С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 114
  • 805
  •   1
Отговори
# 420
Дренка, съгласна съм но като е искал семейство само със свои биологични деца, да е взел някоя мома. Няма виновни в случая. Той е имал очаквания, които аз не съм оправдала, както и обратното. Сега предлагам да си стиснем ръцете и да продължим напред. Ха дано, ама надали!

# 421
Ти го виждаш клюка, аз - факт, Абсурт. Simple Smile

# 422
Мен мъжете ме дразнят с:
- псуването. Ужасно е. Не бях чувала мъж да псува докато не се изнесох да живея с първия ми мъж. Вторият също се изпуска да псува, но снощи жестоко го отрязах за това. Ако някой псува, че не може да направи нещо: първо, все едно излива върху мен една кофа с помия от отрицателна енергия и аз се натоварвам, някак попивам от това; второ, това е за мен човек, който не може да контролира емоциите си на фундаментално ниво.
- ослушването относно сватба. С първият ми мъж бях сгодена 5 години преди сватбата - мина ми желанието за сватба с него в един момент. Той пък каза - давай да се женим. Вторият и той голямо умуване умува по въпроса. Или вземаш една жена и я правиш твоя съпруга или не - ама то едно шикалкавене, едни щутории.
- парите. То вярно, че живеем в такива времена, обаче писна ми с тези пари. Ами кой колко имал, ама то и какви имоти имал и т.н. Пари се печелят и се харчат. Много голямо значение се отдава на парите - не само от мъже и от жени. Все още се опитвам да свикна с това и да се приспособявам. Или пък се дразня някой като започне да разпитва: ама сега тази къща вашата ли е?; ама колко квадрата е двора?; а, ама вие и друг имот ли имате тук? Чак са ме питали дали - тази маза ваша ли е също!? Хората изтрещяха на тема имоти и пари.

# 423
То май жените проявяват повече интерес към имоти и пари, а колко жени има дето псуват....

# 424
На мен пък мъжете, които пускат статуси във фейса от рода: аз не празнувам свети валентин или 8ми март не е празник. Като тия статуси в много голямата си част са придружени от незензурни изказвания. Много ама много ме дразни това особено ако са обвързани.На мен лично ми е неуважително към жената до тях. А още повече ме дразни жената до тях, която пее в същия хор. Как не и трябва ден за да се отбележи връзката и т.н. А в същото време се усеща как и се иска и на нея да и подарят цвете или шоколад или нещо друго.

# 425
Скрит текст:
На мен пък мъжете, които пускат статуси във фейса от рода: аз не празнувам свети валентин или 8ми март не е празник. Като тия статуси в много голямата си част са придружени от незензурни изказвания. Много ама много ме дразни това особено ако са обвързани.На мен лично ми е неуважително към жената до тях. А още повече ме дразни жената до тях, която пее в същия хор. Как не и трябва ден за да се отбележи връзката и т.н. А в същото време се усеща как и се иска и на нея да и подарят цвете или шоколад или нещо друго.
Това е съвременния мачо. Да подариш цвете или бонбони е свръх падение и набутване. Разбира се и не помагат в домакинството, това е женска работа. Пъчат гърди, че са супер важни и че жената няма да се справи без тях, обикновено са с жени, които могат да мачкат и моделират. Не биха били с жена, която иска уважение.

# 426
  • София
Не знам защо, само по отношението към този признак, се определя като "кофти мачо"?
Не може ли наистина да не се превъзнася по разните сърчица и плюшени играчки, а да носи цветя без специален повод?

Същите стадни чувства се развиват последните години и към друга нелепица- Вси светии......

# 427
И мен ме дразнят такива, които не помагат в домакинството. Обикновено изискват. Щом носят пари задълженията им се изчерпват с това.
Не обичам и манипулаторите, арогантните и груби мъже.

# 428
Не знам защо, само по отношението към този признак, се определя като "кофти мачо"?
Не може ли наистина да не се превъзнася по разните сърчица и плюшени играчки, а да носи цветя без специален повод?

Същите стадни чувства се развиват последните години и към друга нелепица- Вси светии......

Не е нужно да се превъзнася. Може и една малка бонбониера или дори шоколад. Просто жест. Едва ли носи бонбони и цветя през другото време, а баш на празника няма да вземе нищо. Че и ще уведоми всички, че няма да взема нищо, защото за него това са глупости или жената не заслужава.

# 429
Нямам нищо против да не се превъзнася по разни привнесени празници, ама защо трябва да има някакви изявления от рода:
Скрит текст:

Не празнуваш ок, но ако си обвързан ми се струва страшно неуважително към жената до теб.

# 430
Мъжете, които обичат да правят подаръци на жената до себе си, с радост се възползват от всеки повод.
Стиснатите се чудят как да оплюят всеки празник, сакън да не се бръкнат. Свети Валентин бил католически, 8 март - комунистически, рождените дни и Коледа - само за децата...
Но пък обикновено такива „патриоти“ охотно приемат подаръци, когато на самите тях им правят. Тогава няма хейт.  Laughing

# 431
Много си права Simple Smile

# 432

Може и без повод, но точно по този повод жените очакват някакъв  мслък,  дребен, жест поне, дори нематериален. Какво толкова пък ще стане? Да си купуваме сами подаръчета или да се самоизненадваме - айде няма нужда Simple Smile

# 433
  • София
Самият факт, че да се направиш на интересен или да не клекнеш пред клишетата е по- важен от това с нещо дребно да зарадваш някого, говори  за егоизма ти.
Горните картинки са на типични мизогинисти. Няма нищо общо с празника. Ако имаше ден на мъжа (или поне такъв, който се празнува често), нямаше да мрънкотят. Това са дребни душички. Хората, които просто не празнуват нещо, не вадят от десет кладенеца вода колко  е малоумно.

# 434
  • София

Не е нужно да се превъзнася. Може и една малка бонбониера или дори шоколад. Просто жест. Едва ли носи бонбони и цветя през другото време, а баш на празника няма да вземе нищо. Че и ще уведоми всички, че няма да взема нищо, защото за него това са глупости или жената не заслужава.

За две различни неща говорим- че празникът е глупост, а не че жената не заслужава!
Това са два типажа, които нямат нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт