Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
На мен ми излезе херпес преди 3-4 седмици и го намазах с УРГО и го изгори и мина

# 451
И аз мажа с Урго Simple Smile .Скоро даже и афта беше ми излязла ,а от години не ми е излизала Simple Smile Това е вълшебно лекарство.

# 452
Здравейте, четох че Постинор Дуо предизвиква цикъла, аз съм бременна , но ми е интересно за това ще искам вашето мнение ако изпиеш тези хапчета, дали има възможност от аборт?

# 453
  • Blondeville
Как изобщо ти хрумват такива въпроси...

Ти не беше ли със спонтанен аборт и сега с нова бременност? Изуми ме с тоя въпрос, честно....

# 454
Как изобщо ти хрумват такива въпроси...

Ти не беше ли със спонтанен аборт и сега с нова бременност? Изуми ме с тоя въпрос, честно....

Нещо сте се объркали, не съм аз със спонтанен аборт!

# 455
  • Blondeville
Радвам се значи! Което не пречи да намирам за безумен въпроса, съжалявам...

# 456
  • Blondeville
Joana24,, надявам се всичко с теб да е наред, и да имаш лека и безпроблемна  бременност, но честно казано ме озадачаваш малко, погледнах старите ти коментари и се натъкнах на този, явно помня все пак правилно

Здравейте , март месец бях бременна и имах болки ниско долу и подути гърди, но след това направих спонтанен аборт. На 28-ми имах полов контакт и отново имам болки ниско долу, подути гърди , дори имах червено зацапване според вас бременност ли е ?

Искрено те моля, не знам за себе си ли питаш или за друг, моля те не прави експерименти с таблетки от типа на постинор и тн, те и без бременност са достатъчно рискови.

# 457
Постинор дуо не предизвиква цикъла,а го задържа.Аз го пия ако примерно искам да го задържа за няколко дни .Обикновенно за морето го взимам ако трябва да ми дойде.

# 458
А преди два дни е питала как да направи 'спонтанен' аборт с хапчета...

# 459
  • София
Аз съм пила Примолут нор за предизвикване на цикъл веднъж, пих мисля 7 дни и след това го спрях и цикъла дойде. Но това за аборта ми идва в повече, да не си се намерила на улицата? Колко усложнения може да има след това не ми се мисли.. Вземете си едни презервативи/противозачатъчни най-накрая и ще си спестиш голяма драма.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 10:58 от Десислава``

# 460
Ако е истина това е ужасно...Нямам думи

# 461
Ехе.. последно бременноста желана ли е или не го искаш?
А за херпеса притесняваш се излишно ми се струва.. и аз съм бременна и с херпес в момента. Е имам си ги от дете но от години не ми беше излизал,а сега е топло и пия витамини не разбрах какъв беше зора.. Минават по-бавно но какво да се прави.. Гледай само да не го разнесеш по-друга част от тялото си.

# 462
  • София
Joana24, консултирайте се с гинеколог.
Не мисля, че във форума ще ви кажат как най-лесно да направите аборт или с какви медикаменти.

# 463
Дано да е някакъв трол, защото аборт след аборт, предизвикан с подръчни средства е егати и историята ... че и за два месеца най-голямото и откритие е постинор дуо ...

# 464
  • Blondeville
А още по-лошото е, че в едни от първите ѝ коментари, които са отпреди месеци, пише колко много искат бебе с приятеля ѝ...

Аз понякога оставам безмълвна в такива моменти, но и честно казано доста се натъжавам, надявам се наистина профилът да не е истински...

Общи условия

Активация на акаунт