От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 340
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Ако нямат коректно отношение докато правят бизнес скоро няма да го правят.

# 451
Добра новина: http://enterprise.bg/blog-news/cifrova-ikonomika-es/
Да видим кога ще е действителност не само на хартия. т.е. от днес на хартия Simple Smile.

# 452
До ползващите GGBG, когато за курса пише примерно 492/25.11.2018, това сигурно ли е, че е тръгнал на 25то число, колко време пътува курса от Англия до България?

# 453
  • София
Да видим кога ще е действителност не само на хартия. т.е. от днес на хартия Simple Smile.

Това е много добре, но аз имам такива проблеми предимно с английски сайтове (като All beauty, който има страхотни цени за разни редки парфюми), а нали Великобритания напуска ЕС, така че пак няма да са длъжни да го спазват.

# 454
До ползващите GGBG, когато за курса пише примерно 492/25.11.2018, това сигурно ли е, че е тръгнал на 25то число, колко време пътува курса от Англия до България?

То по принцип трябва да имате мейл че пратката ви е в скала в Англия ,после как е пристигнала в Бг накрая ,че е обработена и може да си я вземете, кога изпращат кога не ,иначе другите магазини  били некоректни и спъвали работата.

# 455

Това е много добре, но аз имам такива проблеми предимно с английски сайтове (като All beauty, който има страхотни цени за разни редки парфюми), а нали Великобритания напуска ЕС, така че пак няма да са длъжни да го спазват.
Така е. Въпреки всичко, за момента са в ЕС и предполагам трябва да го спазват.

# 456
492 на GGBG днес са го разтоварвали в 15часа.

# 457
Аз си взех част от нещата от курс 492 още в събота.

# 458
Аз си взех част от нещата от курс 492 още в събота.
Разделен е на 3части.Казаха ме че имат още да разтоварват а сега де?

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 10:25 от cia_maritima

# 459
Извинете, че ще попитам тук за Германия, но намерих една доста стара тема, а доста хора ползват Габиели от там
Някой има ли информация какво се случва с курсовете от Германия? На 25ти все още стои като платиран, а трябваше вече да е пристигнал. Имам доста пратки покрай черния петък от там, част от тях подаръци и почвам да се притеснявам ще дойдат ли навреме.

# 460
  • София
при габиели е мазало с новата им система, която ние не виждаме.
изобщо не е актуална информацията на настоящия сайт.
и аз чакам немския курс, но мейл нямам още.
дано по-скоро си въведат каквото ще въвеждат, защото е досадно ровенето на мейли.

# 461
при габиели е мазало с новата им система, която ние не виждаме.
изобщо не е актуална информацията на настоящия сайт.
и аз чакам немския курс, но мейл нямам още.
дано по-скоро си въведат каквото ще въвеждат, защото е досадно ровенето на мейли.
Той трябваше да е пристигнал вече, но като си гледам имейлите имам само за пристигнали в Германия пратки, нямам мейли, че са тръгнали от там насам, което ме навява на мисълта, че камион от Германия не е тръгнал.

# 462
  • София
аз имам мейл, от 26.11, че ми е тръгнала пратката.
даже за пълнота са ми го изпратили три пъти  Crazy
курс 286.

# 463
И аз имам имейли (от 26ти) за всички немски пратки, получени до този момент, че пътуват за БГ с курс 286. Немските обикновенно започват да ги раздават в 14ч всеки вторник. Има време да изпратят инфо за днес.

# 464
Аз още си чакам пратките от курс 492 на ggbg. Голямо бавене. Утре детето има РД и част от подаръците няма да си ги получи.

Общи условия

Активация на акаунт