С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 494
  • 259
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! И мен една треска ме тресе. Незнам какво да правя за рождения ден, а той е в сряда. Поръчах торта от Неделя 25 парчета, но сега ми дойде друго на акъла да направя рождения ден в сряда с роднините, а през почивните дни с деца и приятели. Но кажете ми какво да я правя тази голяма торта, като всичко на всичко роднините ще са около десетина човека. Как не помислих по-рано #Cussing out. И с това време мислех да запзвам места в едно заведение което си има лятна градина, но сряда го дават да вали, а и нашата рокля дето се вика е с гол гръб без предница, с презрамки де. Тук в Габрово няма заведение където да се съберем големи хора и деца и на двете поколения да им е добре #2gunfire. Питам съпруга какво мисли как да го направим , а той ми казва както го организираш.  Ох оплаках ви се.
Фроска момичетата са много сладки. И аз ги къпя заедно моите сладури.
Хрис малкия е голям бонбон.

# 121
  • София
ehooooooooooo!
Как сте момичета?
Бях на 1 юни на парти в Барбарони. Беше готино, но много тясничко ми се стори!
А и клоунът и принцесата, въобще не забавляваха младеща, таа цялото родителски войнство беше в детския кът и снимаше или се играеше с детето! Иначе е новичко и много приятно!

Ние наптавихме някоко крачки самички Joy Joy Joy. Много е смешна Мелина-боболона!

А и мен ме погна треската за РД-то, и сего обмислям как, къде какво?

# 122
  • София, център
alex М, веднагически ти давам идея - голямата торта запазваш за събота, а за сряда си купуваш една мъничка тортичка, или си правиш такава!

Голямата торта при всички случаи ще издържи до събота, но нищо не ти речи да се обадиш в Неделя и да ги помолиш да ти изпълнят поръчката не за сряда, а за събота!

# 123
  • София
Здравейте и от нас

Ние се завърнахме от Сандански. Изкарахме страхотно. На Дара й се отрази много добре. Напоследък беше загубила апетит и беше болничка доста, но там се възстанови, минаха й всички хрипове и й се отвори страхотен апетит. Днес ме стресна сутринта, защото като се събуди цялата беше в червени големи петна. Бяхме на лекар и тя каза, че е някакво хранително натравяне. Много съм уплашена, защото ми каза да я наблюдавам и ако не й минат до няколко часа трябвало да я поставят на системи. Сега я държа будна и я оглеждам през 5 минути.

Искам да честитя на всички дребчовци рожденните дни. Да са много здравички преди всичко и много палави умни деца.
Ние ще празнуваме рожденния ден на Дара в Ментов носорог или Барбарони. Запазила съм и двете места, но още се двуумя. На общия ще дойдем. Сама да е живот и здраве. Чао засега и стискайте палци.

# 124
Лелеее Лилу, егати и изказването е направила тази майка. За мен това е невероятен празник, естествено че ще го отпразнуваме подобаващо. Чакам този момент толкова отдавна, че никакви такива изказвания няма да ми затъмнят радостта от щастливото събитие. А и ще я снимаме постоянно малката с камера, така че ще се гледа като стане достатъчно голяма за да разбира, и да се радва Hug

Пожелавам ти незабравим празник и на теб с твоите сладки мъже HugЦелувки на Жорко и Стефи.

# 125
Здравейте момичета Simple Smile,
Минавам пак за малко за да ви пожелая успешна седмица. А и Божи е решил, че майка му не трябва да стои пред компютъра. Като ме види седнала на бюрото или някой кабел ще дръпне или ще рестарира компютъра.
Женя, бързо оправяне на Дара-дано не се стигне до системите.
Ybag, честити първи крачки!
Моят синко и намерение няма скоро да прохожда Sad. Но това не пречи да си прави белите.
Съкровищница, много късмет на изпита!
Лилу,  не и обръщай внимание на тази майка. Аман от компетентни. #Cussing out.
Ина, много е сладък Хрис!
Илианче, благородно ви завиждам за морето. И на мен ми се иска, но в петък направих една бъбречна криза и сега само море ми трябва.
Доскоро мацки!

# 126
Фроска двете малки госпожици са прекрасни - много са сладки, любима ми е снимката на която кака цунка малката си сестричка - много мило. Само искам да попитам - забелязах един контакт до кошарката на малката на стената - не ви ли е страх да не би да бърка вътре - ние редовно пазим контактите че ни е много хубаво да бърникаме в тях когато мама забрави някой предпазител махнат.
Ина и Хрис е голям симпатяга и как само позира. Браво на голямото момченце.
Лилу не позволявай на такива "индивиди" да ти развалят прекрасния празник и намерения - тегли чертата и забрави - не си струва - повярвай ми. Много цунки на двамата сладури.

