Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 507
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • Deutschland
Момичета, препоръчайте ми богата, мазна маска. Днес гледах в Лили, но има само почистващи и за мазна кожа. Аз търся за суха, дехидратирана кожа подхранваща маска.

Шийт маски ползвам аз и съм доволна.

# 631
Скрит текст:
Масленият крем на Микса го няма в ДМ тук, нито в други дрогерии Sad Бях тръгнала за измиващ гел и се сетих за Гарние 3 в 1, който беше хвален в темата и го купих. Вече е пробван, не ми изсушава кожата и ми ухае на зелен лимон ( супер освежаващо). Другото е двуфазен спрей балсам от лятната серия на Глис, пръснах на краищата си, които бяха къдрави и сухи ( не бях слагала балсам след измиване) и о, чудо краищата ми в момента са хидратирани и прави. Знам отлично, че косата ми ще свикне бързо с него, както и с всички други досега и ще спре да действа, но на цена 2€ няма за какво да ме е яд.

3в1 е много добро за измиване, ползвам го от години, но козметичката ми каза да не го използвам ежедневно, защото сваля слой от кожата, който не можел да се възтанови за 24 часа. И го редувам с гела на същата серия.

# 632
Рекламират нов мицеларен шампоан на нивея... Дали вече го има по магазините. Както и такъв за мазна коса. Любопитно ми е да пробвам.

# 633
Рекламират нов мицеларен шампоан на нивея... Дали вече го има по магазините. Както и такъв за мазна коса. Любопитно ми е да пробвам.

И аз щях да питам,защото е за чувствителен скалп.

# 634
  • Стара Загора
Да, отдавна ги има. Миналия месец ги видях в Елитис и снощи в ДМ. Пуснах снимка в съседната тема снимки. Има и сух шампоан.

# 635
И на мен са ми любопитни, но точно заради чувствителния скалп не смея да опитам. А и отдавна шампоан на Нивеа не ми е понасял добре. Frowning1

# 636
Ами аз какво да кажа,на мен почти никой шампоан не ми понася добре😀 но тези ми станаха интересни. Като цяло нещата на Нивея са хубави,изпитана марка е.

# 637
И при мен е сходно положението. За теб знам, чела съм те на няколко места. Доколкото си спомням ползваш Node Fluid на Bioderma. Simple Smile На мен на Nivea рядко нещо ми понася добре, или ефект нула или влошаване. Но знам, че има много доволни и по мои наблюдения повечето са с нормална кожа и коса и нечувствителен скалп.

# 638
  • В къЩи.
Мис Каролин Бингли, ако не се лъжа ти беше голям фен на розовата вода.Може ли да кажеш от коя си доволна? Не си спомням да си споменавала конкрена марка. Thinking

# 639
Мис Каролин Бингли, ако не се лъжа ти беше голям фен на розовата вода.Може ли да кажеш от коя си доволна? Не си спомням да си споменавала конкрена марка. Thinking

Да, обожавам розовите води. Много съм доволна от тази на Милва и Леганца(В Дм я има). Сега съм с една друга-Perfect. Малко по-скъпа е от другите но е по-спиртна. Мм ми я купува пак от ДМ. Не е лоша-но някак ми щипе повече и втори път няма да си я купя.
Все още не съм ползвала на Бъргарска роза Карлово. Предполагам,че тяхната ще е най-хубава.
Биодерма Ноуд е чудесен шапоан. В момента съм със Здраве и съм повече от доволна. Общо взето от масовите има точно 2-3 вида, които мога да ползвам и няколко фаворита от медицинските и по-скъпите,които периодично сменям. Направя ли си експеримент,става страшно.

# 640
Скрабовете (или продуктите им) на Христина къде могат да се намерят (по дрогериите имам предвид) и изобщо има ли ги другаде освен във фирмените им магазини.

# 641
  • София
В Ремедиум съм ги виждала. Обаче от няколко места чувам/чета, че не изписват коректно състава.

Ох, "фон дЮ тен" написали Close Даже не знаят как се изписва продуктът, който продават.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 12:44 от milenaka

# 642
Има ги, аз тоалетните им трици - скраб съм си купувала от Ремедиум. На сайта си имаха списък с магазини, които продават техни продукти.

# 643
  • В къЩи.
Да, обожавам розовите води. Много съм доволна от тази на Милва и Леганца(В Дм я има)...
Благодаря. bouquet

# 644
Има ги, аз тоалетните им трици - скраб съм си купувала от Ремедиум. На сайта си имаха списък с магазини, които продават техни продукти.

Да видях ги, но не живея в нито един от изброените градове, затова питам и ремедиум нямаме в града

Общи условия

Активация на акаунт