За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 65

• 34 902
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Аз с големи резерви купих на АлНатура. Но моят син много го хареса.

# 481
Мацки, колко са ви големи като дължина белезите от секциото? И свива ли се с времето? Моят е около 20 см и ми се вижда бая, чувала съм, че се прави разрез около 10 см.
Свива се да.И моят белег беше голям,а сега е на половина.

# 482
На Хип това пюре с тиква и картоф наистина е пълен потрес.

# 483
  • София
Аз упорито купувах в началото Хип на моя син, но не ги яде (зеленчукови и месни), само плодовите.
В този ред на мисли, ДМ Бейбилов имат ли рибно пюре?

# 484
Купешки пюрета съм взимала на Хип и на Дм за едно тридневно пътуване. Хип беше някаква гъста, леко желирана гадост, на ДМ - ставаше.

# 485
От кой месец може да се въвежда месо ?

# 486
Най-рано в 7ми според мен, то и на самите бурканчета май нещо такова пише след 6 м.

# 487
 Попитах понеже се изненадах, че на plasmon  и heinz имат с месо за 4+ ,но и аз си мислех към средата на 6тия да започна с месните .

# 488
Е то на мен педиатърката в 5я м ми каза да вкарам месото ама аз не съм се засилила. Аз на 5 м и малко запичнах да захранвам съвсем бавно, какво ти месо...

# 489
  • Варна
тези означения показват, че консистенцията е подходяща за тази възраст, не съставът. 4+ е най-фино пюрирано, а примерно 12+ има доста едри парченца.

# 490
  • София
Именно, то има и риба 4+, пък не е ок.

Месо предложих на малко над 6м, понеже е с нисък хемоглобин.

# 491
Аз съм приятно изненадана и очарована от пюретата на Слънчо. Без нишестета и брашна са,плодовите са 100 % плод,което се намира изключително рядко,дори и при Хип. Зеленчуковите,най-вероятно поради липсата на нишесте,са си с консистенцията на пюре и това са единствените зеленчукови,които малкия яде. За месните нищо не мога да кажа,защото не сме ги въвели. Лошото е,че трудно се намират,има ги в Кауфланд,но мн малка част. Намерих си онлайн магазин,от който си поръчвам цялата гама.

# 492
Ох, мина имунизацията.

# 493
На Хип това пюре с тиква и картоф наистина е пълен потрес.
Аз за картоф и тиквичка говоря. Ужасно е а имам купени няколко. Отказах се, дадох и пащърнак за обяд, хапна около 90гр.
На слънчо дадох едно само, тиква и морков...направи ни колики, така че аз със слънчо приключих. На дм бейбилов ранен морков е хубаво, други мен съм пробвала. А на дм био е като желе и го хвърлих.

# 494
От къде да купя памперси Libero ? Аптеки, аз живея в овча купел , но люлин ми е близко . Pufies в тази жега не стават твърдо , Pampers active-dri са добре уж ( те запаряват много ) , но търся други и исках да изпробваме тези. За да не поръчвам .. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт