Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 642
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Бихте ли ми препоръчали хидратиращ серум или нещо подобно за лице, който да попива бързо, че в жегите, не се търпи. Също така, лятото ми се омазнява Т-зоната и ми се налага да използвам матираща пудра върху ББ крема. В нашият град няма Лили дрогерия, но има Ивис. Ще се радвам ако споделите продукти, от които сте доволни от Ивис дрогерията или пък сте закупили от интернет.
ПС: Искам да си купя СС крем на Лумене, но тук не се предлага, а нямам време да обикалям в друг град. Ако някоя го е поръчала от Интернет на що горе -долу прилична цена, също ще се радвам да сподели.

# 361
  • София
Може ли някой да ми препоръча хубав гел за бръснене? Blush
С две ръце ти препоръчвам гела за бръснене на Балеа с праскова Simple Smile

# 362
Само аз ли имах проблем с продуктите за бръснене на Балеа? Ползвала съм 2-3 и от всички кожата ми се дразнеше много и зачервяваше. Започнах да използвам балсам за коса (пенсионирах един, от чийто ефект не бях доволна) вместо гел и кожата се успокои Grin

# 363
  • София
Бихте ли ми препоръчали хидратиращ серум или нещо подобно за лице, който да попива бързо, че в жегите, не се търпи. Също така, лятото ми се омазнява Т-зоната и ми се налага да използвам матираща пудра върху ББ крема. В нашият град няма Лили дрогерия, но има Ивис. Ще се радвам ако споделите продукти, от които сте доволни от Ивис дрогерията или пък сте закупили от интернет.
ПС: Искам да си купя СС крем на Лумене, но тук не се предлага, а нямам време да обикалям в друг град. Ако някоя го е поръчала от Интернет на що горе -долу прилична цена, също ще се радвам да сподели.
И аз съм в търсене на серум. В момента приключвам 3-та опаковка на Биотен мултиколаген.Искам да пробвам и друг, без Агива /изхабих един, беше като разредено тоалетно мляко и доста мазно, тц, не ми са хареса/.

# 364
Ползвали ли сте тези серуми,какви са мненията ви?

# 365
  • София, България
Влизам в темата да похваля два продукта. Вчера ходих до ДМ и си накупих разни неща, но останах изключително доволна още от първото ползване на един продукт. Крем без отмиване с алое на Гарниер. Просто уникален, направи косата ми мека, хидратирана, лъскава, лесно се разресваше и мирише невероятно (аромата е траен и в момента го усещам), а е ползван вчера вечерта, рядко нещо се задържа толкова трайно като аромат по косата.

Скрит текст:

Другият продукт е един шампоан от професионалната серия на Балеа. Води се за всеки тип коса, мирише на мента и има леко охлаждащо действие. С него косата ми е мека, лъскава и най-интересното чиста минимум 3 дни след измиване на косата с него (повече не съм пробвала), като се има предвид, че имам мазни корени и сухи краища. Когато ползвам шампоана в продължение на 3 дни все 1 туко що съм излязла от банята и съм изсушила косата. Просто стои чиста и не се омазнява. Има и балсам от серията, но него не съм ползвала, ползвам черният балсам на Балеа от професионалната им серия, заедно с олиото, но те са хвалени стотици пъти и няма смисъл и аз да ги хваля.

Скрит текст:

# 366
Аз ползвам вместо продукт за бръснене ексфолианта на Ейвън с ягода и съм много доволна. Този с шоколад също става, но не и белия с горски плодове и нар, защото има истински семена от къпина, които са доста големи и засядат в самобръсначката. Laughing

# 367
За ексфолианта с шоколад на Ейвън прочетох положителни мнения, но аз лично не съм доволна от качествата му. Прави всичко друго само не и да ексфолиира - частиците му са много дребни и много на рядко. Иначе има хубав аромат като достойнство, не е химичен и не е накъртващо сладък.

# 368
Изрично съм споменала, че го ползвам за съвсем друга цел. Не съм коментирала ексфолиращите му качества.

# 369
Разбрах, аз просто споделям моят опит с него, че стана въпрос за същия продукт. Постът не е насочен към вас.

# 370
Разбирам. Аз също не съм доволна от него като ексфолиант, но за бръснене ми е незаменим (този с ягода специално) и затова другите му недостатъци изобщо не ми пречат. Даже подхранва много добре кожата. Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 15:06 от Петенце Цветенце

# 371
  • offshore & overseas
Минавам набързо с молба, ако е възможно да ми препоръчате бюджетно олио за коса, или пък балсам (грижа) без отмиване, който да не утежнява косата, защото моята и безтуй е тежка и досега не съм открила продукт, който да ми пасне в това отношение (в това число слагам и продуктите, балсами и маски, с отмиване).

