С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 462
  • 259
  •   1
Отговори
# 15
Такаа.......
Вчера много гадно ми беше - бях се накиприла да хотя на протест и после да си направим хубава разходка по центъра, но ме уплаши времето, защото бях без кола! После ни наваля дъжда, докато си взимахме храната, после Калина за пореден ден отказа да яде.... и така.......
и установих, че от трите дена диета съм качила 1,5 кг #Crazy #Crazy #Crazy и спрях Crossing Arms

Оплаках се, все още се боря неистово с всеки признак на депресия, който доловя у себе си Mr. Green Но, това е защото напоследък съм по-свободна Mr. Green Thinkingвярвате ли ми newsm78 сега като ме налегнат пак задачите, никакво време за депресивни мисли не ми остава, а и да ги има, нямам време да им обърна внимание!
Фроска, аз също все още се колебая, а времето си лети! Бях си харесала едно много непретенциозно заведение на кръстовището до Лаута под едни дървета...Поканила съм си гостите, ама нещо от заведението ми отговарят много уклончиво и..........
Бренин, къде е това заведение Embarassed Rolling Eyes
Моля Пловдивчани да ми кажат къде се правят торти за РД - аз само за едно място се сещам, но не знам дали още съществува сладкарницата Blush Embarassed - оттам ни беше сватбената Sunglasses

# 16
Здравейте!

Честит рожден ден на Симона. Нека расте здрава и щастлива и само да радва мама и тати!
И аз съм в лошо настроение, май е от времето  newsm78 Може и да не е това причината... И аз съм сприхава на моменти и после съжалявам за това...а бе луда работа.
Тази сутрин Стилян не иска да яде - за първи път. Дали не е болен, пак се притесних и започнах да си мисля лоши неща. Случвало ли ви се е детето да пропусне цяло ядене. Моля, споделете ми, защото ще изперкам.

# 17
Ваня, споко! Simple Smile
Калина е пропускала цяло хранене, после още едно и после - и така се събра почти цял ден - яде чак на вечеря, ама с какъв апетит #Crazy и какво количество погълна Rolling Eyes #Crazy
Не се притеснявай - и на големите понякога хич не ни се яде Peace

# 18
Честита ни нова тема!
Вижте с каква прическа е Хрис

# 19
  • No Line On The Horizon
Моля Пловдивчани да ми кажат къде се правят торти за РД - аз само за едно място се сещам, но не знам дали още съществува сладкарницата Blush Embarassed - оттам ни беше сватбената Sunglasses

Аз се сещам сладкарница Неделя, Скалата /до радиото и телевизията/, Виенския салон /с/у Мак Доналдс/, сладкарница Радосвета /с/у Юниверс и Евъргрийн-а на бул. България до бившата сладкарница Луксор/. Аз съм взимала торти за РД от всички тези места и смятам на Флора да взема от Виенския салон.

Това е тортата на Мия за 3 РД от Виенския салон

# 20
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Симона!
Расти обичана и добра, за радост на мама и тати!
[/color][/color] newsm18
Ваня и Косара много често не ще да яде. Дори от няколко дни е невъзможна. Нито си иска обяда ните следобедната закуска. Със зор яде няколко лъжички и после рев и писъци. Явно си е до настроение, а и като гледаш какво е променливо времети и на нас как влияе е нормално и на мъниците да се отразява!

# 21
  • София, център
Леле, аз преди 2-3 седмици бях изпаднала в някаква депресивна дупка, щях буквално да изперкам!

Ама, нейсе, отмина ми.

Случва се на всички, Илианче, не се стряскай!

# 22
Честит Рожден Ден, Симона!!!
Здраве, щастие и много късмет!

baloni bdbaloni baloni

И сега да се оплача, нещо май една година по-късно ме улавя "следродилната" депресия Cry
Аааааа, без такива, ще мина да те видя как си, може да се поразвеселиш  Grinning, то до тогава дано е отминало, де...Ние сме на почивка от 15 до 22 юли, ако успеем да се организираме ще звънна да се видим.
Радвам се, че ви харесва хотелчето  Hug

# 23
Да благодаря още един път на Хотчето за чудесната идея на първа страница!

# 24
  • София
Хайде и аз в кюпа! Станала съм ужасно сръдлива и се засягам от най-малкото нещо Rolling Eyes Само Емма ме радва. Предполагам, че е период и ще отмине. И на Бубаната й се бях разсърдила преди малко, че минава през темите без да чете, но й се отсърдих вече  Mr. Green Здраве да е!

Али, хубаво, с нова прическа си, честито! А снимки??? И на Мелата сме й забравили физиономията  Confused. Много си несериозна, да знаеш  Naughty

За пловдивчанки - свекърва ми взема страхотни торти, но не знам от коя сладкарница. И сватбената ни беше оттам. Много са вкусни и ги правят както ти искаш.

Хрис е много сладък  Heart Eyes

# 25
И на Бубаната й се бях разсърдила преди малко, че минава през темите без да чете, но й се отсърдих вече  Mr. Green Здраве да е!

newsm43

# 26
Ама наистина е страхотно оформлението на първа страница!!!!
Хотче,  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 27
  • Петрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА! newsm59 newsm59 newsm59
ДА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА!Весел празник на мама и на тате!

# 28
Много весела първа страничка, Хотче

# 29
Само аз ли не виждам публикуваните снимки на дечица  Sad ?

Общи условия

Активация на акаунт