С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 128
  • 805
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Айде сега не ритайте паднал. Като иска и 6-то ще роди.

# 391
Аз онемявам пред решението на някои жени да раждат на други мъже след 2- 3 деца и неуспешен брак. Как пак тръгват с надежда и вяра в любовта. Не знам смелост ли е, безумие ли. Едвам се навих да имам второ и то след 7 години от моя мъж. Знае ли човек какво ще му дойде....

# 392
Защо не, ако и жената го иска. Проблем е, когато е в услуга на милото.

# 393
Мама на 4, само това, че имаш малко дете от сегашния ти мъж ли те задържа при него? Защото казваш, че финансите няма да са проблем.

# 394
Ами поздравете се, че сте толкова разумни и пресметнали рисковете и не пишете повече излишни съвети. Навила се е жената, родила е. Кой колко деца ще има си е негова работа.

Във форум бг-мама жени онемяват, че друга жена била родила - уау какво чудо!

# 395
  • София
Айде сега, капаро ще наричате едно бебе... И вие едва сте се навили на второ, ами мога само да ви съжалявам аз,  например 😁
  То висша форма на егоизъм е туй... горките ви деца. Добре ли звучи тоз коментар?

# 396
Не ни пречи, че е родила 4. Просто много бързо е родила последното. Можело е да каже - да се съберем, поне година да поживеем, пък тогава.

# 397
  • София
Ако е в услуга на милото е капаро, да.
Ако е щото непременно иска да има 4-5-6 деца, защо не е продължила след раздялата с донорство, примерно?
Тук вече не коментирам конкретен потребител, не ми слагайте думи в устата, моля.

Истината е, че много жени раждат до откат, щото като се появи нов мъж, трябва да му "дадат" нещо. Жалко е и дори бих го нарекла снасяне, не раждане. С ясното съзнание, че ще ми изтрият коментара, щото не е удобен.

# 398
Е забравила е първо да се посъветва с форума , да събере ум и разум, да подложи мъжа на хитри тестове и какво още беше...?

# 399
Не съдя. Всеки живее както иска. Кое е егоизъм и кое не е друг въпрос. Казвам какво мисля. Скоро една позната се разведе с две деца . За няколко месеца си намери мъж и му роди бебе. Точно това и споделих.

# 400
  • София
Не ни пречи, че е родила 4. Просто много бързо е родила последното. Можело е да каже - да се съберем, поне година да поживеем, пък тогава.
Написала е защо е бързала и е играла на руска ролетка. Не казвам, че за мен това решение е правилно, то така или иначе, със или без форумното одобрение, четвъртото дете е факт. Важното е, че има финансовата възможност да ги гледа и четирите, което и позволява да му бие шута и да дишат спокойно.

# 401
Което разбира се, е много страшно - но това е за теб. За нея явно не е. Мен не ме бърка хората ще имат ли деца, ще нямат ли, стига ако имат да ги гледат без насилие.

# 402
Бианка, не ме рабирай погрешно. Аз съм страхлива и недоверчива. Има хора се впускат в живота и вземат смели решения. Това е темперамент, характер. Когато говорих с моята позната и тя сподели какво и се случва наистина ме изуми. Възможно е да е правилно, кой знае.

# 403
Трудно има промяна без смелост и смели решения, за ужас на околните Simple Smile

# 404
Не че нещо ,но кой знае колко от пишещите тук откриовено замазват  и  лъжат дори за живота си ,но дават акъл.Не познаваме никого реално, поне  в семейството му, ако и  някои да са се виждали на кафе примерно.Та всеки сам решава за деца и  всичко.Ако тръгнеш с недоверие и  изнудване на  партньор едва ли ще стигнеш до друго освен раздяла.Явно мама на 4 е искрен човек,  уверена е в себе си и не и пречи да отреже  и втори мъж.Исках да кажа ,че подкрепям  една дама по рано за  нагласите във форума и  реалностите-всеки тук красив дет се вика и току избухне нещо грозно.Да ви издам една тайна , тук няма  някакви  извън стандартите успели и силни и  върховни ,тези нямат време за форуми  нонстоп ,те имат други  неща да оправят.Тук са редови обикновени хора ,малко повече  устроени или  не в живота.
Вярно  е,е не раждат жените  много, за това  е странно на някои, но  щом може някой и  иска деца ,какво по хубаво има.Стига някой потник да не им лази по нервите на всичките.

Общи условия

Активация на акаунт