Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 464
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
За след ухапване от насекоми, единствено Алергозана мисля, че ми помага.

# 751
  • София
Да питам отново и тук - къде да намеря в София магазин, продаващ тестери и мостри на парфюми?

В някои парфюмерийни магазини продават тестери на парфюми. Ако нямат наличен парфюма, който търсиш, го поръчват.

Да де, но като име можеш ли да ми дадеш изпитан магазин? Нямам много време да обикалям и търся, а знам, че не във всички продавачките са любезни и продават мострите/тестерите си.

За съжаление не мога да цитирам имена на магазини. Съжалявам.  Sad  В Драка или в Бютизон може да предлагат.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 15:24 от Amiamo

# 752
Някой ползвал ли е бб крема на Velnea ?

# 753
Реално някой позаличавал ли си е бръчки с крем на Арома?
Понеже чета хубави неща за него Simple Smile

# 754
  • Бургас
Чак да ми се заличат бръчки от крем не вярвам.Когато е добре хидратирана и подхранена, кожата изглежда много добре,фините линии по-малко се забелязват.
Ползвам почти постоянно кремове на Арома и мога да кажа,че за заличаване на белези имат ефект.Миналото лято ми оперираха щитовидната жлеза и не ползвах нищо против белези,само кремове на Арома.И белегът почти не се забелязва вече.На корема имам две операции,едно и също място рязаха два пъти,белегът е ужасен,а мазах с разни Цикатридина, Белекс...Без ефект.Освен и него да мажа с Арома,нищо,че е стар.

# 755
Мама ползва Арома 50+. Купих и комплекта след като прочетох това
http://www.infarmaciq.com/balgarski-kremove-brachki/
Няколко пъти зимата пробвах нощния й крем и бях очарована на сутринта от себе си. Лицето ми беше по-опънато и свежо от обикновено. Беше и по-мазно, обаче и затова не смея да го ползвам редовно, лятото пък абсурд.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 18:31 от Kalitea

# 756
Мама ползва Арома 50+. Купих и комплекта след като прочетох това
http://www.infarmaciq.com/balgarski-kremove-brachki/
Няколко пъти зимата пробвах нощния й крем и бях очарована на сутринта от себе си. Лицето ми беше по-опънато и свежо от обикновено. Беше и по-мазно, обаче и затова не смея да го ползвам редовно, лятото пък апсурд.
Мисля, че не е много подходящо да се използва крем 50+ от човек, който е далеч от тази възраст. Предполагам си 25-30 год. Защо трябва да си опъваш лицето, една хубава хидратация за съответната възраст е напълно достатъчна.

# 757
Нова тема, някой да се престраши да пусне. Wink

# 758
Без бой си признавам, че съм на 40 и затова се осмелих да го пробвам.
Аз си мисля, че козметиката не разпознава годините. Всичко е въпрос на нужди - моментни или перманентни.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 17:30 от Kalitea

# 759
На този Арома 50 и аз съм страшно навита, ама гледам да изразходя малко наличностите, че имам и запаси, сакън кремовете за лице да не вземат да свършат и не знам кога ще дойде ред да си го купя, а съм така изкушена от хубавите отзиви за него.

ПП А, и да похваля измиващия гел на Балеа с алое вера, пробвах дали ще ми свали наслоената спирала, ами свали я и нямах нужда от допълнително почистване.

Знам, че продукта е на Балеа и си има тема за него, ама нали е и евтин, та си викам сигурно може и тук да споделя.

# 760
Незаконно е да се продават тестери/мостри - те не са предназначени за продажба. Може само травъл-сайз продукти.

# 761
Незаконно е да се продават тестери/мостри - те не са предназначени за продажба. Може само травъл-сайз продукти.

Виждала съм в интернет, в парфюмните сайтове да продават тестери, изрично упоменато, че са такива, че са без капачка и в бяла кутия без надписи и обозначения. Това незаконно ли е, или има разлика дали магазина ще е физически или онлайн.

ПП Момичета, аз малко като латерна, ама нека някоя добра душа да пусне нова тема, че надвишихме лимита на страниците.

# 762
Не знам за тях, освен да има някаква вратичка в закона или самите производители да продават тестерите на търговците, та затова да имат право да ги препродават, но тези малките мостри не са предназначени за продажба (има си разлика в изискванията за означенията на баркодове и пр. при продукти за продажба и такива, които не са за продажба) и самите производители ги дават безплатно на дистрибутори, търговци и пр.

# 763
Да, да, за мострите съм наясно, но ми беше интересно за тестерите. Благодаря за отговора.

ПП Макар, че и парфюмни мостри съм виждала да продават, пак в нета, онези по 1, 3 и 5мл. май бяха, че са и с такива цени, че по добре да си купиш парфюма, ама пък и насляпо да се оръсиш за нещо което няма да ти хареса и така не върви.

ПП
Аз си мисля, че козметиката не разпознава годините. Всичко е въпрос на нужди - моментни или перманентни.
Абсолютно, това са чисти търговски/маркетингови трикове/поне според мен/.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 18:42 от Джаста Праста

# 764
момичета,купих тези спрейове,но не мога да ги нанасям равномерно,как става?

Общи условия

Активация на акаунт