Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 598
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
[Кои точно сте ползвала на Нивеа,аз преди 5години си бях купила black&white и не ми хареса никак с много лек аромат е

Не е към мен въпросът, но ето този ролон на Нивея е много добър - ефикасен е, икономичен е и не оставя никакви следи, прозрачен е. Но е с алуминий и само заради това спрях да го ползвам.

Никога не съм обръщала внимание дали е с алуминий или не,силен ли е аромата му?

# 451
  • оттам, откъдето започва България
Такава Нивеа съм ползвала, но ми е лепкава.

# 452
  • Пловдив

Никога не съм обръщала внимание дали е с алуминий или не,силен ли е аромата му?

Ароматът е свеж, не е много силен. Повечето ролони имат алуминиеви соли. На тези, които са без, това е специално обозначено на етикета. Аз се ориентирах да ползвам без алуминий, доволна съм от този на Ив Роше със зелен чай.

Такава Нивеа съм ползвала, но ми е лепкава.

Лепкава е в началото, докато изсъхне.

# 453
Към ролони не успях дапридобия симпатия, ползвам Рексона и внимавам как се обличам,не ми еоставяла следи отдолу...ноще пробвам на Ивето предложението, че искам да избягвам химиите доколкото може. Да питам - БодиШоп за евтин ли го броим? Днес бях там и ми е интересно някой ползвал ли е с алое и с вит Ц кремовете

# 454
Аз не се потя много и потта ми не мирише. Но има определени дезодоранти и ролони, с които замирисвам. Не мога да го разбера тоя феномен - без него не мириша или съвсем леко, с ролона до вечерта потта ми мирише. Доволна съм единствено от ролоните на Рефан.

# 455
  • Стара Загора
Същото е и при мен с някои. Уж не мириша, а като сложа от тях и става зле след изпотяване. Затова съм много доволна от моята 3-ка в момента без алуминий. А миналото лято купих 2 дезодоранта на Roge Cavailles от Субра. По отвратителен аромат от себе си не бях усещала. Помислих си, че не ми понася и дадох на приятелка, която е доволна от разните Нивеи, Рексони и прочие. Същата работа. Каза ми да ти го връщам ли, все едно не съм се къпала 3 дни в тия жеги. Head BandClose

# 456
Ивче, аз пък на същата марка купих двойка рол-они. Така ми пресушиха кожата, че имах рани като от изгаряне. Сега се чудя какво да ги правя, като съм дала толкова пари, а съм в началото на първия.

# 457
  • Бургас
Здравейте, да попитам някоя ползвала ли е матиращата пудра на Есенс all about Matt и доволни ли сте, добре ли се справя? Всякакво мнение ще ми е от полза. 😊
Когато ми беше много мазна кожата,много я ползвах.Сигурно две опаковки от нея съм изхабила,една ми остана почти нова.Много бях доволна.

# 458
Здравейте, да попитам някоя ползвала ли е матиращата пудра на Есенс all about Matt и доволни ли сте, добре ли се справя? Всякакво мнение ще ми е от полза. 😊
Когато ми беше много мазна кожата,много я ползвах.Сигурно две опаковки от нея съм изхабила,една ми остана почти нова.Много бях доволна.
Как решихте проблема с мазната кожа

# 459
  • Бургас
Много мазна беше заради хиперфункция на щитовидната жлеза.Оперираха ме, махнаха жлезата и от много мазна стана много суха.
За предпочитане е мазна.Сега ако не мажа постоянно крем се зачервява,щипе,чак боли.Преди и сутрин и вечер миех лицето си с гел,ползвах фдт,пудра, нямах проблеми със свалянето на грима.Сега мицеларната вода изсушава кожата ми,геловете още повече,фон дьо тена стои много сухо,подчертава бръчици...А докато беше мазна,една бръчица нямах,много добре си стоеше фон дьо тена.
Мазната кожа не се сбръчква лесно.А сухата става на фини линии за отрицателно време.

# 460
  • Пловдив
Дайде предложение за суха коса. Незнам вече кво да ползвам...
Също търся нещо без алуминий против потене.

# 461
  • Deutschland
Дайде предложение за суха коса. Незнам вече кво да ползвам...
Също търся нещо без алуминий против потене.

Абсолютен фаворит за суха коса :

# 462
Аз от години използвам дезодорант обаче на Нивея светло зелен,с лимонена трева.

Аромата му много ми харесва, свежичък и съм супер доволна. Рол он не ползвам, общо взето не ги харесвам и почти никога не съм ползвала. Не се изпотявам кой знае колко. И редувам Гарние,Дав и Нивея. Като от Нивеите само този с лимонената трева,останалите не ми харесват и оставят бели следи.

# 463

От месец я ползвам. Кожата ми е мазна и добре матира. Аз слагам доста, но гледам добре да я разнеса. Бяха ми препоръчали и прозрачната на Римел. Но със скоростта, с която я ползвам ще ми стигне за доста дъъълго време. Joy Иначе слагам пудрата след ББ крема и коректора.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 02:18 от mims3

# 464
  • русе
Здравейте, да попитам някоя ползвала ли е матиращата пудра на Есенс all about Matt и доволни ли сте, добре ли се справя?  Всякакво мнение ще ми е от полза. 😊

Аз я ползвам редовно и съм довона от нея.Идеална е когато по обяд вече лицето ми се е омазнило и лъщи,няма цвят и я ползвам като финиш на грима и след някой друг час при нужда слагам пак.

Общи условия

Активация на акаунт