ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 852
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
 Благодаря, Димитрова Heart Много готин анализ като за човек, на който уж не му се получавали Grinning Ох, всички сте написали мега яките коментари, направо цял ден мога да седя и да ви чета Heart
 Марио нямаше как да се спаси от Зорница, защото да бяга от нея означава да бяга от себе си. Чрез нея той се преоткри и започна истинския живот за него. Той цял живот е живял като отшелник, не си е позволявал да изпитва чувства, различни от страх и свръхгрижа за брат му. И така докато не срещна г-ца Зорница Огнянова, която така финно му теглеше душицата като памук. Той самия до този момент дори не е осъзнавал каква любов и нежност има в сърцето му. Някой го беше описал като ''Мечок, пълен с любов'' Heart
 Според мен при евентуална раздяла не само Марио нямаше да преживее Зорница, но и тя нямаше да преживее него. И щеше да стане нещо като турски сериал...

# 361
Абе, Яни, аз знам, че не съществуват случайности, обаче ми се иска ей така да се допитваме една до друга. Може пък някой път да се окаже случайност. Grinning
Добре, съгласявам се с вас. Сторило ми се е. Никой, от никого не се е отказал. Grinning Love is in the air. Heart

# 362
  • София
Нищо не разбирате вие, дълбоко заблудени сте. Зорница обича единствено, този, който остави трайни следи и не ще бъде забравен, униката Банков. Марио е просто един заместител, с който Огнянова си запълва времето, докато чака неповторимия да благоволи да се върне.

Абе, на мен ми се струва, че откакто Кока-Кола започнаха да дистрибутират Лаваца, Нескафе са го закъсали с продажните и яко са го ударили на реклама Wink. Всичко останало е просто съвпадение.

# 363
Абе, Яни, аз знам, че не съществуват случайности, обаче ми се иска ей така да се допитваме една до друга. Може пък някой път да се окаже случайност. Grinning
Добре, съгласявам се с вас. Сторило ми се е. Никой, от никого не се е отказал. Grinning Love is in the air. Heart
Точно така! И двамата умираха един за друг и бяха ужасно влюбени. Heart

# 364
Да, а ние сме неспасяеми романтични. Joy
Хахаххахах Роси, разби ме с кока кола Joy

# 365
Чакайте сега да ви разясня
Зорница-Не ти се сърдя Марио(от финала)
Марио-трябва да забравим това между нас,ти си отрова,ние с вас сме просто колеги,това снощи беше грешка,пътищата ни са различни,не те познавам
Всички ми звучат еднакво абсурдни и според мен и двамата не си вярват,докато ги казват Joy

# 366

Ами, нали знаеш - две глави (в случая десет Grinning) мислят по-добре от една. Wink

Зайко, за оня пост дето ми каза да се вглеждам повече - ами не мога хахахаха. Малък ми е диоптъра, освен това няма кой да ме плесне зад врата да се сетя най-накрая. Joy

Фифф, и аз не мога много добре да правя анализи, ама то нали от опит глава не боли хахах. Може някога да настигна останалите. Joy
Иначе не мога да преценя кой от двамата щеше да го изживее по-болезнено, ако се бяха разделили. Зорница щеше да е съсипана. За трети пореден път неуспех в любовта след всичко, което й се случи, аз не виждам как щеше да го преживее това. А Марио може би щеше да стане като Зорница след Банков - трудно ще отвори сърцето си и ще е по-резервиран към друга жена в началото. Но несъмнено и при него щеше да е много тежко, защото той обича истински за първи път, както казвате беше се влюбил като куче (тоя израз много го обичам вече Grinning)

Общо взето никога не си вярваха в това, което казваха, когато ставаше дума някой да отблъсне другия. Да го обобщя аз, Зайко. Grinning

А във фейса е ново 20 - те искат Банков, ама без Зорница. Joy Така, че ние можем да сме спокойни, тя ще си стои с киселяка Марио хахахах.

# 367
Грешницата и киселяка-звучи ми като заглавие на роман Kissing Face

# 368
Нали, от тези които получаваш диабет накрая Joy

# 369
A, те кого искат е ясно. Hакрая и в ролята на Йосиф ще са съгласни да влезе, само да участва  Grinning

# 370

Подобрена версия на "Красавицата и звяра" или по-точно казано римейк айде. Joy

# 371
Цитат
Фифф, и аз не мога много добре да правя анализи, ама то нали от опит глава не боли хахах. Може някога да настигна останалите. Joy
Иначе не мога да преценя кой от двамата щеше да го изживее по-болезнено, ако се бяха разделили. Зорница щеше да е съсипана. За трети пореден път неуспех в любовта след всичко, което й се случи, аз не виждам как щеше да го преживее това. А Марио може би щеше да стане като Зорница след Банков - трудно ще отвори сърцето си и ще е по-резервиран към друга жена в началото. Но несъмнено и при него щеше да е много тежко, защото той обича истински за първи път, както казвате беше се влюбил като куче (тоя израз много го обичам вече Grinning)

Общо взето никога не си вярваха в това, което казваха, когато ставаше дума някой да отблъсне другия. Да го обобщя аз, Зайко. Grinning

А във фейса е ново 20 - те искат Банков, ама без Зорница. Joy Така, че ние можем да сме спокойни, тя ще си стои с киселяка Марио хахахах.

Яни, това беше шега Grinning Всички тук пишете прекрасно и е удоволствие да ви чета Simple Smile
 Аз не вярвам Марио да беше погледнал друга жена след Зорница. Важното е че няма и да му се налага Heart
 Банков да се връща и да си го прибират и да му издадат ограничително за Зорница Grinning

# 372
Яни, това беше шега Grinning Всички тук пишете прекрасно и е удоволствие да ви чета Simple Smile
 Аз не вярвам Марио да беше погледнал друга жена след Зорница. Важното е че няма и да му се налага Heart
 Банков да се връща и да си го прибират и да му издадат ограничително за Зорница Grinning

Aaaa, няма да му се налага разбира се, тя Зорница не си го дава. Joy
Само тя ще си го мъчи с отровата хахаххаха.

П.с котките са случайност хахахах

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 19:12 от yanitsa.s

# 373
  • София
Във фейса ще се броят🤣🤣🤣🤣
Аз мислех, че начина на лайкване е броене, ма найсе, щом искат, ще вадим бюлетините. Понеже Батко в левскарче (пуу, как можа значи да е от неправилния отбор) за него синята, а за Банков червената.

Димитрова 🤜

Майче, ти не си ли на плаж?

Предвиждам много любов между Марио и Зорница в новия сезон, за ужас на някои хора. Банков да звънне на Жекова да и каже, че е имал рабора в БГ, но не е успял да намине, защото е бил ангажиран. Да попита за Зорница и Жекова да му сподели, хей така случайно, че д-р Огнянова е омъжена, или скоро ще се омъжва. Той първо ще звъни на Зорница разбира се, но тя няма да му вдигне.

# 374
Пусто любопитство.Влезнах да видя какво толкова пишат в тая тъпа група във фейса.За последния въпрос изобщо няма да го коментирам .Confounded Друго ми беше смешно.Под едино от обсъжданята ще се връща ли Банков имаше този коментар Smile
Направо няма да мога да спя до есента, докато не разбера.  От това постоянно повтаряне, не искам въобще Банков повече в сериала... В краен случай Огнянова да го покани да й кумува на сватбата с Марио.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт