С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 030
  • 805
  •   1
Отговори
# 150
Аз живях с момиче, чиято майка идваше да й носи храна в кутии. А един беше довел баба си от Грузия да го гледа. Така че всичко има.

# 151
  • Пловдив
А един беше довел баба си от Грузия да го гледа. Така че всичко има.

Хахахахах... не е смешно, но се смея с глас. Като докара някоя мадама баба и двамата ли гледаше? Това ме подстети на вица за първата брачна нощ, легнали младоженците, правили каквото правили, на него му се допило вода и казал на булката. От другата стая: “Петко мама, никаква студена вода, че си изпотен и ще настинеш”.

# 152
  • София
Ама не сте ли чувала маминият да ходи да си носи прането при маминка и храна в буркани.

Чували сме, дори си имаме съфорумка, чийто мамин го прави......

# 153
  • София
Много те харесвам? Много ми приличаш на майка ми ! ми каза един на първа среща. Всичко приключи в този миг, а инак не беше започнало зле. Готин, образован, висок  мъжага, със самочувствие. 😁

# 154
Ами затова трябва студенството да е в различен град от родния , даже и университет да има в него. Много помага да си развиеш способностите в битов план.
НЕ е задължително да се случи описаното от теб имам наблюдения преки.

# 155
Ама не сте ли чувала маминият да ходи да си носи прането при маминка и храна в буркани.

Не бъркай бурканите с чистенето на кочината. Бурканите са заради ограничения бюджет на студента.
Тези с неограничен не разчитат на буркани, защото всички кръчми са техни. Т.е. спокойно се хранят навън.  Laughing

# 156
  • София
Много те харесвам? Много ми приличаш на майка ми ! ми каза един на първа среща. Всичко приключи в този миг, а инак не беше започнало зле. Готин, образован, висок  мъжага, със самочувствие. 😁
По моите наблюдение, мъжете наистина подсъзнателно или съзнателно търсят жена, която прилича на майка им. Със свекърва ми, лека ѝ пръст, наистина бяхме доста еднакви. Еднакво отношение към семейството, еднакви ценности, еднаква чувствителност. Майка да ми беше нямаше да си приличаме толкова. Сега със снаха ми наблюдавам почти същото.
Скрит текст:
Между другото, и трите сме една зодия.  Grinning
Този човек просто си го е бил осъзнал и казал директно. Не бих се обидила, нито отдръпнала заради това.

# 157
  • София
И моята майка ми носи в храна в кутии. Луда работа! Огромни количества грис-халва, която никой освен малкия не яде и то по малко.
ММ се дразни на това. Той пък готви като за 6 членно семейство.

# 158
  • София /Абсурдистан

Чували сме, дори си имаме съфорумка, чийто мамин го прави......
И не е  само една Simple Smile Масово е. Чак се чудя - наел си квартира, баня имаш, балкон / двор с простир  имаш, често хазяите предоставят и пералня, що трябва да влачиш мръсното пране през цяла БГ. Явно кунки са в гъзунки, по- лесно е да изгърбим мама.

# 159
И аз имам приятел, който носи в дома на майка си, но село, тя да му пере дрехите..Също така, при прибиране, носи купи с пържоли, омлет(?!), кюфте, кебапчета или бутчета. Чак ми е странно, особено за омлета, толкова ли е сложно един мъж да го направи, че майка му да го гласи... Лошото е, ме така възпитават мързели...

# 160
От мама е безплатно...  Wink

# 161
  • София
Нямаше го и ми беше малко мъчно, обаче дойде и стана бомба!!! Куфар, дрехи... Все едно гледам трето дете! А нещата, които той трябва да направи, защото аз просто не мога, не ги е пипал от месеци! Накрая някой кран ще избухне просто!

# 162
Като по млада се сещам, че сина на съседите през деня чакаше майка му да си дойде и да му направи сандвич. Не беше нито студент, нито работеше. Седеше си в къщи. За домакинстване хич и дума не можеш да стане. Тогава беше на 21-22, сега не го знам как е вече. Една година е по малък от мен, значи 34.
Скоро не съм го мяркала - може да се е задомил.

# 163
  • София
Сега сигурно си е намерил някоя като потребителката по-назад и се цупондри, че не му е направила закусчица. Вечната спирала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 164
  • София
Като по млада се сещам, че сина на съседите през деня чакаше майка му да си дойде и да му направи сандвич. Не беше нито студент, нито работеше. Седеше си в къщи. За домакинстване хич и дума не можеш да стане. Тогава беше на 21-22, сега не го знам как е вече. Една година е по малък от мен, значи 34.
Скоро не съм го мяркала - може да се е задомил.
Те тези "мъжаги" са "женени" за мама... каквото и да се случи с тях си остават женени за мама цял живот
Ама ние жените сме си виновни... отглеждаме мамини синчета/ пък и щерки някой път... после се "захващаме" да поемем щафетата с отглеждане не сина на друга женица, под формата на съпруг и край няма... Дълга тема е това.
Някак българката е с психиката на слугиня и по отношение на деца и по отношение на мъж ( със съжаление го казвам)... и колелто се върти... Колко битки трябва да водим, за да спечелим войната.... едва ли ще стане скоро...
Момиче / момче расло в такава среда и семейство как да живее утре? Пак така...

Общи условия

Активация на акаунт