Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 685
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Много е упорита уреаплазмата. И аз пих няколко АБ - ефект нула.   Накрая я махнахме с Клиндамицин влагалищни глобули - локален антибиотик.  Това дори не се произвежда масово ами го забъркват в една аптека. В Токуда ме лекуваха.

# 391
Момичета, всички изследвания са ми в норма. Въпреки това от време на време забелязвам слузест секрет по хартията. Питала съм док и чакахме да видим резултатите. Ама пак ми е притеснено. Това нормално ли е?

# 392
  • гр. Варна
Момичета, всички изследвания са ми в норма. Въпреки това от време на време забелязвам слузест секрет по хартията. Питала съм док и чакахме да видим резултатите. Ама пак ми е притеснено. Това нормално ли е?
И аз имам от време на време и то от 4-5 месец, а вече съм в 8, лекаря каза че е нормално и за течението също..
по време на бременноста било нормално да се засили, защото предпазвало от инфекции, като количество на ден било нормално да е колкото чаена лъжица, така ми обясни Simple Smile

# 393
Благодаря! То не е и всеки ден, ако се появи е еднократно за деня, но пак си ме е шубе.

# 394
  • гр. Варна
И при мен е така Simple Smile

# 395
Ако няма парене, сърбеж и/или неприятна миризма, значи няма повод за притеснение. Увеличената секреция е повече от нормална по време на бременност и както са написали вече, служи за предпазване от инфекции. При мен, това състояние продължи буквално до раждането, а инфекции през бременността не съм имала.

# 396
Не, течението не се придружава от други екстри. Благодаря много, ще го карам по-спокойно!

# 397
  • гр. Варна
Момичета в 31 г.с съм от вчера нещо като стана и усещам едно болезнено придърпване ниско долу, дали е нормално? Даже сега като готвих и поседях малко по-дълго време права и бая започна да ме боли и оставих всичко и седнах малко.. после ще довърша. Дали е нормално или трябва да се притеснявам?

# 398
Момичета, бременна съм е 5+6 г.с. Сега се чудя кога да ходя на преглед. Всички ми казват да не бързам, ама на мен ми се струва, че вече е време. Вие какво мислите?

П. С. Сигурно ще питате от къде съм сигурна, че съм бременна - положителен shure check и кръвен тест. Закъснява ми с 11 дни.

# 399

имам дилема мами!
досега пих Пре мама дуо плюс витамин Б12 на спрей (гарден оф лайф) и протеин Прегнаго.
Искам да сменя витамините за бременни Пре мама дуо и имам следната дилема.
Да купя Ортомол Натали  (пила съм ги преди инвитрото 1 кутия изпих) или да взема Мултивитамини за Бременни на Гарден оф лайф и Омега -3 пак на тази фирма.
И двата варианта ще ми излязат горе долу еднаква сума. просто незнам 6оито от двата варианта е по-добрия.
Моля за мнение пък вече ще си реша

# 400
  • Plovdiv, Bulgaria

имам дилема мами!
досега пих Пре мама дуо плюс витамин Б12 на спрей (гарден оф лайф) и протеин Прегнаго.
Искам да сменя витамините за бременни Пре мама дуо и имам следната дилема.
Да купя Ортомол Натали  (пила съм ги преди инвитрото 1 кутия изпих) или да взема Мултивитамини за Бременни на Гарден оф лайф и Омега -3 пак на тази фирма.
И двата варианта ще ми излязат горе долу еднаква сума. просто незнам 6оито от двата варианта е по-добрия.
Моля за мнение пък вече ще си реша
На мен Док ми изписа Elevit.

# 401
И аз пия Elevit Simple Smile

# 402
  • Варна
Момичета, бременна съм е 5+6 г.с. Сега се чудя кога да ходя на преглед. Всички ми казват да не бързам, ама на мен ми се струва, че вече е време. Вие какво мислите?
Честито Simple Smile Да, вече можеш да отидеш. Според мен е добре на около 10 дни закъснение да се отиде на лекар, да се локализира сакът и да се отхвърли извънматочна.

# 403
Момичета, с какво вдигате хемоглобина. Желязото ми е в норма, а хемоглобина ми е нисък. Изпих 1 опаковка СОРБИФЕР ДУРУЛЕС по лекарско предпосание, но сякаш не ми се иска да се тъпча с лекарства. По принцип не наблягам и на месото. Не съм веган или нещо такова, просто си хапвам по-рядко, предпочитам плодове и зеленчуци. Риба изобщо не обичам. Цяла бременност не съм яла, опитвала съм само няколко хапки, когато започнат да ми настояват, но просто от миризмата ѝ и направо 😖 Четох, че не се препоръчва черен дроб при бременност, други казват, че може... И аз не знам

# 404
Здравейте мами, да попитам и вас пия чай от липа, тъй като бях чела, че може по време на бременност, но сега пак се разрових и някъде пише, че може другаде не можело, а пък вече три дни пия.Confounded

Общи условия

Активация на акаунт