Второто нещо, което търся от дълго време, е продукт за стилизиране на къдрици, но не естествени, ами такива, които се оформят с маша (трябва да има и топлинна защита). Въртя се из щандовете на различни дрогерии и аптеки, но твърде малко продукти се предлагат за целта. Повечето стилизиращи продукти са или за изправяне с преса (пък за къдрене не) или за оформяне на естествено къдрава коса (поне аз така възприемам израза „естествени къдрици“). В крайна сметка открих 2 продукта, единият на Лореал, а другия на Джон Фрида (за 48-часово фиксиране), които май ще изпълняват тази ф-я, но ми се ще да си купя нещо изпробвано и препоръчано.

Иначе съм попадала из интернет на доста скъпи кремове и лосиони за фиксиране на изкуствени къдрици (50+ левови), ама се чудя, няма ли нещо по-бюджетно, или да се хвърлям в дълбокото, ако ми стиска. Dizzy Face

П.П. Аз самата не се къдря с машата изобщо, обаче щерките искат. Веднъж изпробвах фиксиране с пяна за коса, ама държа само няколко часа, значи този вариант отпада за нас.

# 372
Минавам набързо с молба, ако е възможно да ми препоръчате бюджетно олио за коса, или пък балсам (грижа) без отмиване, който да не утежнява косата, защото моята и безтуй е тежка и досега не съм открила продукт, който да ми пасне в това отношение (в това число слагам и продуктите, балсами и маски, с отмиване).

Второто нещо, което търся от дълго време, е продукт за стилизиране на къдрици, но не естествени, ами такива, които се оформят с маша (трябва да има и топлинна защита). Въртя се из щандовете на различни дрогерии и аптеки, но твърде малко продукти се предлагат за целта. Повечето стилизиращи продукти са или за изправяне с преса (пък за къдрене не) или за оформяне на естествено къдрава коса (поне аз така възприемам израза „естествени къдрици“). В крайна сметка открих 2 продукта, единият на Лореал, а другия на Джон Фрида (за 48-часово фиксиране), които май ще изпълняват тази ф-я, но ми се ще да си купя нещо изпробвано и препоръчано.

Иначе съм попадала из интернет на доста скъпи кремове и лосиони за фиксиране на изкуствени къдрици (50+ левови), ама се чудя, няма ли нещо по-бюджетно, или да се хвърлям в дълбокото, ако ми стиска. Dizzy Face

П.П. Аз самата не се къдря с машата изобщо, обаче щерките искат. Веднъж изпробвах фиксиране с пяна за коса, ама държа само няколко часа, значи този вариант отпада за нас.
Препоръчвам на Шаума олиото (в малка оранжева тубичка със спрей) 5-6лв е. Има предимно масла в състава си. Също така и на Гарниер Фруктис с Алое грижата без отмиване, не съм пробвала, но е хвалена тук.

# 373
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Крем без отмиване с алое на Гарниер. Просто уникален, направи косата ми мека, хидратирана, лъскава, лесно се разресваше и мирише невероятно (аромата е траен и в момента го усещам), а е ползван вчера вечерта, рядко нещо се задържа толкова трайно като аромат по косата.
Скрит текст:
Хм, странно, при мен ароматът изобщо не се задържа. Усеща се за около пет минути и после никакъв го няма.  Rolling Eyes Иначе съм сравнително доволна от продукта.

# 374
  • София, България
Крем без отмиване с алое на Гарниер. Просто уникален, направи косата ми мека, хидратирана, лъскава, лесно се разресваше и мирише невероятно (аромата е траен и в момента го усещам), а е ползван вчера вечерта, рядко нещо се задържа толкова трайно като аромат по косата.
Скрит текст:
Хм, странно, при мен ароматът изобщо не се задържа. Усеща се за около пет минути и после никакъв го няма.  Rolling Eyes Иначе съм сравнително доволна от продукта.

Нямам представа защо при теб не се задържа. Аз още го усещам и то без да си душа специално косата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт