да говоря с Gabco за моята ситуация (проблемът със склад Русе). Бяха доста груби, директно ми казаха че сама съм си виновна. Също ме информираха , че били пратили уведомителен email , че вече няма да има други складове , само в София. Някой получавал ли е такъв email, защото аз не съм и го обясних това по телефона. И не видях никъде на видно място в сайта да пише, че складове има само в София и във ФБ страницата им също търсих информация.

Доста съм разочарована от отношението по телефона, исках само да им обясня (не съм правила на въпрос да ми плащат пратката или нещо такова).

# 371
  • Sofia
Здравейте, имам следният въпрос, т.к. звънях да говоря с Gabco за моята ситуация (проблемът със склад Русе). Бяха доста груби, ...

А, това не е нищо ново за тях.

# 372
  • София
Здравейте.
Поръчвам за първи път с GGBG. Дава ми в сайта, от който поръчах, че преди малко са ми доставили пратката на техния адрес. След колко време да очаквам да се появи в профила ми?
Благодаря Flowers Hibiscus .

# 373
  • София
Покрай черния петък изобщо не знам дали можем да очакваме отразяване на пратки в системата... Миналата година по това време пак беше мазало, чак сряда/четвъртък получавах мейл, че имам пратка, при все че е пристигнала в понеделник при тях...
Може би не смогват да отразят всяка пратка. Ако до другата седмица не се появи, бих звъняла да ги питам (в софийския офис).

# 374
Аз не съм получавала такъв имейл от Габко, имах същия проблем със склад Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт