Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 488
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
Стилизиращия спрей Мастер спа за който говорех по напред е към 7-8лв, не 3. Казвам, за да не стане объркване.
Е, аз от Елитис го купих за 3лв., не знам дали е бил намален или редовната му цена е била толкова, но за толкова го купих. По другите магазини не знам как върви. В ДМ има серията с арган, днес я видях и беше по скъпа с около лев от същата серия в Елитис.

ПП О, извинявам се много, грешката е моя, не съм го закупила за 3лв., а за 6лв., намерих си касовата бележка. Явно съм гледала и други спрейове на рафта на разни марки и бях убедена, че съм го купила за 3лв., ама не съм. Че и тръгнах да споря. ooooh!

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 16:44 от Джаста Праста

# 721
  • Somewhere in the World
Вероятно косата се омазнява и пада, защото има нужда от подхранване. Щом си доволна от шампоана по-добре не го сменяй, само добави по-подхранващи маски и балсами. Като е изтощена косата компенсира с омазняване. На морето задължително с УВ-защитен спрей, но аз да споделя, че от този на Клоран хич не съм доволна. И ако можеш и през цялото време - с лека кърпа, да не пече директно слънцето. Шапка също, но само да не е изкуствена и да може да се проветрява под нея.
Благодаря,при всички случаи ще взема тогава и някаква подхранваща маска.
Честно казано не съм ползвала слънцезащитен спрей за коса,та сега ще чета препоръки във форума.

# 722
Здравейте,препоръчайте ми боя за руса коса от която цвета да не става жълт,до сега нямам любима 👹

# 723
Аз още нещо да питам, понеже в една друга тема не бях отразена. Търся си тоалетна вода или нещо подобно /може и парфюм/, може и мостра на аромат, който мирише на лимони или такъв, който мирише на чисто, "на бебе" както се казва. Може да е и имитация, не търся нещо скъпо, даже и да не е толкова трайно, просто ароматът да е приятен, а не малко след като поизветрее да започне да мирише на онези гадни парфюми за 1 лев.

Виж рефанските D&G -  Light Blue, Chanel - L'Imperatrice и Lanvin - Eclat D'Arpege. И трите са свежи и леки аромати. Също и L'eau D'Issey на Issey Miyake и Kenzo - L'eau par Kenzo. L'eau D'Issey Pure вариантът в оригинал е свеж, лек и чист аромат, според мен отговаря на описанието "аромат на капка вода върху кожата на жена". Има и добра трайност. Незнам обаче дали има имитация.

# 724
  • Бургас
Фрау, снимката е от магазин Реал в Германия. Щом ги има и в Бг, може и да ги пропусна тук. Благодаря за отговорите!

# 725
  • Deutschland
Фрау, снимката е от магазин Реал в Германия. Щом ги има и в Бг, може и да ги пропусна тук. Благодаря за отговорите!

Снощи бях в Реал в търсене на маските 7th heaven, но тези продукти не съм ги видяла, може би защото търсех това, за което бях тръгнала. Ще погледна следващия път

# 726
Здравейте,препоръчайте ми боя за руса коса от която цвета да не става жълт,до сега нямам любима 👹
Не мисля, че има такава боя. Има шампоан измислен за тази цел. Hug

# 727
  • София
Петенце Цветенце, благодаря!

# 728
  • Пловдив
Аз още нещо да питам, понеже в една друга тема не бях отразена. Търся си тоалетна вода или нещо подобно /може и парфюм/, може и мостра на аромат, който мирише на лимони или такъв, който мирише на чисто, "на бебе" както се казва. Може да е и имитация, не търся нещо скъпо, даже и да не е толкова трайно, просто ароматът да е приятен, а не малко след като поизветрее да започне да мирише на онези гадни парфюми за 1 лев.

По спомен класическият Пеголези има цитрусов аромат.
Виж и парфюма на Bronnley с лимон и нероли.
http://www.parfumi-market.bg/bronnley-limon-i-neroli-eau-de-toil … mski-bez-opakovka

# 729
Здравейте,момичета. Насъбрала съм 10-тина шампоана за коса и все не съм доволна. Боядисвам се, а косата ми е мазна и пада .Мия я през ден,боята пада бързо и направо вече съм полудяла.По препоръка на фризьорката ми взех проф.козметика,ама ефект няма. Та за сега се чувствам добре/в смисъл чиста коса и спокоен скалп/ от мицеларния на Пантен и само на краищата при сушене слагам термозащитен спрей на Лореал,но са на финала. Моля Ви,ако някой има идея какъв шампоан  би ми бил полезен,ще съм благодарна да сподели..предстои ми море,и направо още повече ме втриса.Вчера взех хидратиращата маска на Пантен за морето,пък да видим ...
Косопадът намалява значително от маските с масла. Може да си зададеш въпросите в тази тема, предполагам, че момичетата ще се включат.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1028697.405

# 730
  • София
dudhen, благодаря и на теб! Ще ги погледна всичките в близките дни.

# 731
  • Deutschland
Препоръчвам с две ръце този душ-крем на Дав. Много гъста текстура със златисти капчици в нея, много добре измива и много траен остатъчен аромат. Кожата е гладка и нежна след него, като след лосион за тяло. Ароматът е уау.

# 732
Напълно подкрепям мнението за душ крема на Дав, страхотен е, освен всичко изброено от Фрау Скитница, текстурата на крема е и пухкава като бита сметана, а същевременно плътна и уханна. Все едно, че се мажеш с крем за тяло, гъст, плътен, пухкав с вид на нежен мус, с една дума оставя прекрасно усещане за себе си и аромата се задържа след излизане от банята. Страхоооотееен е.

# 733
  • София
И от мен глас за този Dove. Любим ми е, обожавам аромата. Заглеждала съм лосионите им за тяло в търсене на същия, но без успех. Дали има изобщо, някой попадал ли е?

# 734
Брук Дейвис, и аз търсих лосион, крем, балсам или каквото и да е друго за тяло, като душ крема, но за момента без успех. Така, че, ако някой случайно е срещал такова, моля да се включи.

Общи условия

Активация на акаунт