# 127
Здравейте момичета!
Бързам да честитя отминалите рождени дни и да пожелая весело изкарване на предстоящите! Да са ни живи и здрави дечицата! Как бързо отмина тази година като един миг! Разбира се поздравявам и майките и татковците и всички, които помагат с гледането Simple Smile
Джена, дано Дара бързо се оправи! Но когато Марк беше целия червен - големи, подути, горещи червени петна, алергията му мина чак след 3 седмици като ту изчезваше на едно място, ту се появяваше на друго - така че да си предупредена и да не се паникьосваш ако е съшщото. На мене ми се ревеше като го гледах такъв, така че те разбирам напълно.
Ние рождения ден го празнувахме с майките на 1 юни, а със семейството в събота. Вкъщи бяхме 5 деца и майките им и много се забавлявахме - мисля, че им хареса. Имаше много балони, хубава и вкусна торта ъс смърфове, мини сандвичи на франзела, безалкохолни и бира. Децата много се забавляваха и макар че беше следобяда никой не спа чак до 5 часа, а после всички се отрязаха и си починахме:-)
Лилу, не се връзвай! Празненството не е само за децата, но и за родителите и важното е, че всички ще се забавляват, пък какво като нямало да си спомнят - нали за това са камерите и фотоапаратите?!
Бяхме на моренце 24-28 май и също си изкарахме добре, макар че постоянно се занимавахме с Марк . Сънчо, надявам се и вие да сте си изкарали добре!

# 128

Ина, благодаря. Хрис е голям сладур, а лодката страхотна. Ние като живеем в малко жилище без тереса/усвоена е/, не можем да си позволим такива неща за Стилян.

jenap, дано всичко мине леко  Praynig И моето диване е с пъпки, но ситни, незнам вече от какво са, писна ми да ходя по лекари  #2gunfire

Лилу, за пръв път чувам някоя майка да има такова мнение за едно толкова щастливо събитие за семейство Shocked Shocked. Незнам що за човек е, но си е за нейна сметка. Да не ти пука!

# 129
Здравейте и от нас!
Тук времето се развали, заваля, задуха и загърмя и следобед ще си стоим в къщи  Sad, а бях наумила да подстригвам Ицко. Много мразя така като имам планове и времето да ми се подиграва.
Ина, Хрис е много сладичък, сигурна съм, че много се е забавлявал с лодката.
Фроска, ще ги изям твоите палавници   love001, сигурно ви е много весело  newsm68
Лелеее, всички каква треска ни тресе за тези рождени дни, дано времето да е с нас  Praynig
Галче, мястото за рождения ден е идеално  Peace Дано да успееш да вземеш изпита от първия път, винаги ми бяха казвали, че държавния минава по-лесно от обикновен изпит и при мен наистина беше така, дано и при теб да са благосклонни.
Таня, бяхте ли на море, как изкарахте, случихте ли време? Нищо не пишеш за Марки, какви подаръци получи?  Whistling
Жени, дано бързо отшуми обрива. Скоро не си ни показвала малката сладурана, затъжих се за сините й очи  Blush
Ибаг, честити ви първи стъпчици, да стават все повече и все по-смели.
Алекс, имаш време да промениш поръчката, вместо тази голямата, две по-малки една за детския рожден ден и една за възрастните. И ние в нашия град нямаме подходящо заведение за деца и възрастни. Та и аз реших на единия ден, т.е. на деня да си направя детския, а на следващия за останалия народ, които консумира алкохол и пържли.
Лилу, аз не бих й мълчала на тази госпожа  Naughty
Vania Ganeva вашите пъпки да не са от претопляне, да не го обличаш повече  Rolling Eyes Дано да са нещо безобидно и да минат скоро.
Хамелионче, какво си намислила за рождения ден на нашето бонбонче, ще каниш ли много хора?

Противно на прогнозата за времето аз ви желая слънчева седмица, много усмивки и приятни емоции.

# 130
Джена, добре сте се завърнали  Hug
Стискам палци да отшуми обрива бързо и да е нещо съвсем безобидно  Praynig

# 131
  • No Line On The Horizon
Фроска двете малки госпожици са прекрасни - много са сладки, любима ми е снимката на която кака цунка малката си сестричка - много мило. Само искам да попитам - забелязах един контакт до кошарката на малката на стената - не ви ли е страх да не би да бърка вътре - ние редовно пазим контактите че ни е много хубаво да бърникаме в тях когато мама забрави някой предпазител махнат.
hamelionche, това е кошарата на Мия и в нея Флора сама не остава. Но тези дни съм решила да купя предпазители за всички открити контакти.

# 132
Забравих да кажа,
вчера и днес малкия прави по 4-5 крачки сам  Mr. Green . Много му се радваме  Hug

# 133

И моето диване е с пъпки, но ситни, незнам вече от какво са, писна ми да ходя по лекари  #2gunfire

Къде са пъпките?По коремчето и отзад на гръбчето в средата ли?Ако са там значи е от топлото.Обличай го по - леко и му ги мажи с лавандулов спирт или преди лягане го къпи със слънчева вода.

# 134
  • No Line On The Horizon
Забравих да кажа,
вчера и днес малкия прави по 4-5 крачки сам  Mr. Green . Много му се радваме  Hug

Браво на Ники. Айде, леко и безаварийно прохождане.

Общи условия

Активация на акаунт