Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 450
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Бебешката Микса също съм я ползвала за лице, добре е.
По темата за интимните-купувам вече втора опаковка от този на Жая.
https://m.emag.bg/intimen-dush-gel-ziaja-bremenni-i-rodili-zheni … 112/pd/DBYRX0BBM/
Доволна съм.

# 121
  • София
Аз на Жая с хиалурона ползвам, харесвам го.

# 122
Вие не на шега ползвате интимен гел за лице, така ли, да взема да пробвам и аз. Водоустойчива спирала сваля ли? Smiley Вече като пише някой, че е доволен от интимен гел и съм объркана за коя част на тялото е пробван. Simple Smile

# 123
Чувала съм, че го ползват и при пърхот, но не знам колко ще е ефикасен. При чувствителен скалп дали ще успокоява, за лактацида говоря

# 124
В момента тече някаква оферта на Лактацид във Фантастико и е м-у 5-6лв. Взех си със зеления етикет, много е приятен.

# 125
Бубанка вземи си измий лицето с някой интимен гел, да видиш как сваля грим.Stuck Out Tongue
Аз си мия лицето с ей това и много съм додволна:
Скрит текст:
пробвала съм преди време фитокодския интимен, който препоръчваха за целта - бива
в момента другият ми измиващ гел е този:
Скрит текст:

A-DERMA Primalba Bébé шампоан и душ гел 2 в 1 за деца
и съм абсолютно, фантастично и невероятно възхитена от него
сваля всичко /за водоустойчив грим нищо не мога да кажа, не ползвам/, не премива кожата, може би само една идея ми идваше по-ароматизиран в началото, но свикнах
/извинявам се, не е подходящ за темата макар, че 500 мл. за 22 лв. и само за лице всъщност е много изгодно, очаквам повече от година да го ползвам - за едно измиване на лице, шия и деколте, едно изпомпване е достатъчно/
хвалеха доста бебешкия с помпа на дм - ще взема него когато изхабя мицеларния на гарние /обичам да имам по няколко продукта за една и съща цел, за да не ми омръзват/

А мицеларния гел на Гарние, мен заради помпата и факта че лютеше на очите, ме остави със смесени чувства. Не е лош, но не ме и спечели за повторна покупка.
не съм забелязала да люти на очите /пазя ги много и вероятно за сега съм ги опазила/, но оставя горчив вкус в устата

# 126
  • Бургас

някой ползвал ли е този интимен гел,купих го днес но не намирам инфо за него.
Аз го използвам. Доволна съм. Нямам оплаквания.

# 127
По темата за многофункционалността на интимните гелове - ползвала съм Лактацид за измиване на цялото тяло от глава до пети, включително и косата и съм доволна. Измива меко, но ефективно абсолютно всички различни зони на тялото.

# 128
На мен Гарние са ми пререкламирани и надценени, има доста по-добри от тях, че и на по-ниски цени. Два пъти си мих лицето с интимния гел, ама ме карате да се съмнявам, че трябва да го сменя Simple Smile Лактацид за чувствителна кожа, въобще не ми действаше добре на лицето, като премито ми е.

Купих си крема за суха кожа за тяло и лице на Bevola. Ако не се лъжа е 3 лв. за 250 мл. За цената си е повече от добър - приятно се нанася, плътен, даже мазен, попива по-бавно, но омекотява добре. Мирише хубаво, няма съставки, които запушват порите, и го ползвах малко за лице и шия - веднага отпуска изсушените участъци. Изглежда ми като да се свършва бързо, но пък не е скъп.

# 129
Кои бяха сайтовете в който се гледаше даден продукт с какъв състав е и дали е вреден имаше сини, зелени и червени точки в таблицата

# 130
Аз ползвах този http://www.cosdna.com

# 131
  • София/Севлиево
Пишете по-назад зa боите зa коси. Може ли дa ми препоръчaте нещо бюджетно, трaйно и безамонячно. И дa седи поне 3 месецa нa косaтa ми. Досегa ползвaх нa Олиa(мaй сa Гaрниерски),червенaтa държеше дълго, но реших дa си върнa моя цвят(не много тъмнокестеняв),дaже си отрязaх косaтa (беше до кръстa, сегa едвa покривa рaменете) боядисaх я и след нямa и три седмици червеното изби. Може и дa не е чaк толковa бюджетнa кaто ценa, вaжното дa е трaйнa и дa нямa aмоняк вътре.

# 132
Червеното е упорито и винаги избива, с боядисване се оправя - аз бях преди година и половина и минах на кестеняво. Боя, която да държи по 3 месеца няма.

# 133
хвалеха доста бебешкия с помпа на дм - ще взема него когато изхабя мицеларния на гарние /обичам да имам по няколко продукта за една и съща цел, за да не ми омръзват/
Сигурно аз съм била едната дето го е хвалила. Много е приятен, макар че аз не съм със суха кожа, а гелчето не оставя усещане за премито лице, каквото изглежда че повечето с мазна или смесена кожа търсят. Лек грим за мен го сваля, също не ползвам водоустойчив, идеално е и че не дразни очите. Само от време на време го използвам де, ако ми се види че съм си пресушила лицето минавам на него за няколко дни. Лятно време ми е приятен и за тяло, че нямам нерви да се мажа с нещо всеки път след душ ако е по няколко пъти на ден. С него нямам нужда. Пробвала съм само този с лайка обаче, който не го намирам напоследък, само някакъв друг има. Някой пробвал ли е и двата и имат ли разлика?

# 134
  • София/Севлиево
Явно по-малко ми е растяла косата докато бях червена,но горе -долу на 3 месеца я правех.А сега за 3 седмици доста израстна.Значи ще се наложи пак да я покривам, а хич не си падам по това,то и затова си искам естествения цвят-нямам бели коси и няма да се занимавам толкова често...

Общи условия

Активация на акаунт