С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 107
  • 805
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Тази история доказва какви са обикновено описваните във форума високопарни животи и връзки наяве.
Нищо лично.

# 376
В такъв случай, да се надяваме, че няма да изпадаш в дълбокомислие на тема “кой ще ме вземе с 4”.
Отново съгласна със Сапфира. И аз не те разубеждавам.

# 377
The Catcher, какво точно искаш да кажеш? Звучиш доста злобно - защо?

# 378
Не е злобно. Така е, винаги когато очакванията надминават нагласите и възможностите.

# 379
Това, че някой е споделил за проблем, и вече се заговори за "високопарни животи"? Къде са те тук? Тук темата е с какво ви дразнят мъжете

# 380
  • София
На теб все ти звучат злобно.
Искам да кажа, че в тоя форум половината са на върха на осемнайстия облак на думи, а реално се оказва, че са зле. Няма злорадство, тъй като по принцип харесвам потребителката. Констатация е.

# 381
Тази история доказва какви са обикновено описваните във форума високопарни животи и връзки наяве.
Нищо лично.
Няма връзки без проблеми. Просто, като си свързан с някого чрез десетилетия съвместен живот, деца, имущество и все пак хубави неща, гледаш да оправяш проблемите. Е, някои проблеми не се оправят. За мен изневярата е такъв Рубикон. Дори еднократна, дори "само секс". Или ако ме удари - само веднъж стига. Другото - всякакви зависимости. За други хора има други непоправими неща.
Ако сега се разделя с мъжа ми и реша да се обзавеждам с нов, не бих съжителствала с никого (за раждане ми е и късничко, макар че не съм напуснала фертилната възраст). Прекалено много проблеми, прекалено много рискове, прекалено лесно е да се разпадне връзката. Може би на по-стари години, когато ме напуснат децата окончателно, бих се събрала да живея с друг човек. При изрядни имуществени отношения и без никакви финансови рискове.
Но това е на теория. Животът си има своя логика и свои изненади.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 21:06 от Анонимен

# 382
Аз се сещам само за 2-3 потребителки, които сами се хвалят постоянно.

# 383
  • София
Да, съгласна съм, но по поста ти съдя, че може би не си ме разбрала. Simple Smile
Просто ми прави впешатление, че една немалка част от потребителките тук рисуват живота си като страхотен, имат най- разбраните мъже, най- хубавата къща, най- спокойноте деца. И изведнъж се оказва, че нещата не са точно така. Повтарям, не е злорадстване, а недоумение защо така се представят нещата в един форум, който не е реалността, не е животът ти, цъкаш хикса и се връщаш към истинското си ежедневие. Кому е нужно.

# 384
Виждаш други неща явно, съвсем малко са хората, които се презентират по този начин. Е, аз не чета в Красива мама и други такива, може там да е друго Simple Smile

# 385
Навсякъде е така, Бианке Simple Smile

# 386
Е то това отдавна си го има - в някоя тема примерно си казвам нещата в реален вид (децата не са перфектни и ме ядосват, а жилището ми започва да отеснява) и отсреща почва едно ожалване и едно разказване на супер животи. И после отиват в темата за оплакванията и си казват, че филмът не е шведски, а съветски...ама ще кажеш, че са минимум херцогини, ако трябва да ти намекнат колко си зле всъщност.

# 387
Не съм толкова навътре в нещата явно

# 388
  • София
Това само ми показва, че той не зачита моите чувства и желания, а си кара през просото, само да си начеше малкото его.

Като осъзнаваш това защо побърза да му родиш дете?
Или мислеше, че така ще сте голямо, задружно семейство и ще го вържеш за себе си.
Да ти се води мъж, покрай общото дете, да не си сама.
Станалото, станало. Сега  мисли как да ограничиш щетите.
Трябва и твоите деца, и общото бебе да са доволни и сигурни в майка си.

# 389
  • София
И не раждай пето.
Който иска да е с теб, ще си се гледате. Няма нужда да даваш капаро.

Общи условия

Активация на акаунт