За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 65

• 34 362
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Ами, моята още, откакто й взех музикална въртележка на 2м й се кефи постоянно. И едно плюшено мече музикално има, на което в последно време се кефи.

# 91
Богомил към 6тия месец взе съзнателно да отразява нещата около себе си. Преди дрънкаше , пипваше по нещо ама от тогава си играе много по-лесно осъзнато. Сега като хване играчка и я друса да види дали дрънка
 Има едно пиано от няколко месеца, взех го за без пари , а много му се кефи.

# 92
Пеещо мече имаме, от щатите ни го донесоха, има сума ти функции, звуци, мелодии...грам интерес няма към него. Rolling Eyes Една грозна дрънкалка от джъмбо я обожава. Thinking

# 93
  • София
Моят син към 3тия месец започна да се заглежда във въртележката. Да е говорил на играчките - не е.
Посягаше към играчките от активната гимнастика.
Котараците му бяха по-интересни Simple Smile

# 94
Моя пък сутрин си играе с биберона си. Единият му е в устата, другата я върти и ѝ "говори" "пее".  Wink
Много обича да му правя куклен театър;)

# 95
Куклен неатър с какво?

# 96
От втората употреба сме намерили едни кукли. Има принцеса, крокодил и някакво подобие на червей. За принцесата и червея буквално приритва от кеф. Ако реве като магаре само те могат да го успокоят. А ако се правя , ще го целуват се е размазал от кеф. Обича играчките да го целуват по бузките Wink

# 97
https://m.id.aliexpress.com/item/32715677556.html?pid=808_0014_0 … ff_platform=msite

Ей тия съм харесала аз за куклен театър, ама трябва и да вземе да ми дойде на акъла за тях. Мерси за напомнянето!

# 98
На 5 месеца е.Въртележката над леглото си я харесва,но снощи се счупи и ще купувам друга различна днес.И пеещо куче има,и пиано,и музикална част от гимнастиката и едно мече дето разказва български приказки,ама вземе ги,опита и му губят интереса 😁 И телевизор пробвах,поглежда го и до там,а ги вижда картинките защото като му чета се заглежда в книжките.И моят обожава да го целуваме по бузките и коремчето,размазва се от смях,с играчки не съм пробвала,мислех че се радва от пръцкащия звук дето се чува и на това се смее.

# 99
Жанче, те тия много мънинки . Те докато дойдат бебчо ще ги хапва за закуска Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 07:26 от PeacockLove

# 100
Както го мързи да дъвче, едва ли Grinning
Мънички са иначе, да. Ама поръчах ги снощи, пък каквито-такива. Simple Smile

# 101
  • Плевен
Алек доста се заглежда в телевизора. Кака му като гледа детско и той се заглежда. Иначе си обича въртележката над леглото, забавлява се с нея за малко. Има и една китара с копчета, която издава звуци( доста бозави), но на него си му харесва. Харесва и доста от плюшените играчки на кака си, макар че не са много за него, но се страем да не ги лапа. Да питам мамите, които си правят каши. Може ли направо да се купи брашно от ориз, елда и с него да се прави или трябва аз да си меля зърната. Нямам подходящ уред за целта и не ми се купува и това

# 102
Моя приятелка си прави кашите с брашна, мисля и аз да опитам Wink

# 103
  • Варна
Тук попаднах на подробно обяснение как се правят домашни каши:
https://vkuhniata.wordpress.com/2015/03/01/homemade-baby-porridge/
На мен ми се вижда ужасна хамалогия и не бих се хванала, но ако някой има желание защо не Simple Smile
Лещичка,
на 5 месеца не е ли малко късно тепърва да купуваш въртележка за легло? Доколкото имам спомен на упътването на нашата пишеше, че трябва да се свали, когато детето започне да се изправя, защото е опасно да не би да я ползва за опора, а тя е нестабилна и може да стане беля. А 5 месечно ще започне да се набира и изправя съвсем скоро. Според мен инвестирай в нещо друго, музикални и дрънкащи играчки на пазара бол.

# 104
  • София
Може ли да ми предложите някакъв детски кът в София,който е подходящ за бебета до 3 год. Ще се съберат 5-6 деца и се чудим къде за ги заведем да им е интересно.
Разгледайте Морско конче. Има няколко в София

Общи условия

Активация на акаунт